2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
میدونید من مام که رفتم ویزیت شدم فضاش خوب بود آرامش دهنده تمیز و شیک البته بقیه جاها نرفتم شاید جای ...

عزیزم انقدر خودت رو برای مرکز اذیت نکن، ببین ما اینجا بچه هایی بودیم از اول مام بودیم، ولی جواب نگرفتیم، یک سری میان مام جواب میگیرن، اصلا خودتو درگیر نگن، توکل کن برو جلو، 

سلام بهارک جون. اره، استرس و هیجان با هم دارم. امروز رفتم براش کمی لباس خریدم. راستی یه سوال من نمی ...

ای جوووووونه دلم  

پیاماتونو می خونم دلم ضعف میره و لبخند رو لبام میاد

الهی به سلامتی فرشته هاتون رو بغل کنید

الهی با دله خوش لباسای قشنگی ک خریدی تن جوجه مون کنی  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انقدر خودت رو برای مرکز اذیت نکن، ببین ما اینجا بچه هایی بودیم از اول مام بودیم، ولی جواب نگرف ...

واقعا خیلی بین رویان و مام موندم😘از طرفی میگم مام خوبه ولی شانس ما جنین شناسش عوض شده از طرفی میگن برم رویان نتیجه نده بعد خانواده میگن مگه ما نگفتیم برو مام انتخابت کار رو خراب کرده نه بدنت،حوصله سرکوفت بعدش رو ندارم از یه طرف رویان به صرفه تر.کلا سخته انتخابش چون بنظرم اولین چیز برای من و شوهرم محیطی که جنین کشت داده میشه مهمه واسه همین مرکز رو میخوام درست انتخاب کنم هرچی تا حالا منفی داشتیم از همین کیفیت جنین و اینکه تا میومدن به روز پنج برسن تغییر کیفیت میدادن😬

حالا هر کسی هم اینجاست همش رویان رفته کاش چند نفر مریض مام هم بودن ببینیم چی میشد🤭

پری جون ی چیزی بهت بگم....................

از همون اول که اینجا سوال میکردی در مورد مراکز ناباروری من میدونستم تصمیمت مامه

الانم مطمئنم هرچی که تحقیقم بکنی بازم مام میری

ان شاءالله هر جا میری برات خیر باشه عزیزم

بازم میگم دکترا همشون وسیله ن امیدوارم واسطه فرشته هات توی مرکز مام باشن. آمین

پری جون ی چیزی بهت بگم.................... از همون اول که اینجا سوال میکردی در مورد مراکز ناباروری ...

عزیز دلی انشالله واسه همه از جمله خودت گلم🤗😘♥️

اخه حداقل تو مام تشکیل پرونده دادم واسه همین.اگه بخوام بیام رویان دوباره یک دوره فقط باید بیام تهران برای کارهای اولیه ش ولی اگه بهتر باشه بازم این کار رو میکنم میدونید کلا سر در گمم🌺

ای جوووووونه دلم     پیاماتونو می خونم دلم ضعف میره و لبخند رو لبام میاد الهی به سلامتی ...

ان شااله که به زودی قسمت خودت بشه و کلی خرج لباس و وسیله نوزاد به سلامتی روی دستت بیافته و بعد بیایی اینجا واسه ما تعریف کنی.

عزیز دلی انشالله واسه همه از جمله خودت گلم🤗😘♥️ اخه حداقل تو مام تشکیل پرونده دادم واسه همین.اگه ب ...

توکل کن به خدا عزیزم، ان شاءالله بهترین تصمیمو می گیری و زودتر از این سردرگمی درمیای

ان شااله که به زودی قسمت خودت بشه و کلی خرج لباس و وسیله نوزاد به سلامتی روی دستت بیافته و بعد بیایی ...

واااااای خدای من، یعنی میشه   

قربونت برم من، ممنون که با این نگاه قشنگت حاله دلمو خوب می کنی.

ان شاءالله روزای قشنگ برای هممون برسه

شما هم مراقب خودت و نی نی مون باش  

به به خوش خبر باشی عزیزم به سلامتی ان شاءالله همشون برات جنین میشه و انتقال میدی به لطف خدا متوسل ...

ممنونم انشااله برا هممون خیر باشه،حتما توسل به ایشون بی جواب نمیمونه محتاج دعای شما خوبان هم هستم

ممنونم انشااله برا هممون خیر باشه،حتما توسل به ایشون بی جواب نمیمونه محتاج دعای شما خوبان هم هستم

قابل باشم حتما عزیزم

سلامممممم عشقا روزتون بخیرو شادی دوستان من اولین روز از اخرین پری 6مهر بوده و 26مهر جنین 5روزه انتقال دادم طبق سنو بیمارستانی که انتقال دادم امروز ده هفته هستم اما دکترم میگه نه 9هفته و 5روزی مگه سنو دقیق نیست 🥴

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
سلامممممم عشقا روزتون بخیرو شادی دوستان من اولین روز از اخرین پری 6مهر بوده و 26مهر جنین 5روزه انتقا ...

سلام عزیزم، الهی به سلامتی این روزارو بگذرونی

نگران نباش عزیزم طبق صحبتای دوستای باردارمون میگن دو سه روز اصلا جای نگرانی نداره

به خودت الکی استرس نده و لذت ببر با تو دلیت