2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048399 بازدید | 684654 پست
نه هیچی نگفت فقط گفت استراحت دارو هم چیزی نداده من فقط فولیک اسید میخورم دوتا شیاف و یه آمپول پروژس ...

ای جووونم، الهی همتون پشت هم به ما خبر خوب بدین

ما هم همینطور پشت هم کیف کنیم  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من با مطب دکتر تهرانی نژاد تماس گرفتم برای انجام تعیین جنسیت با آی وی اف وقت بگیرم، وقت نداد گفت ما مطب برای تعیین جنسیت وقت نمیدیم فقط بایذ برید بیمارستان گاندی یا نیکان، به نظرتون چرا تو مطب برای تعیین جنسیت وقت نمیدن؟؟؟؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
نه هیچی نگفت فقط گفت استراحت دارو هم چیزی نداده من فقط فولیک اسید میخورم دوتا شیاف و یه آمپول پروژس ...

سلام دکتر تهرانی نژاد تو مطبش وقت نداد، شما که اونجا میرفتید کسی بود برای تعیین جنسیت میومد مطب؟

خانوماي باردار ترشح ژله مانند بنظرتون طبيعيه؟

از صبح ك ديدم دارم از استرس سكته ميكنم فقط سونوي انوماليمم هفته ديگس دكترمم وقت نميده ك زودتر برم😭

يكمم تخمدان راستم درد ميكنه😭😭

خانوماي باردار ترشح ژله مانند بنظرتون طبيعيه؟ از صبح ك ديدم دارم از استرس سكته ميكنم فقط سونوي انوم ...

کاملا طبیعیه

اخه ب دكتر دوستم گفتم گف بايد سونوي طول سرويكس بدي ولي دكتر خودم جواب نداده هنوز خيلي استرس دارم😭

خوب شاید اون سابقه ی سقط داره ، یا ترشحات بیش از حد یا آغشته به خون

بچه ها من امروز ۲۱ سیکلم هس. ۵ روز هم هس ک سیکل دوم پانکچر رو شروع کردم . الان ترشح قهوه ای داشتم با عرض معذرت داخل هم خون هس ی مقدارم دل درد پریودی دارم. ینی پریود شدم؟  مگه میشه هم زمان با دوفاستون و..‌ پریود شد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الا جان من توی پانکچر اول به حدی درد داشتم که تخمدانام داشت میترکید فقط ۳ فولیکول داشتم  تویپا ...

ممنونم عزیزم. توکل ب خدا.

الان ترشح قهوه ای داشتم مث اینکه دارم پریود میشم اخه مگه میشه؟🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

منم تا دوسه روز پیش همینا بود تازه مکمل و اهن داده هی منم ۳ هفته دیگه هست انومالی 😃😃 ایشالا که ان تی هم خوب باشه اونجا جنسیت نی نی هات هم معلوم بشه😍😍

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دوستم، پس بهت پیشنهاد می کنم حتما با دکتر مشایخی پیش برو، ایشون تجربه شون خیلی زیاده وقتایی که هم ک ...

سلام عزیزم خوبی، ببین خبر داری که میشه بریم مطب مشایخی ولی تو رویان پانکچر کنیم؟