2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048395 بازدید | 684652 پست
چند جلسه رفتی ؟ پرونده تو ببر اون قسمتی که بار اول بهمون فرم‌میدن پر میکنیم پرونده تشکیل میدیم اونجا ...

من یک بار انتقال منفی و یک ایوای منفی داشتم رویان برا باره دوم میخام انتقال بدم !اره این شیوه کاریشان خیلی بده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دقیقا، بسیار منشی بداخلاقی داره، اجازه بده من هفته بعد میرم رویان، برنامه رو می گیرم بهتون می گم

ممنون عزیزم ، قربونت ،واقعا لطف میکنی ❤🙏

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از اطلاعات بپرسید که می خوایین دکترتون رو عوض کنید بهتون راهنمایی می کنن، ی فرم بهتون میدن که ...

ممنون عزیزم ممنون بابت راهنماییتون

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ممنون عزیزم ممنون بابت راهنماییتون

قربونت برم، کاری نکردم عزیزم

ان شاءالله نگاه قشنگ خدا روزی تک تکتون باشه و حاجت روا باشین. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

سلام وقت همگی بخیر 

لطفا هرکس اطلاعاتی داره کمکم کنه ، خیلی گیج شدم 

من با دکتر اصغرنیا تو‌موسسه مهر رشت سیکل ivf را شروع کردم ولی از حرفای دوستان در اینجا متوجه شدم که دکتر حتی برام آزمایش ذخیره تخمدان هم ننوشته و چون سری پیشiui منفی پیشش داشتم و زیر iui تازه تعداد اسپرم شوهرم را پرسید فهمیدم خیلی بی دقته، با اینحال تحت نظرش  ivf لانگ را شروع کردم دوهفته ال دی خوردم و آمپول واریپپیتال زدم 

اما پشیمون شدم و رفتم پیش دکتر ظهیری رشت که در میکرو خیلی معروفه 

عزیززززززم خیلی ناراحتت شدم     دکتر نمیگه برنامه ش براتون چیه؟ ببین دوستم پیشنهاد بهت م ...

توی پانکچر دوم همه این کارارو کردم ولی اصلا برای من تاثیری نداشت ، اینبار دیگه فقط یکی دو تا تقویتی میخورم همین اصلا کاری انجام نمیدم 

فکر میکنم به خاطر داروهای تحریک تخمدان هست که بدنم بهشون واکنش نشون ‌نداد‌ و دکترام‌ که همیشه بایه دارو‌ و یه روش ‌پیش رفتن 

دقیقا اونطوری که گفتی هستش ،دکترا هیچ‌ کاره ان ،همه چیز دست ‌خداست ،خدا بخواد میشه نخواد نمیشه ما فقط میتونیم توی این راه تلاش کنیم و بسپاریم به خدا بیشتر از اینم کاری از دستمون ‌برنمیاد

اما دکتر ظهیری گفت تو اصلا نباید ال دی میخوردی و… چون تخمدانت کوچیکه و برام آز ذخیره تخمدان نوشت . و گفت دوماه بعد بیا بخاطر ال دی که خوردی و … 

اعصابم خورده چون باز دو ماه عقب افتادم 

و هم اینکه نگرانم که آمپول واریوپپیتیل زدم بنظر شما عوارضی نداره؟ میترسم بی نظم کنه پریودیم رو

توی پانکچر دوم همه این کارارو کردم ولی اصلا برای من تاثیری نداشت ، اینبار دیگه فقط یکی دو تا تقویتی ...

به نظرم ی وقت ویزیت با دکترت داشته باش و همه شرایطتو توضیح بده، بهش بگو این داروها برای شما تاثیرگذار نیست، اون باید ی فکری بکنه که شما به نتیجه بهتر برسی

ولی اگه بازم می خواد همون کارای قبلی رو انجام بده زیر بار نرو، بالاخره پانکچر اول و دوم و سوم باید با هم ی فرقی داشته باشه

هرچی حرف نزنی بدتره چون دکترا که چیزی نمیگن

به نظرم این مطالبه رو ازشون نسبت به دارو و جوابدهی بهتر داشته باش

اما دکتر ظهیری گفت تو اصلا نباید ال دی میخوردی و… چون تخمدانت کوچیکه و برام آز ذخیره تخمدان نوشت . و ...

عزیزم در مورد اون آمپول چیزی نمیدونم ولی منم تخمدانام‌کوچیکه‌ ،قبل از پانکچر دکتر بهم ال دی داد گفت تخمدانو‌خاموش میکنه باعث میشه تخمک زیادی تا پانکچر جمع بشه هر‌چند من اون‌ماه نتونستم‌برم ‌پانکچر به‌جای یکماه دو‌ماه‌ خوردم 

هر چند ال دی خودش هر وقت‌که‌من‌خوردم برام زیاد عوارض داشته الانم از وقتی اونو‌خوردم‌هم‌پریودم به شدت کم‌شده یعنی در حد لکه بینی هست هم اینکه ضخامتم کم شده که اونو‌ نمیدونم‌ کجای دلم بذارم 

اما دکتر ظهیری گفت تو اصلا نباید ال دی میخوردی و… چون تخمدانت کوچیکه و برام آز ذخیره تخمدان نوشت . و ...

ببخشید من هیچ تجربه ای در این مورد ندارم، اجازه بده دوستای دیگمون میان از این نگرانی درت میارن