2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پشمالو جان مام فقط جنین ۵ روزه انتقال میده ؟ چند روزه تعیین جنسیت میکنن

سلام عزیزم از تعیین‌جنسیتش خبر ندارم 

ولی معمولا سه روزه فریز میکنه دو روز قبل انتقال از فریز درمیاره و  ۵ روزه انتقال میده و تا جاییکه بشه هم فرش انتقال نمیده مگه اینکه جنینش کم باشه و ضعیف مجبور باشن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
@poweroflove   عزیزم امروز صبح به نیت شما سوره مریم خوندم ان شالله حاجت رواشی

واااااااااای خدای من، اگه بدونی چه حالی شدم این پیامتو دیدم

اشکام داره میاد، ممنون برای همه مهربونیات ممنون برای اینکه منم قابل دونستی  

الهی به حق خانوم فاطمه زهرا(س) به زندگیت برکت، عمر باعزت و عاقبت به خیری عطا کنه

ان شاءالله اولاد سالم و صالح نصیب و قسمتتون باشه و زیر سایه اهل بیت و پدر و مادر قد بکشن. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیزم اول دقت کن بعد جواب بده و مسخره نکن من اصلا جایی دکتر نرفتم.اینجا هم اولین بار پیام دادم

دوست عزیز شما حرف خاصی نزدید کسی مسخره کنه مگه آدرس دکتر مسخره کردن داره؟کاربری هستن اسم شون هیلا۱۴۰۰ هست صبح گفتن تهران تحت نظرم من با شما فقط اشتباه گرفتم اون شکلک که من گذاشتم به نظرتون به تمسخر؟ شبیه بود اگه همه پیام های منو دیده باشی با استیکره یعنی دارم کسی رو مسخره میکنم؟؟؟ به هر حال من معذرت میخوام اما چنین جسارتی نکردم فقط با کاربری که اسمش خیلی شبیه شماست اشتباه گرفتم چون اینجا شلوغ هس🙏🏻موفق باشین

پس میشه آی وی اف کرد ؟

من وضعیت فاکتورهای اسپرم شوهر شما رو نمی‌دونم منظورم شما اعلام نکردید که وضعیت شون چیه بخاطر همین نمی‌دونم اگه در حد همسر من باشه میشه و اگه کمتر عمل تسه میکنن😍نگران نباش🙏🏻😊

خوبی عزیزم چرا سر درد گرفتی ؟ من از قبل میگرن دارم الانم بیشتر روزا سردرد دارم دکتر میگفت ازین همه پ ...

من ۲۴ ساعت سردرد داشتم اونم حوله گرم گداشتم بهتر می شد الان کامل قطع نشده ولی خفیف وقابل تحمل .روغن بنفشه نداشتم استفاده نکردم.ولی گلاب می زدم بهتر می شد می شد یا خودم ماساژ می دادم پیشونی اروم می شد

شادی صدام کنید
خوبی عزیزم چرا سر درد گرفتی ؟ من از قبل میگرن دارم الانم بیشتر روزا سردرد دارم دکتر میگفت ازین همه پ ...

ببخشید عزیزم قبل انتقال فولیک اسید ۵ استفاده کردی یا ۱ ؟ 

دکتر برام ۵ نوشته البته آزمایشم نرماله بود . 

فکر میکنم خیلی زیاده 

خدای من خدای معجزه هاست . 
واااااااااای خدای من، اگه بدونی چه حالی شدم این پیامتو دیدم اشکام داره میاد، ممنون برای همه مهربونی ...

ممنونم عزیز دلم ان شالله به زودی چراغ خونت با ی دوقلوی تپل مپل روشن میشه 

ممنونم عزیز دلم ان شالله به زودی چراغ خونت با ی دوقلوی تپل مپل روشن میشه 

ممنون مهربونم.  

ممنون برای دعای قشنگت  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️