2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست

بچه ها به نظر من به حس خودتون اعتماد کنید تو مراکز.

ببینید الان مام وابن سینا ورویان حزو بهترینان تو تهران ولی باز بین نظرات چقدر اختلاف نظر هست

شما در مورد مرکزی که می خواهید درمان کنید یه اطلاعات کلی دارید بعد مسافت خونه تا اون مرکز،بودجه ای که هر مرکز می طلبه،مشکل ناباروری تون ،اطمینانی که به اون دکتر دارید 

و اینکه تو اون مرکز احساس راحتی وارامش داشته باشید در نظر بگیرید وتصمیم بگیرید.

واقعا هر مرکزی ده تا رضایت داره ده تا عدم رضایت نمیشه روی تجربه شخصی افراد تصمیم گرفت

شادی صدام کنید
سلام عزیزم،بهتر شدم ولی کامل خوب نشدم،میترسم از قلبم باشه،فکرای مزخرف میاد تو سرم که نکنه مشکل قلبی ...

عزیزم فکرای بد نکن 😘 به نظرم حتما برو پیشه دکتر بختیاری تا قبل از انتقالت ببینه چت شده درمان بشی عزیزم ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها منم نظرمو بگم نسبت به مام و بقیه مراکز

اینکه میگن مثلا مام درصد مثبت هاش زیاده باید دید از چندتا مریض این درصد به دست اومده 

مثلا رویان شاید از صد نفر بیست نفر مثبت میشن ولی مام از ۲۰۰ نفر سی نفر مثبت میشن بعد همه میگن مام تعداد بیشتری جواب مثبت گرفتن.

کلا منظورم اینه هرجایی که مراجعه کننده زیاد داره طبیعیه که آمارش هم بالا باشه این صرفا به دلیل بهتر بودن مرکز نیست

این مراکزی که گفتم مثال بودهاااا من نه مام تاحالا رفتم نه رویان

خانوما ی چیزی بگم، این که ی جا خوبه ی جا بد به نظر من فقط تحت تاثیر اینه که خدا برات چی بخواد و شانست چی باشه اگه خدا بخواد تو بدترین جا همه چی خیلی آروم و راحت برات پیش میره و تو بهترین نتیجه رو میگیری اگه خدا هم نخواد همه چی تو بهترین مرکز انقد برات بد پیش میره و سنگ جلو پات میفته که میشه ی تجربه ی تلخ ، پس به نظر من فقط ی دکتر خوب انتخاب کنید که از نظر علمی و اخلاق خوب باشه بقیه این چیزا همش به خواست خداست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خانوما ی چیزی بگم، این که ی جا خوبه ی جا بد به نظر من فقط تحت تاثیر اینه که خدا برات چی بخواد و شانس ...

من خدا برام نخواست حکمتش این بود از روز اول همه چی به هم ریخته بود بهم زنگ میزدن که فلان مدارک کمه، خودمون ی آزمایش یادمون رفته بود ی برگه تو پرونده گم شد  حتی واسه زدن ی آمپولم گره میفتاد پس نباید بزارم پای مرکز چون همه چی با بدبختی پیش بردم آخرشم نشد سر چیزی که فکر میکردم عالی میشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من چطور میتونم عضو بشم؟حتما باید مریض لاهوتی باشم یا با آیدی گرفتن گروه تلگرامش میشه عضو شد🙏🏻😊

نه عزیزم نیازی نیست که حتما بیمارش باشی.داخل تلگرام سرچ کن حس ناب مادری با دکتر لاهوتی بعد join بزن. فکر کنم گروهای زیادی داره .این گروهش مختص پرسش و پاسخ هست .شب ها سوال میپرسن و روز بعد ماما جواب سوالات رو میده.  جواب سوالی هم که رو ندونه خود دکتر بعدا پاسخ میده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم شما که فروردین پانکچر شدی مرکز مام تقریبا تو فروردین از کی بودند؟

من ۱۵ فروردین نوبت سونو قبل پانکچر داشتم 

دقیقا ۵ فروردین پریود شدم 

گفتن اگه زودتر از ۵ پریود شدی شروع نکن داروهاتو 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام دوستان

من امروز پانکچر شدم و ۵ تا تخمک داشتم با سایز فولیکولهای ۱۷ به بالا که انشااله با کیفیت باشه،شوهرمم قبل اینکه بیهوشش کنن یه نمونه از بیضه گرفتن چون دکتر خیلی راضی بوده دیگه عمل سخت عمقی شکاف بیضه ندادن،من ۳ تا تخمک فریز دارم با ۵تا امروز انشااله جنینهام تشکیل بشه میام اطلاع از نوعشون میدم

قرار شد پنج شنبه برم درمورد جنینها تصمیم بگیریم دکترم اصرار داشته یه انتقال فرش بدم چون شرایط رحممو آماده دونسته،حالا بهشون گفتم باشه تا پنج شنبه که برم ببینم چی میشه،انشااله برا هممون خیره

سلام دوستان من امروز پانکچر شدم و ۵ تا تخمک داشتم با سایز فولیکولهای ۱۷ به بالا که انشااله با کیفیت ...

خداروشکر عزیزم انشالله هر ۸تا جنین اونم گرید آ و همین ماه اگه انتقال دادی مثبت بشه دوقلو 🙏🏻😍🤗