2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
سلامت باشی.مراقبت کن به بخور لوبیا سبز بخور اگه شاغل نیستی ترجیحا هنوز دراز بکش نهایت غذای کم دردسر ...

ممنون عزیزم 

استراحت مطلقم کلا فقط برا سرویس بلند میشم 

نمیزارن راه برم برام آب میارن که من بلند نشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها آزمایشات ایمنی انتقادی بعد از ۶ماه تاریخشون تموم میشه ولایت دوباره داد؟

انعقادی رو فکر نکنم نیازی باشه ولی ظاهرا ایمنی شش ماه اعتبار داره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام من امروز آزمایش دادم تیتر بتا زده ۴۶۱۳.۰ یعنی مثبت شده؟؟؟

از صبح هی میم چک میکنم بینم خبر میدی یا نه، معلومه که مثبته خداروشکر🥲🥲 مبارک باشه عزیزم برا منم دعا کن قشنگم🥰🥰🥰

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

@pariiiii73    عزیزم تا رویان تشکیل پرونده ندی نمیشه ازشون خواست برات آزمایش هرنوعی بنویسن وگرنه من فردا میرفتم میگفتم برات بنویسن،نه ویزیت آنلاین نه حضوری،همون بیرون بنویسن و جوابو ببری بهتره بعد تشکیل پرونده و نوبت دکتر

البته اگر آزمایشاتتو تو قسمت ژنتیک رویان بخوای میتونی بدی فکر کنم هزینه هاش بهتره

سلام من امروز آزمایش دادم تیتر بتا زده ۴۶۱۳.۰ یعنی مثبت شده؟؟؟

مبارک باشه عزیزم ایشالا به سلامت طی بشه این دوران

فقط یکی از بچه ها گفت انار زیاد بخور دکتر به من گفت کم بخور 😂😂 چون خون رو رقیق میکنه اگه خدایی نکرده لک داشتی دیگه نخور 

بچه ها من فردا پانکچر دارم،یه تصمیم دارم ببینید به نظرتون چطوره؟من دفعه قبل دوتاجنین bc و یک cداشتم و انتقال دادم منفی شد،یعنی روز هشتم انتقال خونریزی کردم که البته تازگیا که بهش فکر میکنم میبینم خیلی تو روزهای اول انتقال بی فکری کردم جاروبرقی کشیدم و یه کار دیگه که فکرشو میکنم خودم ناراحت میشم،یه لحظه مبل رو یه کوچولو بلند کردم،نمیدونم یا دلیلش اینهاس یا کیفیت جنینا که نشد،الان گفته دکترم شرایط رحمت خیلی خوبه اگر بشه انتقال فرش بدیم،بگم به جنین شناس اگر جنین تعداد بالایی تشکبل شد،گریدهای خوب و بالا رو فریز کنن و گریدهای متوسط رو فرش انتقال بدم که چون اگر گریدهای پایینم درخواست فریز بدم میترسم از ذودب درنیان،شانسمو برای داخل رحم حداقل امتحان کنم،و اینکه اگر بشه و شرایط جنینها اجازه بده انتقال دومرحله ای بدم،به نظرتون اینارو فردا بگم؟یا کلا درخواست فریز بدم؟بدون توجه به گریدهای جنینها

عزیزم با این دوتا امپولی که زدی فعلا پریودی نداری . استرس نداشته باش

ممنونم عزیزم. توکل ب خدا.

فعلا در حد همون لک بینی مونده. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اگه قرار بود خدایی نکرده پری خانم بیاد که از دیروز می‌شد دیگه پس نگران نباش😍

ممنونم ک دلگرمی میدید❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم  ایشالا همه اونایی که دوست دارن مادر بشن خدا بهشون نگاه کنه و دلشونو شاد کنه

عزیزم میشه بگید داروهاتون تخمک کشی چی استفاده کردی دکترت کدوم مرکز بود و تقویت چی ها خوردی؟جنین هات بلاست بود احتمالا دوقلو باشه😊😍

بچه ها من فردا پانکچر دارم،یه تصمیم دارم ببینید به نظرتون چطوره؟من دفعه قبل دوتاجنین bc و یک cداشتم ...

فک کنم خودشون بهترین حالتو در نطر میگیرن ولی برا اینکه خیالتم راحت بشه با دکتر مطرح کن.

ان شاالله کلی جنین عااالی برات تشکیل بشه با اولیشم مامان بشی😍

نه عزیزم ی سری از آزمایشارو ایمونولوژیست شون دکتر چقماقی نوشت بقیه شو دکتر امیرعباس هدایتی هماتولوژ ...

یعنی هر فاکتوری که مربوط به ایمنی هست رو چقماقی جدا میزنه ‌ و فاکتورهای انعقادی هم هدایتی جدا میزنه تو سیستم پس سی دی ها رو کی میزنه ؟

بچه ها من فردا پانکچر دارم،یه تصمیم دارم ببینید به نظرتون چطوره؟من دفعه قبل دوتاجنین bc و یک cداشتم ...

حتما مطرح کن اگه راه خوبی باشه دکترت انجام میده

ایشالا اینبار جنین های عالی تشکیل میشه و میمونه برات

ولی عزیزم چون خودت گفتی منم بگم دیگه اینکارا رو انجام نده جارو برقی تا ۴ و ۵ ماه اصلا سمتش نرو روزای بعد از انتقال خیلی مهمه بیشتر استراحت کن