2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048428 بازدید | 684655 پست
@pariiiii73    عزیزم تا رویان تشکیل پرونده ندی نمیشه ازشون خواست برات آزمایش هرنوعی بنوی ...

مرسی که انقدر لطف داری🌺😘اره حدس میزنم که مرکز چون مریض شون نیستم قبول نکنن ویزیت آنلاین رو قبل تشکیل پرونده.واسه همین به پیشنهاد شما میبرم همینجا میگم چه چیزایی میخوام ببینم میزنه برام یا حوصله ندارن😂اخه یکی دوتا هم نیستن،ولی خیلی کارم جلوتر میفته تکمیلی دارم نهایت هرچقدر شد بهم پس میدن بعدش🌸🌺

بچه ها من فردا پانکچر دارم،یه تصمیم دارم ببینید به نظرتون چطوره؟من دفعه قبل دوتاجنین bc و یک cداشتم ...

نه مورد اول که گفتی بهتره منظور همه رو فریز نکن و شانست رو همونطور که دکتر گفته رو فرش هم امتحان کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از صبح هی میم چک میکنم بینم خبر میدی یا نه، معلومه که مثبته خداروشکر🥲🥲 مبارک باشه عزیزم برا منم دع ...

ممنون عزیزم 

ایشالا به حق حضرت علی اصغر هر چه زودتر خبر مامان شدنتو بهمون بدی 

بنظرتون غذاها بعد از انتقال خیلی باید رعایت بشه اخه من انتقال های قبلی خیلی رعایت کردم غذا رو بعد سر ...

به نظرم رعایت بشه بهتره ما این همه سختی میکشیم دو هفته تغذیه مناسب داشتن کار سختی نیست در مقابلش 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم میشه بگید داروهاتون تخمک کشی چی استفاده کردی دکترت کدوم مرکز بود و تقویت چی ها خوردی؟جنین هات ...

عزیزم برا تخمک کشی 

hcg،سنال اف ،ستروتاید بود اگه اشتباه نکنم 

تقوتی ها، پودر اینو فولیک کیوتن، ویتامین دی، ویتامین ای ،کوالی فول، رویال ژلی، ففول

همه‌ی تقویتی هارو از بهمن پارسال تا خرداد که تخمک کشی کردم خوردم 

البته من یا همسرم مشکلی نداریم تعیین جنسیت بودم

بچه ها الان سونو شدم دکتر گف حتی خونریزی داشتمم هیچ مشکلی نداره.

برا شنبه وقت سونو مجدد داد. 

شکر خدا ۴ تا فولیکول دارم الان. فقط کوچیک بودن ۸-۹ 

توکل ب خدا 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها الان سونو شدم دکتر گف حتی خونریزی داشتمم هیچ مشکلی نداره. برا شنبه وقت سونو مجدد داد.  ...

انشالله که ایناهم ۴ تا نی نی بشن برات عزیزم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
انشالله که ایناهم ۴ تا نی نی بشن برات عزیزم

ان شاالله ینی میشه🥺 توکل ب خدا ان شاالله ارزششو داشته باشه این همه هزینه. حداقل همه شون ب درد بخورن.

ان شاالله شما خیلی زود خبر خوش بدید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها الان سونو شدم دکتر گف حتی خونریزی داشتمم هیچ مشکلی نداره. برا شنبه وقت سونو مجدد داد.  ...

خدا رو شکر عزیزم، بله حتی با وجود خونریزی هم پانکچر میکنن خیالت راحت، ان شاالله اون چهارتا هم جنین عالی میشن 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

عه چه خوب پس دیگه اصلا نگران نباش😍اره بابا ۸و۹ که الان آزاد نمیشن بعدم دارو میزنه بزرگ میشن شنبه هم که باز نوبت کنترل داری خداروشکر که ۴تا بودن خیلی خوبه😍

خدا رو شکر عزیزم، بله حتی با وجود خونریزی هم پانکچر میکنن خیالت راحت، ان شاالله اون چهارتا هم جنین ع ...

ان شاالله .سحر جان خیییلی محتاج دعاتونم❤️❤️

دفعه قبلی آخرین بار که سونو شدی قبل از تخمک کشی  اندازه شون چند بود؟ که بعدش تخمک کشی کردن