2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
خدا رو شکر. پس از سایز ۵۶ بخرم؟ البته من امروز یه دونه سرهمی سایز ۵۰ هم خریدم گفتم واسه بیمارستان خ ...

بلوز نه به کار نمیاد ولی بادی تک و‌شلوار تک خیلی راحت تر از سرهمیه چون میخوای هی بچه رو تعویض کنی و بشوری با سرهمی اصلا راحت نیستی به نظرم سرهمی رو سایز شش ماه به بالا بخر برا زیر شش ماه فقط بادی و شلوار بخر 

گفتم لباس بیرونم مخصوصا سایز کوچیک اصلا نخر چون بچه تا دوماه کلا بیرون نمیره ادم میترسه نوزاد رو ببره بیرون در معرض الودگی قرار بگیره من الان کلی لباس بیرونی سایز ۵۶نو دارم دخترونه 🤣🤣حتی مارک هاش رو جدا نکردم تا دخترم ی کم بزرگ شد و تونستم ببرمش بیرون دیگه اونا کوچیکش بودن 

ی تجربه دیگه که من دارم سرهمی که جوراب بهش وصله خیلی بده من دوست نداشتم به نظرم بدون جورابش رو بخر بعد جوراب جدا بخر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم من هم پیراهن دوست داره ولی  چیزی نمیگه، میگه هر جور خودت راحتی. حتی میگه سختته لباس سایز ...

ولی پیراهن رو امتحان کن خیلی راحت تره اتفاقا اچ اند ام خیلی هم پیراهنای قشنگی داره من اصلا تو شلوار راحت نیستم 

مبارکش باشه. ان شااله به سلامتی به دنیا میاد بعدش با نینی کوچولو میری خرید میکنی. من هم امروز اولین ...

بهترین کاره من سر دخترم ذوق داشتم اشتباه کردم خیلی خریدم الان دو تا چمدون لباس بلااستفاده نو دارم که فکر نکنم سر دومی هم استفاده شه چون دخترم تو زمستون بدنیا اومد و‌لباسای سایز کوچیکش همه زمستونیه و‌این فندف اول تابستون به دنیا میاد

سلام عزیز دلم خوبی خیلی تو فکرت بودم ولی اسم کاربریت یادم نبود خدا انشالله بهترینارو برات بخواد

سلام پری قشنگم خودت خوبی فدای مهربونیات

چکار کردی ؟هنوز شروع نکردی سیکلتو ؟تصمیمت به مام شد ؟

الهی خدا به زودی دلتو شاد کنه عشقم 

رز عزیز ممنون از راهنمایی تون🌷🌹☘️من سه بار پانکچر شدم که هر سه بار با داروی خارجی بود ...

میدونی عزیزم بعضیا با داروی ایرانی خیلی نتیجه‌ خوبی میگیرن بعضیا هم‌ با داروهای خارجی‌ ، مثلا یکی از خانوما اینجا بود‌ که‌ سه‌ بار با داروی خارجی پانکچر شده بود نتیجه نگرفته بود ولی دفعه بعدش با داروی ایرانی پانکچر شده بود نتیجه‌ خیلی خوب بود و ‌باردارم شد

تو ذخیره ات‌ کمه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستای خوبم خوبین جوجه هاتون خوبه میگم من برای ۴مین بار انتقال داشتم که دکترم گفت رحمت داره خو ...

معجزه نی نی اش‌ پسر 

نسرین دو‌تا پسر 

اکرمم‌ دوتا پسر 

سلام این طبیعیه؟که من شنبه یه مرکز رو انتخاب می‌کنم بعد میخوابم فردا صبحش یه مرکز دیگه رو😟😂😂😂دیروز مامانم زنگ زد گفتم احتمالا میرم رویان گفتم مام هم خیلی گرونه انقدر دعوام کرد گفت نصف هزینه ش رو خودم میدم تو قرار بود بری مام الان بری رویان زبونم لال نشه دیگه باز میگی چون مام جور نشد برم نتیجه این شد🙊

سلام دوستای خوبم خوبین جوجه هاتون خوبه میگم من برای ۴مین بار انتقال داشتم که دکترم گفت رحمت داره خو ...

عزیزم خیلی ناراحت ‌شدم انشالله به زودی خدا دلتو‌شاد کنه 😔 از ماهک‌ منم خبر ندارم 

میدونید من مام که رفتم ویزیت شدم فضاش خوب بود آرامش دهنده تمیز و شیک البته بقیه جاها نرفتم شاید جای دیگه هم همینطور ، اخلاق منشی و ماما هم خوب بود اما چیزی که اصلا راضی نبودم این بود گه ویزیت و شوند که آنقدر گرون بود در عوضش دکتر برات وقت نمیذاشت همه ی کارا رو ماما کرد انگار من با ماما ویزیت شده بودم فقط دو دقه دکتر اومد سونو کرد گفت خوبه و دوباره رفت تو اتاق پشتش نشست اصلا یک کلمه من و دکتر حرفی نزدیم با هم😟اما از مجهز بودنش شک ندارم حالا کسی اگه میتونه در این باب کمک کنه و نظر بده. از اون لحاظ هم که میگین دکتر انتخاب کنیم .اصلا مطب ندارن دکترهای مام .دوست دارم علیرضایی رو انتخاب کنم چون تو رضایت ها دیدم بیشترین آمار رو داشت نسبت به بقیه نوبت هاش هم دیرتر