2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048323 بازدید | 684650 پست
نوبت دهی رویان چطوره؟

برای ویزیت که دیر وقت میدن ،برای یکی دو‌ ماه دیگه‌ ولی برای سونو ‌زود وقت‌ میدن ،فکر کنم وقت نگیری بری بگی برای سونو ‌اومدم‌ وقت ‌میدن ،من برای سونو فعلا نرفتم‌، من اینترنتی گرفته بودم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربونت عزیزم، الان دیگه فقط بگو برات نسخه کنن اینجوری کارات جلو میوفته  فقط آزمایشگاه خوب انجا ...

قربونت لطف بزرگی کردی راهنمایی کردی اینجا خون میگیرن میفرستن تهران 😍پرسیدم گفت تجهیزاتش نداریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت لطف بزرگی کردی راهنمایی کردی اینجا خون میگیرن میفرستن تهران 😍پرسیدم گفت تجهیزاتش نداریم

خواهش می کنم دوستم، کاری نکردم

بازم خوبه این کارو می کنن، اگه دسترسی داشتی بگو برات آزمایشگاه مسعود یا دانش بفرستن

ان شاءالله به زودی چراغ خونت روشن بشه و این روزا برات خاطره. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید  من شنبه پانکچر کردم هایپر شدم و 30 تا تخمک کشیدن ولی از یک ...

عزیزم این دکترا تا ادم وضعش وخیم نشه توجه نمیکنن ، حتما پیگیر شو با این اوصافی که میکنی حتما شدید‌هایپر شدی ، تغذیه رو‌ مراعات کن به اضافه اینکه‌ برای اونایی که شدید‌هایپر میشن یه کارایی میکنن دوباره برو دکتر 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید  من شنبه پانکچر کردم هایپر شدم و 30 تا تخمک کشیدن ولی از یک ...

حتما حتما عزیزم برو دکتر، اونجا سریع بستریت می کنن چندتا سرم و دارو بهت می زنن بهتر میشی ان شاءالله

ولی اصلا زمان رو از دست نده و خیلی سریع برو دکتر بعلاوه کارایی که دوستامون گفتن انجام بده مثل دوغ شور و سفیده تخم مرغ و ...

نسخ آزمایشهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتو ...

عزیزم خریدمشون چقد شد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نسخ آزمایشهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتو ...

ببخشید هزینشون چقد شد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نمیدونم چرا اینجور شدم همش اضطراب دارم ، شوهرمم همش آیه یاس هی میگه مثلا اونجا میخوان چکار کنن اینهم ...

مشکلتون اسپرمه ؟ 

نگران نباش مردا همه اینجورن ایشالا نتیجه گرفتی بعد حرفاشو به روش میاری 😅

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
کاریوتایپ هر نفر 900 هزار تومن بقیه آزمایشام حدودا یک میلیون و پونصد هزارتومن شد

چقد زیاد خدا😔کاریوتاپ برا چیه

سلام من امروز آزمایش دادم تیتر بتا زده ۴۶۱۳.۰ یعنی مثبت شده؟؟؟

واااااااااااااااااااااااااااای خدای من مبارکت باشه عزیزم دلم  

الهی به حق خانوم فاطمه زهرا (س) دوران بارداریتو به سلامتی بگذرونی.آمین