2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048226 بازدید | 684647 پست
سلام فدات شم چرا هستم ی کم نگرانم فردا باید برم ازمایش تست تحمل گلوکز بدم و از طرفی هم صبح ها سرکارم ...

سلام بهارک جون، خوبی؟ چقدر زود آزمایش تحمل قند میدی؟ واسه من رو انداختند هفته ۲۴!!! ممکنه دیر باشه؟

چهارشنبه سونو انومالی دارم، اونقدر نگرانم که حد نداره، میترسم دکترم سرسری رد بشه و براش مهم نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم  ایشالا به حق حضرت علی اصغر هر چه زودتر خبر مامان شدنتو بهمون بدی

ان شااله که به مبارکی باشه و یه بارداری خوب رو تا آخر سپری کنی. روز چند آزمایش خون دادی؟ از بتا بالات به نظر میرسه دوقلو باشه

سلام بهارک جون، خوبی؟ چقدر زود آزمایش تحمل قند میدی؟ واسه من رو انداختند هفته ۲۴!!! ممکنه دیر باشه؟ ...

نه عزیزم نگران مباش تک تک اعضاش رو چک میکنن و به خودتم نشون میدن تو انومالی جنین کامله کامله 

به من گفتن بین ۱۸تا ۲۰ی بار باید بدم ی بارم بین ۲۸-۳۰ 

سلام بهارک جون، خوبی؟ چقدر زود آزمایش تحمل قند میدی؟ واسه من رو انداختند هفته ۲۴!!! ممکنه دیر باشه؟ ...

من انومالیم ۲۲ دسامبره ولی خوب الان چون حرکاتش رو میفهمم استرسم کمتر شده ی کمم شکمم اومده جلو 🤣🤣

واقعا شرایط سختی داری عزیزدلم انشالله که موفق میشی فقط استرس نداشته باش خدا بزرگه، 💛💛 برات حتما دع ...

ممنوووونم قربووونت برم حتما هستین. خییییلی لطف می کنی عزیزم❤️❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام مامانهای عزیز. من ساکن شیراز. دکتر بهم جنین اهدایی پیشنهاد داده. اگر بتونید بهم کمک کنید تا آخ عمر دعاگوی خودتون و بچه هاتون هستم. بگذارید منم طعم مادرشدن را بکشم

بچه ها فردا ساعت ۲/۵ ی جلسه مهمی دارم که نتیجه اش خیلی برام مهمه هر کسی پستم رو دید اگه دوست داشت بر ...

ان شاالله پر خیر و برکت باشه براتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام خانم ها من دکتر اورولوژی برای همسرم سینال داده تا دوماه به خاطر dfi بالا کسی تاحالا همسرش سینال داشته نتیجه خوب بوده؟؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام خانم ها من دکتر اورولوژی برای همسرم سینال داده تا دوماه به خاطر dfi بالا کسی تاحالا همسرش سینال ...

سلام عزیزم .

من همسرم استفاده کردن دو ماه فایده نداشت الان امپول یوروفولیتروپین دادن مجدد برای دوماه.دکتر جنتی ابن سینا میریم 

من انومالیم ۲۲ دسامبره ولی خوب الان چون حرکاتش رو میفهمم استرسم کمتر شده ی کمم شکمم اومده جلو 🤣🤣

شکم من خیلی آمده جلو، خیلی خجالت میکشم، همش سعی میکنم یه چیزی  بپوشم که دیده نشه. 🤰انگار ۶ ماهه هستم🤦‍♀️ فکر کنم تا آخر بارداری من میترکم