2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
ان شاءالله برام دعا کن ، متوجه شدم جنین شناس مام عوض شده جنین شناسش رفته بهمن یکم دو دل شدم برا مام

البته من خودمم الان یکم بین رویان و مام موندم البته فقط بخاطر هزینه هاش چون مام ۲۰ درمیاد ولی رویان ۱۰ که بعدش میتونم تکمیلی هم ببرم و نصفش رو بگیرم.چون ما از راه دور میایم خرج رفت و آمد و خونه و خوراک مون بیشتر از درمان میشه باید فکر همه جا رو بکنم و چون دوستان گفتن جنین شناس رویان خوبه ته دلم قرص شد چون بنظرم این جوابدهی بدن ما هم هست که هرجا بریم یک جواب رو میده من فقط شانسم رو میخوام جایی امتحان کنم که محیطش جنینش بهتر از قبل باشه ببینم تغییری ایجاد میکنه یا نه

خب کل تیم جنین شناس عوض شده ، مشکل شوهر من مورفو صفره و یکه جنین شناس خیلی مهمه

وای یعنی کل تیم شون عوض شده شاید شایعه بین بچه ها باشه اخه خبرهای زیادی گاهی میپیچه که واقعیت ندارن چطور مطمئن بشیم😔واسه منم مهمه.چون هرکه اینجا گفت عوض شده من با خودم گفتم حالا یک نفرشون رفته بقیه که هستن😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای یعنی کل تیم شون عوض شده شاید شایعه بین بچه ها باشه اخه خبرهای زیادی گاهی میپیچه که واقعیت ندارن ...

نه خب برو تو سایتش زده اسم جنین شناس هارو

قبلا حسینی و صالحی بود

الان چهار نفر دیگه رو زده

درباره رویان چقدتحقیق کردی از کجا میدونی جنین شناس اون خوبه؟

منم از شهرستان میخوام برم

نمیدونم اعتماد کنم برم مام ، یا برم بهمن چون حسینی رفته بهمن

نه خب برو تو سایتش زده اسم جنین شناس هارو قبلا حسینی و صالحی بود الان چهار نفر دیگه رو زده درباره ...

الان اسم هایی که برای مام زده نمیدونی قبلا کجا کار میکردن که ببینیم کارشون چطوره ؟

در مورد رویان همه بچه های اینجا که تهران تحت درمان هستن و گفت و گو میکنن رویان می‌رن و همگی میگن جنین شناس شون خیلی خوبه خودم اصلا نرفتم عزیزم 

چرا ویزیت عزیزم؟ اگه انتقال می خوای بدی روز دوم یا سوم پریودت برو نیازی هم نیست نوبت بگیری فقط اول ...

عزیزم میخام با دکتر حرف بزنم الکی برام وقت تلف نکنه آزمایش بنویسه هیسترو کنه یا انتقالمو دومرحله ای کنه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم میخام با دکتر حرف بزنم الکی برام وقت تلف نکنه آزمایش بنویسه هیسترو کنه یا انتقالمو دومرحله ای ...

اگه از تاریخ آزمایشات 6 ماه میگذره خودشون درخواست میدن ، اگه انتقال منفی داشتی آزمایشای تخصصی تر بگو برات بنویسه

برای منم آزمایش کاریوتایپ نوشتن و معرفیم کردن به  ایمونولوژیست و هماتولوژیست که اونام آزمایشای تخصصی برام نوشتن

پس اگه می خوای هیسترو بشی بگو حتما برات خراش هم بدن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
نه خب برو تو سایتش زده اسم جنین شناس هارو قبلا حسینی و صالحی بود الان چهار نفر دیگه رو زده درباره ...

آخر هرجا تصمیم گرفتی بری اینجا اعلام کن به ما هم کمک بشه چون اطلاعات شما بچه ها بیشتر من کلا ۲۰ روزه که اومدم و درمورد مراکز تهران اصلا هیچی نمی‌دونم در حد همین حرفا که اینجا زده شده🙊😅

عزیزم میخام با دکتر حرف بزنم الکی برام وقت تلف نکنه آزمایش بنویسه هیسترو کنه یا انتقالمو دومرحله ای ...

چند تا جنین داری نیازجون

الان اسم هایی که برای مام زده نمیدونی قبلا کجا کار میکردن که ببینیم کارشون چطوره ؟ در مورد رویان هم ...

منم والا موندم حالا که شوهرمو راضی کردم برا تهران نوبت هم گرفتم فهمیدم جنین شناس عوض شده نمیدونم چکار کنم

اگه از تاریخ آزمایشات 6 ماه میگذره خودشون درخواست میدن ، اگه انتقال منفی داشتی آزمایشای تخصصی تر بگو ...

عزیزم یه راه پیشنهاد داری به من بدید ،میشه بدون اینکه بیام تهران بخوام برام آزمایش های ایمنی انعقادی بنویسن مرکز رویان.بعد شهر خودم انجام بدم همه مدارکم رو باهم ببرم پیش شون که یک مرحله جلو بیفتم خیلی سخته برام مرخصی گرفتن و رفت و آمد اونم فقط برای یه آز تکمیلی نوشتن نمی‌دونم چه کار کنم که کارم راحت بشه 

منم والا موندم حالا که شوهرمو راضی کردم برا تهران نوبت هم گرفتم فهمیدم جنین شناس عوض شده نمیدونم چکا ...

حتما خیریتی بوده عزیزم به ف . ا. ل نیک بگیر، انشاءالله که خدا بهترینارو برات رقم بزنه و بار اول که میای نتیجه بگیری و با دله خوش به خونت برگردی. آمین

عزیزم یه راه پیشنهاد داری به من بدید ،میشه بدون اینکه بیام تهران بخوام برام آزمایش های ایمنی انعقادی ...

بنظرتون مثلا کسی تو تهران هست مثل این آژانس ها یا یه کسی که یک مقدار پول بهش بدم بگم فقط برو پیش دکتر ایمنی بگو هرچی آزمایش ایمنی انعقادی با کد ملی بزنه برام تو سیستم اخه تا خود این جواب ها هم بیان طول میکشه من اگه خودم برم تهران باید برگردم صبر کنم جواب آماده بشه دوباره مرخصی بگیرم برم تهران جواب نشون بدم