2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048219 بازدید | 684647 پست
@houra1400  @houra١٤٠٠ @houra۱۴۰۰  سلام  دوست عزیزم امشب ۷۰ حمد و دعای توسل خو ...

سلام مهتاب دل پاک و مهربون،ازت ممنونم عزیزم دقیقا روزی دعات قسمتم بود که بهش خیلی محتاجم،انشااله زندگیت پر از خیر و برکت بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم لباس بارداری بخر تا راحت تر باشی نمیدونم‌ اونجا وضعیت لباس بارداری چطوره  ...

چرا مهتاب جون، مشکلم لباس نیست. اینجا که کلا خانم ها توی دوران بارداری لباسهای خوشگل می پوشند که شیکمشون معلوم باشه. البته اینجوری بقیه مردم هم مراعات خانم های باردار رو میکنند. مثلا توی اتوبوس یا قطار براشون صندلی خالی میکنند که بنشینند یا کنارشون رد میشند احتیاط میکنند که تنه نخوردند. من مشکلم خودمم که کلا خجالت میکشم. البته توی دانشگاه خیلی خجالت میکشم بیرون نه خیلی

بچه ها یه کمم اطلاعات از بخش جنین شناسی بیمارستان عرفان بگید خوب 

منم میخوام یهمر‌کز خوب هانیل جون به نظرت چه کار کنم نمیدونم برم اسرافیلی مام برم یا بازم ابن سینا و دکترمو عوض کنم خدایی تو ابن سینا جنینامو خراب نکردن تو تعیین جنسیت حالا شوهرمم گیر داده میگه هفته ی بعد نوبت بگیر وقتم تنگه خواهر 🥺🥺🥺

اای جااانم ان شاالله هر ۵ تا جنین عااالی بشن. و با اولین انتقال شون مامان بشی😍 فولیکولات چند تا بو ...

ممنونم گلی،والله تو سونو میگف ۳یا ۴تا سایز ۱۷ تا ۲۰ سمت چپ و یکی سمت راست،شکر خدا همه فولیکولها تخمک داشتن،ولی ریز دارم بازم،قرار بود اگر تخمک کم بود دوباره اونا رو هم تو این سیکل پرورش بده که دیگه دکتر گفت اینا خوبه

باران جون فردا انومالی داری؟؟؟ پرنسس ات رو‌میبینی 

سلام بهارک جون. اره، استرس و هیجان با هم دارم. امروز رفتم براش کمی لباس خریدم.

راستی یه سوال من نمیدونم سایز ۵۰ چندتا بخرم و ۵۶ چندتا؟ روی لباس نوشته سایز ۵۰ برای ۰ تا ۱ ماه و سایز ۵۶ برای ۱ تا ۲ ماه..

راستی امروز جلسه ات به خوبی پیش رفت ان شااله؟

اینجا هم فروشگاه اچ اند ام لباسای بارداری خوبی داری ولی دیگه به هر حال بارداریم شکممون مشخص میشه دیگ ...

اره من از همون H&M شلوار بارداری خریدم، البته کلا شلوار می پوشم. فکر میکنم خجالتم بیشتر به خاطر دانشگاه هست و گرنه بیرون زیاد خجالت نمی کشم. 

سلام بهارک جون. اره، استرس و هیجان با هم دارم. امروز رفتم براش کمی لباس خریدم. راستی یه سوال من نمی ...

اره خداروشکر جلسه همونجور که انتظار داشتیم من و همسرم پیش رفت 

ببین من برا دخترم سایز ۵۰اصلا استفاده اش نشد نه اینکه لباس سایزش نباشه سایزش بود چون دخترم ۲۹۰۰بود بزرگ نبود ولی وقتی مثلا پوشک میکردم حس میکردم کنار رون پاش اذیت میشه بعد پرستاری که میومد خونه هم گفت سایز ۵۰برا بچه های نارسه دیگه از همون اول سایز ۵۶گرفتم 

لباس بیرون که فقط ی ست سرهمی بیشتر نگیر ولی بادی و شلوار از هر سایزی ۴-۵تا بخر اولش مدام یا پوشک نم میزنه یا بچه آروغ میزنه مدام باید لباس عوض کنی فکر کنم من از ۵۶، ۵-۶ تا بادی و شلوار داشتم از ۶۲ هم همینجور 

اره من از همون H&M شلوار بارداری خریدم، البته کلا شلوار می پوشم. فکر میکنم خجالتم بیشتر به خاطر ...

باز من همسرم شلوار دوست نداره تو بارداری🤣میگه پیراهن و جوراب شلواری بپوش 🤣🤣دیگه دو تا پیراهن خریدم ولی ی شلوار جین مشکی ساده هم گرفتم برا سر کارم ولی راحت نیستم باهاش اصلا 

با همون پیراهنا خیلی راحت ترم