2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048318 بازدید | 684650 پست
مبارکت باشه کجا انجام دادی شرح حالی از خودت برامون میگی چه کارا کردی چند تا تخمکو جنین داشتی 

سلام

اول از همه بگم که هیچ علائمی نداشتم بعد از انتقال فقط از چهارم تا روز هفتم انتقال تخمدان سمت راستم یه کوچولو دردمیکرد دیگه بعدش هیچی 

از روزی که انتقال دادم استراحت میکنم فقط برا سرويس بلند میشم رژیم غذایی خاصی هم نداشتم ولی میوه زیاد میخورم 

من ۱۷تا تخمک داشتم ۱۴تا جنین تشکیل شد که تعیین جنسیت کردن و ۴تا پسر داشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من وضعیت فاکتورهای اسپرم شوهر شما رو نمی‌دونم منظورم شما اعلام نکردید که وضعیت شون چیه بخاطر همین نم ...

خیلی ضعیفه  عدد دی اف ا  تو ابن سینا  ۳۵ بود جنتی گفت تا نیاد پایین حتی نمیشه ای وی اف کرد . برا شما چنده عددش

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
مرسی از راهنماییت  من بیمارستان فاطمیه همدان رفتم

انشالله نتیجه بگیری میشه ی کم توضیح بدی، دکترت کی بود از روند درمانت راضی؟هزینه هات چقد شد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خیلی ضعیفه  عدد دی اف ا  تو ابن سینا  ۳۵ بود جنتی گفت تا نیاد پایین حتی نمیشه ای وی ا ...

اینجوری هم ‌که میگن نیست برا شوهرم ۳۹ بود بعد پانکچر من دوتا نمونه ازش گرفتن که تو نمونه ی دومی گفتن خوبه 

بچه ها فردا ساعت ۲/۵ ی جلسه مهمی دارم که نتیجه اش خیلی برام مهمه هر کسی پستم رو دید اگه دوست داشت بر ...

انشالله هر چی خیره برات رقم بخوره ، تو دختر خوش قلبی هستی حتما نتیجه برات خوب میشه💚

سلام.بچه ها میگن صاحب کاشف خوبه.

نظرتون چیه؟

من مشکل واریکوسل و کم تحرکی و مورفولوژی داره همسرم.یه بار طبیعی باردارشدم ولی سقط شد.

میگن ایشون با دارو خوب می‌کنه و سریع نمیره سراغ میکرو.

نظر شما چیه درباره این دکتر؟

اینجوری هم ‌که میگن نیست برا شوهرم ۳۹ بود بعد پانکچر من دوتا نمونه ازش گرفتن که تو نمونه ی دومی گفتن ...

وای باز امیدوار شدم جوابتو دیدم .فکرمیکردم اصلا با این عدد نمیشه ای وی اف کرد حتی.  میشه یکم توضیح بدی چند تا جنین شد  باردار شدی  انتقال دادی ... 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
وای باز امیدوار شدم جوابتو دیدم .فکرمیکردم اصلا با این عدد نمیشه ای وی اف کرد حتی.  میشه یکم تو ...

متاسفانه گفتن من بدنم به دارو جواب نداده و تخمک هام نابالغ بودن جنین تشکیل نشد، ولی درمورد اسپرم که پرسیدم گفتم برا ای وی اف عالی بوده نمونه ی دوم و هیچ مشکلی نداشته خود دکترم دو روز قبل پانکچر گفت نیاز به عمل نیست اتفاقا دکتر شوهرمم دکتر جنتی بود ابن سینا

خیلی ضعیفه  عدد دی اف ا  تو ابن سینا  ۳۵ بود جنتی گفت تا نیاد پایین حتی نمیشه ای وی ا ...

گلم واسه ما بخاطر دی اف ای نداد بخاطر مورفو که ۲ بود و تحرک که پایین بود یعنی کلا برای کیفیت اسپرم بره بالا داد که تغییری نکرد دی اف ای قبل از شروع آمپول ها ۱۶ بود البته تهران ندادیم آزمایش یزد دادیم شاید تهران عددش بیشتر باشه دستگاه شون پیشرفته تر هست.دیگه بعد از آمپولا دی اف ای ندادیم ببینیم چی شده اما رو کیفیت که دکتر گفت هیچ تغییری ایجاد نشد