2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
سلام دوستای خوبم خوبین جوجه هاتون خوبه میگم من برای ۴مین بار انتقال داشتم که دکترم گفت رحمت داره خو ...

سلام عزیزم خوبی دوباره انتقال دادی ب سلامتی من اطلاعی ندارم ولی ان شاالله ک خیر باشه انتقالت مثبت بشه الهی آمین 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بعد از مام رفتیم کلینیک نیکان بخاطر دکترهاش که معروف بودن  اونم تو اوج کرونا اینقدر شلوغ بود ک ...

سلام عزیزم منم ابن سینا رفتم  با اینکه شلوغه خیلی سریع و سر وقت نوبتت میفرستن داخل مگر اینکه دکتر عمل داشته باشه دیر بیاد در غیر اینصور یه ساعت بعد خونه ای یه جورایی تو‌وقت دهی منظمن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی دوباره انتقال دادی ب سلامتی من اطلاعی ندارم ولی ان شاالله ک خیر باشه انتقالت مثبت بش ...

سلام اکرم جان بله عزیزم دوباره روزای سختی میگذرونم ی لحظه نا امید که بحال مرگم یلحضه پراز امید

خدایا کی میگذره این سختی ۴۷سال از عمرم گذشت 

بلوز نه به کار نمیاد ولی بادی تک و‌شلوار تک خیلی راحت تر از سرهمیه چون میخوای هی بچه رو تعویض کنی و ...

ممنون از راهنماییت، من هر چی دیروز خریدم برعکس خریدم 🤣🤣 ولی دیگه بقیه رو از الان با تجربه شما میخرم. دیروز سرهمی زیاد خریدم اون هم با جوراب🤦‍♀️.  بلوز هم خریدم ولی شلوار یه دونه بیشتر نخریدم چون به نظرم کوچولو بود🤣

سلام پری قشنگم خودت خوبی فدای مهربونیات چکار کردی ؟هنوز شروع نکردی سیکلتو ؟تصمیمت به مام شد ؟ الهی ...

اره عزیزم میخوام مام برم به امید خدا دلم دیگه با ابن سینا نیست اعتمادمو از دست دادم شاید هفته ی بعد نوبت بگیریم چند تا جنین داری خواهر ‌؟

اره عزیزم میخوام مام برم به امید خدا دلم دیگه با ابن سینا نیست اعتمادمو از دست دادم شاید هفته ی بعد ...

پروانه جان هزینه های ابن سینا رو یه بار هم میگید؟میخام ببینم نسبت به رشت قیمتاش چطوره ؟ اینجا بدون تعیین جنسیت با داروها تا ۳۰تومن و تعین جنسیت ۴تا جنین ۱۷تومن ؛میخام ببینم ارزش تهران اومدن رو داره یا جای ارزونتر تو تهران هست؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
ممنون از راهنماییت، من هر چی دیروز خریدم برعکس خریدم 🤣🤣 ولی دیگه بقیه رو از الان با تجربه شما میخر ...

نه بابا ۵۶خوبه پاهاشون کوچولویه 

گاهی لیدل لباس نوزاد میاره قیمتاش مناسبه شلواراش هم خیلی خوبه چون دور شکمش کش نداره ی حالت پارچه اس اصلا رد نمیندازه جنسشم نرم و خوبه ارگانیکم هست حالا حواست باشه دیدی حتما بخر 

سرهمی هم خوبه من به نظرم موقع تعویض و شستن سخت بود و یکی هم بچه چون پاهاش خیلی کوچولویه تو جورابش نمیره جورابش همش آویزونه🤣🤣🤣

سونو مرکز مام داپلره حتماااا نشون میده برا من ی پولیپ نیم میلی بود ینی خیلییی ریز ولی کاملا نشون داد ...

سلام عزیزم ♥️میشه بپرسم دکتر علیرضایی قبل از شروع آمپول ها به شما چه مکمل هایی دادن؟گفتند سه ماه بخورید یا سریع آمپولا رو شروع به تجویز کردن؟

پروانه جان هزینه های ابن سینا رو یه بار هم میگید؟میخام ببینم نسبت به رشت قیمتاش چطوره ؟ اینجا بدون ت ...

اولا به نظرم تهران خیلی بهتره ابن سینا والله هزینه هابرای من برایه پارساله هزینه ی جدیدو نمیدونم

اره عزیزم میخوام مام برم به امید خدا دلم دیگه با ابن سینا نیست اعتمادمو از دست دادم شاید هفته ی بعد ...

خدا راشکر که تصمیمت گرفتی و قطعا بهترین تصمیم میشه برات انشاالله.ی بسته داشتم عزیزم که همون روز دکتر گفت چنتا جنین گذاشتین گفتن ۳تا گفت دوتاش فریز کنین چون رحم دفع خون داره اینقد که گریه کردم نفهمیدم چکار کردن 

سلام دوستان من امروز پانکچر شدم و ۵ تا تخمک داشتم با سایز فولیکولهای ۱۷ به بالا که انشااله با کیفیت ...

به به خوش خبر باشی عزیزم

به سلامتی ان شاءالله همشون برات جنین میشه و انتقال میدی به لطف خدا

متوسل شو به خانوم فاطمه زهرا (س) ان شاءالله بهترینا برات رقم بخوره عزیزم. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️