2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست
بچه ها میخوام تجربه خودمو در مورد مام و کلینیک ناباروری نیکان بگم من حدود ۱ سال پیش چندین بار مام ر ...

هیلا جان نکات منفی که از مام گفتید به نظر من مثبت بود 

من تا قبل مام ۵ دکتر رفتم همشون ماما اطلاعات بیمار می گیره دکتر میاد شرح حال از ماما می گیره تشخیص میده درمان میگه ودر اخر اگه مریض سوالی داشته باشه جواب میده

تجربه من از دکترهایی که رفتم ودکترای شنلخته  شده ای هستند همه جا همین بوده

در مورد ضبط صدا این برای من یه آیتم مثبت بود وخوشحالم که اجازه ضبط صدا می دادند چون تمام داروها نحوه مصرف کارهایی باید بکنم تاریخ مراجعه بعدی همه می گفت من ضبط می کردم بعد می اومدم خونه دونه دونه با همسرم چک می کردیم اون جوری اگه به خودم می گفتم یا یادم می رفت یا دوباره باید زنک بزنم بپرسم.همیشه هم می پرسند دارویی کم نداری سوالی نداری.دکتر تمیزی هم هنیشه تو دایرکت ایسنتا جواب سوال های من وهمسرم می داد

شادی صدام کنید

من الان دوسال می رم مام یه تجربه سقط اون جا داشتم یعنی روز بدم اونجا داشتم یه تحربه ای وی اف مثبت که تجربه خوبم یعنی روز بد وخوبش دیدم بعدازظهرش نمی دونم چه جوریه من همیشه صبح ها رفتم خیلی وقتها زود رفتم داخل فقط یه بار ده رفتم بالا تا ۳ ظعر طول کشید اومدم پایین همسرم گفت چرا اندفه اینجوری شد گفتم مرکز سوزن می انداختی پایین نمی اومد.همون یه روز اون جوری بود.برخوردها همیشه گفتم از نگهبانی تا دکتر وپرستار اتاق عمل برای انتقال وما که بخش اداری اشم رفتیم برای اهدایی عالی بود.

ازمایشگاه ولی قبول دارم یه کم شلوغه اونم معطل نشدیم زیاو

دکتر نطلومی فرد همسرم تو مطب خودش ویزیت شد راضی بود ازش

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چه تو سنوها چه اتاق عمل برای انتقال دکتر تمیزی قبل از اینکه ماما حرف بزنه نسبت به شرابط من آکاه بود می گفت تو همونی که فلان قدر سقط داشتی یا تو اتاق عمل تا من دید گفت مگه نکفتم برگه سونوت برام بیار تو اتاق عمل

من نبرده بودم خلاصه نسبت به وضعیت مریض اش اشراف داشت.

شادی صدام کنید
بله عزیزم .من داخل گروه تلگرام دکتر لاهوتی هستم .اونجا این مسایل عنوان شده بود که بعدا خود دکتر لاهو ...

من چطور میتونم عضو بشم؟حتما باید مریض لاهوتی باشم یا با آیدی گرفتن گروه تلگرامش میشه عضو شد🙏🏻😊

من الان ١٨ هفته ام از هفته ١٦ حس ميكردم ولي دو روزه حس نميكنم واسه همين نگرانم🥺

نگران نباش عزیزم چی شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش ایشالا تکون میخوره واسه اینکه خیالت هم راحت بشه میتونی بری سونو 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

اینم بگم دوستان جدیدی که اضافه شدند به اینجا یه ذهنیتی داشته باشند من عدد وارقام از مام نداره صرفا حس ام اینه بخشی از شهرت وامار مثبت مام به دلیل جنین،اسپرم تخمک اهدایی ورحم اجاره ای.

شادی صدام کنید
ببخشید عزیزم قبل انتقال فولیک اسید ۵ استفاده کردی یا ۱ ؟  دکتر برام ۵ نوشته البته آزمایشم نرما ...

من همش ۵ میخوردم تا ۲ ماهگی دیگه دکتر گفت زیاده ۵ زیاد هم خوردی ۱ بهم داد الانم چند روزه ففول میخورم اونم فک کنم فولیکش ۵ هست 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
البته واقعا رفتار دکتر ها خوب بود و واقعا محترمانه با بیمار ه رفتار میکردن  اما شوهرم که تحت ن ...

الان ابن سینایید اگه اشتباه نکنم از کدوم راضی تر بودی چون من ابن سینا پرونده دارم میخوام برم مام نمیدونم شرایط مام چه جوریه احساس میکنم اونجور که میگن نیستش  تبلیغاته امار مثبتیش 

نگران نباش عزیزم چی شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش ایشالا تکون میخوره واسه اینکه خیالت هم راحت بشه ...

شرايطشو ندارم عزيزم برم سونو ايشالا پس فردا نوبت اكو قلب جنين دارم ديگه همون موقع ميرم 

الان ابن سینایید اگه اشتباه نکنم از کدوم راضی تر بودی چون من ابن سینا پرونده دارم میخوام برم مام نمی ...

دقیقا تو اینستا بیشتر از مام تبلیغ هست منظورم کسی که گذاشتن برای پیج گردونش کارش خیلی خوبه🤭

دقیقا تو اینستا بیشتر از مام تبلیغ هست منظورم کسی که گذاشتن برای پیج گردونش کارش خیلی خوبه🤭

کسایی که زیر پست های پیج مام نظر منفی بدن رو حذف میکنن پیامش رو ولی همون موقع که پیج رو باز کرده بودم و پست رو میخوندم یکی نوشته بود چرا تو کلیپ هاتون فقط دکتر میگه یه دوقلو زایی دیگه بعد از مثلا هفت بار انتقال تو جاهای دیگه چرا نمیگید اهدایی هس طرف نوشته بود من خودم چندین بار اومدم نشد چرا از من کلیپ نذاشتی🤭 واقعا کاش تو صحبت هاشون اهدایی ها رو میگفتن ولی اشاره نمیکنن

مثلا من رفتم سنم۲۸ شوهرمم هم سن و اینکه ذخیره تخمدانم خوبه بهم گفت عه قبلا انجام دادی نتیجه نداده پس اهدایی باید گرفت .بعد من گفتم شما که هیچ مدرکی از من برای شوهرم نگرفتید بررسی کنید انقدر مطمئن هستید که مشکل از منه؟شاید اصلا اسپرم صفر باشه شما که نگاه نکردید گفت بحث اسپرم اهدایی گرفتن گه مکافات صیغه خوندن داره دادگاه بازی داره ما رو اون فعلا کار نداریم تخمک رو اول اهدایی بگیر منظورش این بود شایدم جواب نگیری بعد بریم سراغ اسپرم اهدایی .دوستم قبلا باردار شده سقط شده اونم هنوز سی سال نشده من گفتم تو بری بهت نمیگن اهدایی چون قبلا باردار شدی گفت تا رفتم گفت خب با تخمک اهدایی ای وی اف کن منظورم اصلا براشون مهم نیس و تلاشی برای اینکه شاید طرف با تخمک خودش بتونه نمیکنن چون آمارشون میاد پایین با منفی های ما🤷🏻‍♀️

تشکر دوست عزیز  من اصلا جدی پیگیر نبودم تهران برم خیلی رفت و آمد داره؟

منم تازه دارم میرم رویان عزیزم ،فعلا فقط پرونده تشکیل دادم و میخوام وارد سیکل پانکچر بشم ،نمیدونم چند بار بگن سونو‌ بیا ، ولی در کل رفت و آمد سخته بخصوص اگه راهت دور باشه ولی چاره دیگه ای هم ‌نیست ،اونجا اکثرا از شهرای دیگه میان ، انشالله همه اونایی که دنبال درمانن به زودی نتیجه ببینن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش