2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
عزیزم ما سه شنبه عمل داریم گفتن عمل پانکچر با عمل تسه همسرم حدودا ۱۲ میشه فکر کنم عمل همسرم نزدیک ۴ ...

مرسی گلم چقدر هزینه ها با تامین اجتماعیش خوبه😍 یعنی  تامین اجتماعی رو مرکز همون لحظه صورتحساب قبول دارن یا  آزاد حساب میکنن باید ببریم از تامین اجتماعی بگیریم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ما سه شنبه عمل داریم گفتن عمل پانکچر با عمل تسه همسرم حدودا ۱۲ میشه فکر کنم عمل همسرم نزدیک ۴ ...

چه خوب من سونو ویزیتم تو بهمن دویست و خورده ای بود البته سری اخر بیشتر دادم یادم نیست چقدر شد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

ان شاالله کلی جنین خوب براتون تشکیل بشه .🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تو امپول دکاپپتیلم زدی اون جلوی پریود شدن رو میگیری یا اگه با دارو همزمان مصرف کنی سر تایمت پریودت م ...

ممنونم عزیزم. توکل ب خدا. خیییلی لطف کردی❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها تایپیک زدم اسمش پژوهشگاه رویان هست خاستین اونجامیتونین حرف های جزیی تر رو بزنیم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام دوستان گلم من فردا باید برم آزمایش بدم  لطفا با دلای پاکتون برام دعا کنید

انشالله که مامان شدی😍حتما قابل باشم دعا میکنم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

دخترااا من امروز صبح خیییییلیییی کم لکه ی قهوه ی دیدم  ی کوچولو بعد ساعت ۱۱سمت راستم خیلیی درد گرفت مثل درد پریودی بود ممکن مال دستگاه معاینه باشه؟؟ امروز روز دومم انتقالمه

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
دخترااا من امروز صبح خیییییلیییی کم لکه ی قهوه ی دیدم  ی کوچولو بعد ساعت ۱۱سمت راستم خیلیی درد ...

@zizi92    

زی زی خوبی کجای میشه نگاه پیامم کنی

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
نه هیچی نگفت فقط گفت استراحت دارو هم چیزی نداده من فقط فولیک اسید میخورم دوتا شیاف و یه آمپول پروژس ...

سلام عزیزم خوبی ؟🌹

اگه درست بگم شما نیکان انتقال دادین ؟

هزینه آمپولهای بعد از انتقال رو میتونید بهم بگید لطفا؟🙏

سلام دوستان گلم من فردا باید برم آزمایش بدم  لطفا با دلای پاکتون برام دعا کنید

ان شاالله که خوش خبر بیای عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱