2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048430 بازدید | 684655 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما عزیز دلم، نگران نباش، ان شالله که بهترین ها برات پیش میاد 

ممنووونم عزیزم. ان شاالله❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من امروز ۲۱ سیکلم هس. ۵ روز هم هس ک سیکل دوم پانکچر رو شروع کردم . الان ترشح قهوه ای داشتم با ...

شاید بقایای زخمهای پانکچر اولت باشه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اگه اشتباه نکنم روزی دوتا میخوره .ان شاالله که برای همسر شما هم تغییر خوبی داشته باشه .البته مورفولو ...

اخه برای میکرو تعداد و حرکت کاربردی ندارن چون با سرنگ تزریق میکنن تو تخمک پس بنابراین نه حرکت لازم داره نه تعداد زیاد،مهم ظاهر یعنی هم سر و دم اسپرم که مورفولوژی اونم مکمل ها تو مورفو تاثیری ایجاد نمیکنن .تقویتی های اسپرم بیشتر برای اقدام طبیعی هس ولی خب خوردنش بهتره بخاطر همین ماهم گرفتیم البته اسپریژن فعلا نمیکیرم تا ماه های آخر موفق باشین😍

اخه برای میکرو تعداد و حرکت کاربردی ندارن چون با سرنگ تزریق میکنن تو تخمک پس بنابراین نه حرکت لازم د ...

اخه میدونی توی پانکچر دومم که جنین برام تشکیل نشد جنین شناس گفت سرعت اسپرم خیلی کم بود بین صفر و یک و باعث شد جنین رشد نداشته باشه و متقف بشه و دوتا جنین بی کیفیت تشکیل شد برام پس حتما سرعتم تاثیر داشته که اینو بهم گفت ولی قبول دارم سر وشکلش بیشتر اهمیت داره که اونم به سختی درست میشه ولی حالا ما یه دلخوشی گرفتیم دیگه 😎😎😎

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
پری جان الان با ناامیدی زنگ زدم مرکز. اول گفتن باید با دکتر خودت ک فرداست ، فردا حرف بزنی گفتم اخه م ...

تو امپول دکاپپتیلم زدی اون جلوی پریود شدن رو میگیری یا اگه با دارو همزمان مصرف کنی سر تایمت پریودت میشی نه جلوتر نگران نباش 

نیاز جان اگه زحمتی نیست همین نی نی سایت یه تاپیک‌ بزن ‌ما رو‌هم‌ دعوت کن چون‌ من واتساپ ‌و ‌تلگرام ‌ ...

عزیزم من بلدنیستم تایپم بزنم میشه بگی چجوری بزنم فدات

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

عزیزم ما سه شنبه عمل داریم گفتن عمل پانکچر با عمل تسه همسرم حدودا ۱۲ میشه فکر کنم عمل همسرم نزدیک ۴ تومانه بقیش مال پانکچره،انتقال فرش ۲ تومان و انتقال فریز ۴ تومان البته اینا با تامین اجتماعیه همه

اینطور که معلومه ۱۲ پانکچر با انتقال فریز هس و ۱۰ تومان پانکچر با انتقال فرش

پس خیلی با مام تفاوت داره،و سونو و ویزیت تو رویان ۶۱ تومانه ولی شنیدم تو مام خیلی بیشتره

بله خوبه .اگه بتونین نی نی پلاس نصب کنین و انجا گروه بزنیم خوبه 👌👌

من لعنتی گوشیم نی نی پلاس نمیخونه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭