2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048429 بازدید | 684655 پست
خانمایی که رویان هستین اگه موافقین یه گروه بزنیم 

نیاز جان اگه زحمتی نیست همین نی نی سایت یه تاپیک‌ بزن ‌ما رو‌هم‌ دعوت کن چون‌ من واتساپ ‌و ‌تلگرام ‌ندارم ‌عزیزم البته اگه خانمای دیگه ‌موافقت کنن برای تشکیل گروه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
به نظرم ی وقت ویزیت با دکترت داشته باش و همه شرایطتو توضیح بده، بهش بگو این داروها برای شما تاثیرگذا ...

چرا اتفاقا بهشون‌ میگم ، راستش چون داروی خارجی پیدا نمیشه اونا هم زیاد دستشون ‌باز نیست چیز دیگه ای امتحان‌کنن ولی توی همون‌دو بار قبل هم ‌بهشون‌ گفتم روش شانگهای میخوام‌که هیچ‌ کدوم‌ علمشو ‌نداشتن ،حالا اینبار برم رویان ببینم چی میشه ،رویان اولین باره برای پانکچر میرم ،دوبار قبل شهر خودمون بودم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیاز جان اگه زحمتی نیست همین نی نی سایت یه تاپیک‌ بزن ‌ما رو‌هم‌ دعوت کن چون‌ من واتساپ ‌و ‌تلگرام ‌ ...

منم فقط از طریق ایتا می تونم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
چرا اتفاقا بهشون‌ میگم ، راستش چون داروی خارجی پیدا نمیشه اونا هم زیاد دستشون ‌باز نیست  چیز دی ...

دوستم، پس بهت پیشنهاد می کنم حتما با دکتر مشایخی پیش برو، ایشون تجربه شون خیلی زیاده

وقتایی که هم که نتونی رویان بری هماهنگ می کنی مطبش میری، خیلی خیلی دکتر با دقتیه و برای هر بار ویزیت کل پرونده تو از اول می خونه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیزم با هیدروکسی لرزش دست نداستی ؟ من دکتر اسرافیلی برام‌پردنیزیولون نوشت ولی دکتر دیگه ای که رفتم ...

سلام عزیزم هیدروکسی کلروکین رو چطور مصرف میکردی قرص چند میل روزی چند تا ؟ منم tpo بالا دارم‌سرخود پردنیزولون شروع کردم 

سلام عزیزم قربونت خدا رو شکر خونریزی کامل قطع شد ولی هنوز لک قهوه ای دارم  دکتر خودمم سونو کرد ...

نگفت باید سرکلاژ کنی ؟ عزیزم من رفتم دکتر چیز خاصی نگفت واسه دردهام منم گفته استراحت کنم داروهدتون چی هست شما ؟ من الان ۱۵ هفته هستم اهن و مکمل رو اضافه کرد . دیگه قراره به امید خدا ۳ هفته دیگع برم انومالی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام میشه کمکم کنین میخام برم برای مراحل ای وی اف پیش هما اسکوئیان از روز چند پریودی برم چی بخورم می ...

پانکچر شدی یا اول راهی؟ روز اول تا سوم پریودی باید بری . میوه سبزیجات اجیل . دکتر خودش هم دارو میده 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام دوستای عزیز من تازه وارد تاپیک شدم سوالی داشتم لطفا هر کی میدونه جواب بده 

کسی برا ناباروری بندرعباس رفته؟    اسم دکتر زهرا خشاوی رو شنیدین؟ لطفا اگه اطلاع دارین بگین🙏

نگفت باید سرکلاژ کنی ؟ عزیزم من رفتم دکتر چیز خاصی نگفت واسه دردهام منم گفته استراحت کنم داروهدتون چ ...

نه هیچی نگفت فقط گفت استراحت

دارو هم چیزی نداده من فقط فولیک اسید میخورم دوتا شیاف و یه آمپول پروژسترون هم دارم

چه داروهایی باید میداد؟

ایشالا عالی باشه آنومالی من هفته بعد وقت ان تی دارم تازه😁