2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
 رز عزیز ممنون از راهنمایی تون🌷🌹☘️من سه بار پانکچر شدم که هر سه بار با داروی خارجی بود ...

نه اینجوری نیس عزیزم . بعضیا داروی خارجی رو بدن شون سازگاره بعضی ایرانی. ولی چون شما دورید و نمیشه ریسک کرد امکانش نیس براتون ک اومدنی امپول بیارین با رعایت شرایط؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم گلی،والله تو سونو میگف ۳یا ۴تا سایز ۱۷ تا ۲۰ سمت چپ و یکی سمت راست،شکر خدا همه فولیکولها تخمک ...

خدارووووشکر 😍 ان شاالله همشون جنین عااالی میشن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بهارک جون. اره، استرس و هیجان با هم دارم. امروز رفتم براش کمی لباس خریدم. راستی یه سوال من نمی ...

اای جااان مباااارکش باشه ب سلامتی و شادی تنش کنی😍😍😍

نه اینجوری نیس عزیزم . بعضیا داروی خارجی رو بدن شون سازگاره بعضی ایرانی. ولی چون شما دورید و نمیشه ر ...

مرسی بابت راهنمایی تون🌺🌸متاسفانه اینجا نمیشه دارو رو آزاد تهیه کرد و حتما نسخه متخصص می خواد یا فمیلی داکتر.. و اینکه من اصلا نمیدونم چه داروهایی ممکنه لازم باشه و دکتر ایران هم وقت ویزیت انلاین نمیدن متاسفانه که حداقل نسخه کنن و من اینجا شاید بتونم از فمیلی داکتر بخوام که دارو رو بنویسن و بتونم تهیه کنم

واینکه امیدوارم که داروی ایرانی جواب بده و خیلی شانس پایینی نداشته باشه چون من فقط من همین یکبار فرصت دارم و به شدت ناراحت شدم از این قضیه تهیه دارو و نمی دونم چه تصمیمی بگیرم

چون هزینه هر دو جا برام تقریبا یکسانه و حدود ۲۰ هزار دلار میشه چیزی حدود ۶۰۰ میلیون … و چون آخرین شانسم هست ریسک بسیار بالایی داره..ا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
اره خداروشکر جلسه همونجور که انتظار داشتیم من و همسرم پیش رفت  ببین من برا دخترم سایز ۵۰اصلا ا ...

خدا رو شکر.

پس از سایز ۵۶ بخرم؟ البته من امروز یه دونه سرهمی سایز ۵۰ هم خریدم گفتم واسه بیمارستان خوبه یه سایز کوچیک! امیدوارم بتونم استفاده کنم چون کلی پولش رو دادم🤣 ولی بقیه رو سایز ۵۶ خریدم. ببین شلوار و بلوز تک هم به کار میاد؟ من امروز شلوار و بلوز تک هم خریدم ولی همش احساس میکنم شلواره خیلی کوچولو هست

خدا رو شکر. پس از سایز ۵۶ بخرم؟ البته من امروز یه دونه سرهمی سایز ۵۰ هم خریدم گفتم واسه بیمارستان خ ...

آخی آدم دلش ضعف میره اینارو میخونه

ایشالا به سلامتی و دل خوش تنش کنی

من که استراحتم همش تو خونه ام همسرم رفته لباس و شلوار و کتونی خریده همه برای یه سال به بالا😂

باز من همسرم شلوار دوست نداره تو بارداری🤣میگه پیراهن و جوراب شلواری بپوش 🤣🤣دیگه دو تا پیراهن خرید ...

همسرم من هم پیراهن دوست داره ولی  چیزی نمیگه، میگه هر جور خودت راحتی. حتی میگه سختته لباس سایز بزرگ تر بگیر که شکمت معلوم نشه.🤣

منم میخوام یهمر‌کز خوب هانیل جون به نظرت چه کار کنم نمیدونم برم اسرافیلی مام برم یا بازم ابن سینا و ...

سلام عزیزم میدونم چی میگی اتفاقا منم وضاع احوالم همینه واقعا نمی دونم کجا خوبه به همین اسرافیلی هم دو ب شکم خیلیا ابن سینا شرایط منو داشتن یا حتی بدتر از من بودن ولی مثبت شدن حالا واقعا شاید شانس دخیله یا شایدم خدا نخواسته برامون نمی دونم  با خودم میگم مگه میشه این همه ادم مثبت بشن بعد منفی شدن من ب علت مرکز یا دکترم باشه یا شایدم جنینام مشکل داشتن اخه من جنینام بعد از تعیین جنسیت گریدشون کم میشد یکی از دلایلی که دیگه قید تعیین جنسیت رو زدمم همین موضوع بود 

حالا بازم خودت میدونی عزیزم میخوای یه ویزیت برو مام ببین نظر اونا چیه شرایطت رو کارایی که کردی رو بگو ببین نظرشون چیه 

ان شاالله بهترین تصمیمو بگیری 

من یه استخاره هم کردم در مورد دکتر اسرافیلی چون واقعا دو دل بودم و البته هنوزم هستم که اون استخارم خوب اومد ۴ ماه پیش ولی قسمت نمیشه انگار ادامه بدم 😅

سلام دوستای خوبم خوبین جوجه هاتون خوبه

میگم من برای ۴مین بار انتقال داشتم که دکترم گفت رحمت داره خونریزی میکنه ولی بعدش لکی ندیدم

حالا میبینم تو پروندم زدن 

کانتک بلیدینگ داشت این یعنی چی ؟

تورا خدا هرکه میدونه بهم بگه

خیلی نا امیدم.همونیم که با اکرم.نسرین و...انتقال داشتم بتام نرفت بالا یادتونه ؟

معجزه جون کاملا یادشه بنظرم

البته من کاربر خیلی قدیمی تاپیکم هم دوره ی مامان سبحان

بیاین بگین جنسیت نیناتون چیه ؟معحزه .اکرم.فرزنه ها.نسرین ماهک

آخی آدم دلش ضعف میره اینارو میخونه ایشالا به سلامتی و دل خوش تنش کنی من که استراحتم همش تو خونه ام ...

مبارکش باشه. ان شااله به سلامتی به دنیا میاد بعدش با نینی کوچولو میری خرید میکنی. من هم امروز اولین بار بود که رفتم کمی لباس خریدم البته تنها نبودم، با استادم و دوستم سه نفری بودیم. تصمیم دارم زیاد نخرم و ان شااله بعد تولدش وسایلی که نیاز داره رو میخرم

بچه ها یه سوال انتقال های اول جنینای باکیفیت رو میزارن یا انتقال های های آخر جنین های باکیفیت

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام دوستای خوبم خوبین جوجه هاتون خوبه میگم من برای ۴مین بار انتقال داشتم که دکترم گفت رحمت داره خو ...

سلام عزیز دلم خوبی خیلی تو فکرت بودم ولی اسم کاربریت یادم نبود خدا انشالله بهترینارو برات بخواد

مرسی بابت راهنمایی تون🌺🌸متاسفانه اینجا نمیشه دارو رو آزاد تهیه کرد و حتما نسخه متخصص می خو ...

الهی که بهترین ها براتون اتفاق بیفته. ان شاالله خدا یه راه خوب پیش پاتون بذاره

ان شااله به زودی قسمت خودت بشه فاطمه جون.

قربوونت برم عزیزم . ممنونم❤️❤️💋💋