2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
برای من از لحاظ هزینه فرقی نمیکنه چون اصلا بیمه ندارم‌ تقریبا با مام یکی میشه چون رویان بدون‌ بیمه‌ ...

سلام عزیزم ببخشید شما دکتر واستون اینوفولیک نوشت یا خودتون گرفتین؟ میخوام ببینم واسه ما که ذخیره مون کمه خوبه یا نه؟

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرحله دوم اگه فولیکول کم باشه و‌نخوای میتونی کنسل کنی یعنی به زور پانکچر نمیکنن

اره اینم مورد قابل توجه ای هس نهایت تخمک کشی نمیشیم ولی من بنظرت با ذخیره ای که قبلا ۴بود بعد تخمک کشی ها شد ۳/۱ برام شانگهای میکنن تو رویان؟اخه منم نسبت به ذخیرم جنین هام کمه🙁و موقع سونوها میبینم فولیکول هام باهم رشد نمیکنه

بنظر من برای مرحله دوم نباید هزینه بگیرن چون قطعیتی توش نیس یا حداقل کل دو مرحله رو مثلا باهم ۱۵ بگی ...

چقد خوب میشد اگه میشد😂😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرحله دوم اگه فولیکول کم باشه و‌نخوای میتونی کنسل کنی یعنی به زور پانکچر نمیکنن

بعد اون فولیکولا چی میشن؟امپول میدن ازاد بشه؟تبدیل ب کیست نشه ی وقت؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بله عزیزم بعد از انتقال فقط پروژسترون داشتم که چون بیمه هم ندارم آزاد حساب میشه مگه آمپول دیگ ...

من نمیدونم عزیزم فکر کردم آمپول داره،

میخواستم ببینم برای انتقال و بعدش چقدر هزینه میخواد،انتقال که ۴ ،  ۵ میلیونه فکر میکردم بعدش هم دارو و امپول داریم.

مرسی عزیزم❤

پاپیون جون ببخشید به نظرت بین مام و ابن سینا کدوم بهتره برایه تعیین جنسیت والله موندم چه کار کنم کدو ...

به نظرم شانستو تو ابن سینا امتحان کردی به نطرم دیگه ریسک نکن و از یه طرفم میگی زنداداشت تو مام‌نتیجه گرفته و خیلیا اینجا خدارو شکر راضی هستن اگه با هزینش مشکلی نداری صد در صد مام رو انتخاب کن . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم هیدروکسی کلروکین رو چطور مصرف میکردی قرص چند میل روزی چند تا ؟ منم tpo بالا دارم‌سرخود پر ...

من هیدروکسی کلروکین ۲۰۰ روزی یه دونه میخوردم . البته دکتر خودم فقط پردنیزیولون ۵ برام  نوشته بود روزی یه دونه . 

یه دکتر دیگه رفتم ازمایشمو دید گفت هیدروکسی استفاده کن که لرزش دست گرفتم و درد مچ دست و قطعش کردم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها کمک لازم دارم شدیدا من hcg زدم ساعت ۱۰ و ۱۰ دقیقه فقط یه بوسرلین دورناف هم دارم گفته یک سی س ...

اگه شماره داروخونه هم داشته باشی راهنمایی میکنن تو نت پیدا کن شماره تماس