2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048321 بازدید | 684650 پست
الا جون حتما ترشحات بعد از پانکچر هستش اگه بتونی با مطب دکتر تماس بگیر شرایطتو توضیح بده شاید پانکچ ...

اخه از پانکچر ۹ روز گذشته تو این مدت اصلا لک نداشتم. امیدوارم از همین باشه. ب مرکزم گفتم گفتن مشکلی نیس بیا سونو. بعد از ظهر میرم ان شاالله ببینم چی میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اینو‌فولیک برای تقویت تخمکه قبل انتقال لازم نیست بخوری ، قبل انتقال فرتیل سی ام ‌و‌ ال آرژنین خوبه&n ...

مرسی فدات شم . من فزتیل سی ام نگرفتم دکتر به جای اون برام پرگمام نوشته

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من امروز ۲۱ سیکلم هس. ۵ روز هم هس ک سیکل دوم پانکچر رو شروع کردم . الان ترشح قهوه ای داشتم با ...

نه عزیزم پریود نمیشی نگران نباش بخاطر حجم داروهاست توی پانکچر لکه بینی اتفاق بیفته بازم پانکچر انجام میشه برعکس انتقال. یادمه همینجا یکی از بچه ها حتی با وجود خونریزی خفیف بازم پانکچر شد.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام هانیل جونم خوبی الحمدالله؟ قدم نورسیده مبارک باشه انشاءالله زیر سایه مامان وباباش صدسال زنده با ...

سلام بروی ماهت عزیزم خوبم شکر خدا شما چطوری؟

سلامت باشی عزیزم همچنین شما و خانواده عزیزت گلم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید  من شنبه پانکچر کردم هایپر شدم و 30 تا تخمک کشیدن ولی از یک ...

حتما برین دکتر ویزیت بشین غداهای شور مثل دوغ ،خیارشور زیاد بخورین تخم مرغ هم بخورین .بیشتر علائم با پریود اول بعد از پانکچر بهتر میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه عزیزم پریود نمیشی نگران نباش بخاطر حجم داروهاست توی پانکچر لکه بینی اتفاق بیفته بازم پانکچر انجام ...

خدا خیرت بده عزیزم. توکل بخدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میترسم همه ی فاکتورهای لازم رو ندونم چیه چون خودم که تخصص ندارم اگه می‌شد کامل یکی از شما سی دی مارک ...

پری جون من برات هر چی که لازم بود نوشتم ک...

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
فقط ۳ ماه اول رو داشتم شیاف و امپول وای خداروشکر از دست امپولا راحت شدم  چی بود هرروز سوراخ ...

منم تا ۳ ماه روزی دوتا میزدم هنو جاشون دردم میکنه 😥 الانم روزی دوتا شیاف و هفتگی هم امپول دارم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام بچه ها 9هفته هستم رحمم بعضی وقتا یک تیر کوچیک می کشه میگم نکنه امروز یکم پیاده روی کردم از تونه ...

عزیزم اگه شاغل هستی ترجیحا تا ۹ ماه بیرون نرو چون اگه اشتباه نکنم لکه بینی هم داشتی خداقل تا ان تی رعایت کن بچه جاش سفت شه

شادی صدام کنید
وای سوگند جان نگم برات دیروز مشهد رو برف گرفت منم بدون لباس گرم تو خیابون بودم چنان سرما خوردم گلو د ...

من از دیروز صبح سردرد داشتم تا شب

شب بدتر شد داشتم نابود می شدم 

دقیقا ۵ صبح حالم بهم خورد

یعنی شبی بودا

شادی صدام کنید
من روزی دوتا شیاف صبح وشب با یه دونه امپول دور ناف

من بخاطر سرکلاژ شیافم اضافه شد قبلش روزی یکی بود الان دکتر گفت این یه ماه همینجور ادامه بدم بعد کمش میکنه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام وقتتون بخیر 

ان شاءالله همگی حاجت روا بشید 

من انتقال جنین داشتم الان گلو درد شدید دارم با کمی سرفه 

چی بخورم به جز سوپ 

یک سوال دیگه چه غذاهایی بخوریم لطفا اسم ببرید.

نمیشه هر روز سوپ و مرغ بدون ادویه خورد 

لطفا اسم چندین غذا ک۶ بعد از انتقال خوردید را بگید ممنون .