2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست
والله دقیق نمیدونم پروانه جان .ابن سینا که فکر میکنم نارضایتی زیاد داره .ولی خداییش مام اکثرا راضین ...

خوبی گلم این اطلاعات جنین شناسی مام رو تو گروه های تلگرام اعلام میکنن که دوستان اینجا خبر دارن؟اخه خیلی اطلاعات خوبی دارین مثلا من میخواستم برم مام از این اتفاقات که گفتید نظرم روی رویان مثبت شد خواهش میکنم هر موقع اطلاعات جنین شناسی داشتید حتما بگید ما بیخبر نباشیم😍بنظر من آمار مثبت مام بخاطر اهدایی هاست بیشترش

من خودم دفعه آخر میخواستم جنینهام رو ببرم مام .ولی خوب گفتن که دومرحله ای انتقال نمیدیم .به خاطر همی ...

دو مرحله از اینکه دوتا پنج‌روزه تو یه انتقال انجام بشه شانس بیشتری داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جواب تست تحمل گلوکزم‌اومد خداروشکر دیابت نداشتم و‌نرمال بود و دکتر گفت ی بارم باید هفته ۲۸بدم ...

خدا رو هزار مرتبه شکر. ان شاء الله که بقیه مراحل هم بخوبی برات طی بشه 🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
عزیزم به نظرت دکتر شمالی خوب بودن؟ شما تو مرکز ثمر انجام دادین؟ میشه لطفا هزینه ای وی اف رو هم بگی ...

سلام بله من از دکتر شمالی راضی بودم 

بله ثمر انجام دادم 

هزینه پانکچر ۱۵تومن، ولی پانکچر تعیین جنسیت ۱۸تومن 

انتقال ۶تومن، هرپک لباس ۱۲۵تومن برا پانکچر يا انتقال 

ویزیت دکتر ها هم ۱۳۰تومن بود فکر کنم 

آزمایش اسپرم یک میلیون و ۲۵۰بود 

ما اونجا همسرم آزمایش داد 

سونا ۳بعدی ۵۶۰تومن 

من همینارو اطلاع دارم 

سلام ترگل جانم خوبی؟هنوز معده ات خوب نشده عزیزم😔به دکتر خودمون گفتی؟؟؟

سلام عزیزم،بهتر شدم ولی کامل خوب نشدم،میترسم از قلبم باشه،فکرای مزخرف میاد تو سرم که نکنه مشکل قلبی پیدا کردم،به دکتر چیزی نگفتم هنوز،ولی پیش دکتر دیگه ای رفتم دارو برای معدم میخورم،نمیدونم چرا معدم انگار نبض میزنه یه تایمایی،یه جایی تو همین نی نی سایت خوندم که تغییرات هورمونی باعث این چیزا میشه،حالا دیگه نمیدونم☹️

بچه ها الان سونو شدم دکتر گف حتی خونریزی داشتمم هیچ مشکلی نداره. برا شنبه وقت سونو مجدد داد.  ...

خب خدارو هزار مرتبه شکر . انشالله اینام جنینای با کیفیتی میشن . و بسلامتی میری برای مادر شدن 🤲

خدای من خدای معجزه هاست . 
خوبی گلم این اطلاعات جنین شناسی مام رو تو گروه های تلگرام اعلام میکنن که دوستان اینجا خبر دارن؟ ...

بله عزیزم .من داخل گروه تلگرام دکتر لاهوتی هستم .اونجا این مسایل عنوان شده بود که بعدا خود دکتر لاهوتی با جنین شناس صحبت کرده بود و یه کلیپ گذاشته بود که تا حدودی از نگرانی خانم هاکم شده بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دو مرحله از اینکه دوتا پنج‌روزه تو یه انتقال انجام بشه شانس بیشتری داره؟

بله فکر میکنم شانسش بیشتر باشه که البته فکر نکنم انتقال های اول و دوم انجام بدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها میخوام تجربه خودمو در مورد مام و کلینیک ناباروری نیکان بگم

من حدود ۱ سال پیش چندین بار مام رفتم و خودم عاشق محیطش و شیک بودنش بودم و دوست داشتم اونجا ادامه بدم اما ۲ تا چیز باعث شد منصرف بشم

اول اینکه میگفتم من کارمندم آخرین وقت رو بدین با کلی منت میگفتن ۵ اینجا باش اما قبل از ساعت ۹ شب واقعا وقت ویزیت من نمیشد و نهایت ۵ دقیقه دکتر میومد اولش ماما باهام صحبت می‌کرد بعد که دکتر میومد ماما به دکتر توضیح می‌داد و اصلا بمن نگاه هم نمیکردن 

حتی ماما گفت صدامو ظبط کن که دیگه سوال نپرسی

اولین بار با دکتر شاکیان ویزیت شدم که گفت کلا برو ivfو اصلا دارو نداد 

دفعه بعد با دکتر لاهوتی که گفت برو عکس رنگی باز بده 

گفتم کمتر از ۶ ماهه دادم و همراهمه اما گفت حتما برو بیمارستان آرمان انجام بده و بعد بیا ivf

البته که من چون اونجا رو دوست داشتم رفتم و باز عکس رنگی رو تو آرمان انجام دادم اما به نظرم برایivfواقعا نیازی به ۲ بار عکس رنگی نبود

البته واقعا رفتار دکتر ها خوب بود و واقعا محترمانه با بیمار ه رفتار میکردن 

اما شوهرم که تحت نظر مظلوم فرد بود و ۲ دوره سینال زد و آزمایشش بدتر شد و دکتر گفت به شما نساخته 

وقتی شوهرم پرسیده بود خب الان راه حل چیه گفته بود برو دکتر سنتی 

شوهرم اعتراض کرده بود که اگر میخواستم برم دکتر سنتی که اینجا نیومدم گفته بود داروها همینه و رو شما تاثیر عکس داشته 

همین

ما خیلی ناراحت شدیم و وقتی خواستیم دکتر رو عوض کنیم و بریم پیش دکتر ایرج ارولوژی دیگه مام 

قبول نکردن گفتن تو تیم دکتر لاهوتی نیست و نمیشه باهاش ویزیت بشین

این شد که دیگه ما کلا بیخیال مام شدیم و دیگه نرفتیم

خب خدارو هزار مرتبه شکر . انشالله اینام جنینای با کیفیتی میشن . و بسلامتی میری برای مادر شدن 🤲

ممنووونم عزیزم❤️❤️ ان شاالله با دعای شما❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بعد از مام رفتیم کلینیک نیکان بخاطر دکترهاش که معروف بودن 

اونم تو اوج کرونا اینقدر شلوغ بود که خدا میدونه 

به همه گفته بودن ۸ بیاین بعد هیچ دستگاه نوبت دهی نبود ۴ ساعت سرپا وایستادیم پشت در یه اتاق که ۲ تا ماما بی ادب نشسته بودن و فقط غر میزدن و بی اهمیت به شلوغی بیرون حرف میزدن

و کلا تو نیکان کسایی که میخواستن تخمک اهدا کنن البته پولی تو اولویت بودن و یه مترجم عرب بود که انگار رابط بود و اینارو معرفی می‌کرد و بعدش میفروخت به عرب ها

کلا خیلی روز بدی بود و دیگه من پامو نزاشتم نیکان

دیگه با این تجربه ها و تجربه مثبت شدن دوستام تو ابن سینا رفتیم اونجا تشکیل پرونده دادیم و امید به خدا داریم ادامه میدیم

در مرحله پانکچر هستم فعلا

ابن سینا هم خیلی شلوغه ولی پاسخگویی شون خیلی خوبه و اگر دکتر خیلی شلوغی رو انتخاب نکنین ۲ ساعته کارتون راه میوفته

ببخشید طولانی شد

خواستم تجربه خودمو بزارم شاید کمکی بکنه به بقیه دوستان 

مخصوصا کسایی که از راه دور میان تهران

ایشالا همه بچه های این تاپیک سر سفره ۷سین امسال باردار باشن و سال نو را با عشق شروع کنن

آمین

بچه ها جواب تست تحمل گلوکزم‌اومد خداروشکر دیابت نداشتم و‌نرمال بود و دکتر گفت ی بارم باید هفته ۲۸بدم ...

خداروشكر عزيزم ايشالا تا اخر بارداريتون عالي پيش بره

خيلي خوبه ك توو اين هفته هم انجام دادين منم ميخوام ب دكترم بگم زودتر بنويسن برام