2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست

دوستان اینجا اگه سوالی زیاد پرسیده میشه ب حساب این بزارین که مستاصل شدیم همه آرزوی بچه رو داریم اگه م با هزار سختی و مکافات همسر راضی شده دکتر بریم واقعا نمیدونم کدوم دکتر و شهر برم.من خودم ب یزد و شیراز و بندر تقریبا نزدیکم ولی چون کسی رو نمیشناسم نمیدون کجا برم که بعدا از شر قر زدن همسر درامان باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای باز امیدوار شدم جوابتو دیدم .فکرمیکردم اصلا با این عدد نمیشه ای وی اف کرد حتی.  میشه یکم تو ...

نگران نباش دی اف آی خیلی بالا نیست .یکی از بچه های قدیمی با دی اف آی ۳۸ انتقال اول باردار شد .تازه کاربر پشمالو هم با dfi خیلی بالاتر نتیجه گرفت

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
متاسفانه گفتن من بدنم به دارو جواب نداده و تخمک هام نابالغ بودن جنین تشکیل نشد، ولی درمورد اسپرم که ...

ماهیا جان چ آمپولی استفاده کرده بودی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان اینجا اگه سوالی زیاد پرسیده میشه ب حساب این بزارین که مستاصل شدیم همه آرزوی بچه رو داریم اگه ...

شرایط تهران رفتن نداری ؟ببین خوب خیلی ها یزد و شیراز نتیجه گرفتن ولی خوب بستگی به حاد بودن شرایط هم داره دیگه .آزمایشگاههای جنین شناسی تهران پیشرفته تر هستن

ماهیا جان چ آمپولی استفاده کرده بودی ؟

سینال و hmj بود فک کنم با ی آمپول دور ناف که درد وحشتناک داشت اسمش نمیدونم چی بود

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
دوستان اینجا اگه سوالی زیاد پرسیده میشه ب حساب این بزارین که مستاصل شدیم همه آرزوی بچه رو داریم اگه ...

سلام خانومی عزیزم ایشالا که به بهترین شکل نتیجه بگیرید

من اصفهانم جالبه یه دکتری بهم گفت برا آی وی اف بهترین جاها تهران یزد وشیراز هستش‌

شما که خداروشکر به دوتاشون نزدیکی پس باتحقیق یکیش انتخاب کن و برو باتوکل به خدابه نتیجه برسی

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶

عزیزم من واقعا اطلاعی ندارم کمکت کنه ببخشید

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
شرایط تهران رفتن نداری ؟ببین خوب خیلی ها یزد و شیراز نتیجه گرفتن ولی خوب بستگی به حاد بودن شرایط هم ...

تهران هم میتونم برم ولی به سختی باید راضی شه همسرم 

تهران دکتر پروانه لک کلینیک نیکان میشناسم؟خانوما هر کدوم از این شهرا دکتر خوب لطفا معرفی کنید

انشالله نتیجه بگیری میشه ی کم توضیح بدی، دکترت کی بود از روند درمانت راضی؟هزینه هات چقد شد

مرسی عزیزدلم

اول اینکه ۵ساله قصد بارداری دارم و نشدم 

از بهمن ۱۴۰۰اومدم بیمارستان فاطمیه ک دولتیه و هزینه هاش نسبت ب کلینیک های خصوصی خیلییییی مناسب تره 

و خدایی دکترهاشم خوب و باتجربه هستن

مثلا من همسرم تو اهواز ۳سال تحت درمان بود هر دکتر خوبی ک معرفی کردن رفت ولی هیچکدوم تشخیص ندادن واریکوسل داره 

تا اومدیم این بیمارستان همون ویزیت اول دکتر تشخیص داد و عمل کرد ک خداروشکر حالش خوب شد ولی بازم دارو مصرف کرد

خودمم تنبلی تخمدان خفیف داشتم دارو،قرص اینوزیتول دادن بهم چندین ماه استفاده کردم بعدش ی دوره ی ماهه LDهم مصرف کردم 

مرتب میومدم داروهامو عوض میکردن مثلا ی دوره ۱۴روزه پروژسترون خوردم  و دوره ی هفته ای لتروزوم  

بعدش ک همون سینال اف بود و قرص استرادیول ،آمپول ستروتاید

والان هم برای دیروز و امروز سینال اف ستروتاید استرادیول.HMGوHCG دادن مصرف کنم و پنج شنبه صبح برم واسه پانکچر 

در کل راضیم تنها مشکلشون اینه واسه کل بخش ناباروری در طول روز ی دکتر میاد ک کاری داشته باشی معطلی زیاد داره 

انشالله نتیجه بگیری میشه ی کم توضیح بدی، دکترت کی بود از روند درمانت راضی؟هزینه هات چقد شد

دکترزنان:پیله ور ،یاونگی و انوری هستن

دکتر مردان :هشونگ باب الحوایج هست

اینم هزینه هاش 

تهران هم میتونم برم ولی به سختی باید راضی شه همسرم  تهران دکتر پروانه لک کلینیک نیکان میشناسم؟ ...

عزیزم اگه شرایط تهران اومدن داری مرکز مام ،رویان و ابن سینا رو می تونی مد نظرت بگیری

ولی خوب رفت و آمدت زیاده دیگه...

در کل اگه تصمیمت برای تهران بود اینجا بگو همه ماها می تونیم کمکت کنیم برای انتخاب دکتر

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سینال و hmj بود فک کنم با ی آمپول دور ناف که درد وحشتناک داشت اسمش نمیدونم چی بود

گفتم شاید خارجی استفاده کردی .ذخیره ت کمه ؟

تهران هم میتونم برم ولی به سختی باید راضی شه همسرم  تهران دکتر پروانه لک کلینیک نیکان میشناسم؟ ...

تهران که مرکز مام و رویان خوب هستن .شیراز اگر اشتباه نکنم دکتر رستمی و یزد هم دکتر افلاطونیان .