2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست
برای مام هم که ۱۴تخمک کشی با انتقال ۶ تومنی میشه ۲۰ میلیون اینم گفتن بیمه ها رو اینا رو هیچکدوم قبول ...

من میپرسم ولی فکر نکنم ۲ تومان تفاوت باشه رویان نیمه خصوصی هس ولی مام خصوصی کامل،این مبلغ ها که پشت تلفن میگن با دارو و سونو گفته تو رویان احتمالا،باز من میپرسم،ولی مام رو پارسال من زنگ زدم گفت ۲۰ تومان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میپرسم ولی فکر نکنم ۲ تومان تفاوت باشه رویان نیمه خصوصی هس ولی مام خصوصی کامل،این مبلغ ها که پشت ...

باشه پس شما باز بپرسید مطمئن بشم♥️🙏🏻اره مام ۲۰ تومنه تعجب کردم که اختلاف شون در حد۲تومن باشه

مرسی گلم انشالله به زودی قسمت شما هم میشه و مثه من میری رو ابرها😍 بنظرم با تکرار به نتیجه میرسیم. ی ...

عزیزم با هیدروکسی لرزش دست نداستی ؟ من دکتر اسرافیلی برام‌پردنیزیولون نوشت ولی دکتر دیگه ای که رفتم گفت anti tpo یه کم بالاس هیدروکسی بخور . دو ماه مصرف کردم اومد پایین 

از بس لرزش گرفتم قطعش کردم . به نظرت کارم اشتباه نبود ؟ راستی منتظرم پریود شم برم برای انتقال 

خدای من خدای معجزه هاست . 

من خیلی مردد هستم از این خانم امانی اهواز که دارو گیاهی داره و خیلی معروفه دارو بخرم اخه خیلی جوابدهیش بالاست میگم حداقل قبل از تخمک کشی تقویت میشم شاید تاثیر گذاشت رو نتیجه اخه ما تو زندگی روزمره خیلی گرمی نمیخوریم از اون طرفم میگم نکنه هزینه اضافی و الکی باشه 🙊

من غفاری هستم ولی قصد دارم برم مصطفایی ولی نمیدونم چجوری عوضش کنم

چند جلسه رفتی ؟ پرونده تو ببر اون قسمتی که بار اول بهمون فرم‌میدن پر میکنیم پرونده تشکیل میدیم اونجا شاید عوض‌کردن برات 

والا با هر دکتری هم باشی تو رویان ،یه چیزیش بده که با هر دکتری که خودشون‌ بخوان میفرستن ،یعنی خیلی راحت یه دکتری نمیاد به جاش یکی دیگه میذارن 

کاش مصطفایی بیرون‌مطب داشت میتونستیم بریم مطب اینجوری بهتر بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام گلم بله من جز کسایی هستم که خیلی خیلی از رویان راضی ام حتی قبل از اینکه باردار بشم همیشه تو گر ...

عزیزم اون‌جنینهایی که‌میذارن بلاست بشن قبل انتقال وقتی از ذوب در میاوردن میذاشتن بلاست بشه ؟

خدارو‌شکر که نتیجه گرفتی عزیزم ، خدا کنه برای منم خوب باشه با کلی سختی میرم و میام ،راهمم دوره 

شما مشکلتون‌چی بود ؟ مشایخی دارو‌چیا داد بهتون؟

من غفاری هستم ولی قصد دارم برم مصطفایی ولی نمیدونم چجوری عوضش کنم

عزیزم از اطلاعات بپرسید که می خوایین دکترتون رو عوض کنید بهتون راهنمایی می کنن، ی فرم بهتون میدن که باید پرش کنید و امضاء و میذارن اول پرونده تون. به همین راحتی...

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیزم اون‌جنینهایی که‌میذارن بلاست بشن قبل انتقال وقتی از ذوب در میاوردن میذاشتن بلاست بشه ؟ خدارو‌ ...

ببخشید من جواب میدم

اگه دکتر صلاح بدونه که جنین ها بلاست بشن، یه فرم می برین جنین شناسی، اونجا باید همسرتون و شما امضا کنید و بعد جنین هاتون رو بلاست می کنن یعنی باید با رضایت شما باشه وگرنه این کار رو نمیکنن.

چون باید روز انتقال رو هماهنگ کنید ی جوری خودشون برنامه ریزی می کنن که با روز انتقالتون یکی بشه

عزیزم با هیدروکسی لرزش دست نداستی ؟ من دکتر اسرافیلی برام‌پردنیزیولون نوشت ولی دکتر دیگه ای که رفتم ...

پاپیون جون ببخشید به نظرت بین مام و ابن سینا کدوم بهتره برایه تعیین جنسیت والله موندم چه کار کنم کدوم مرکز برم

ببخشید من جواب میدم اگه دکتر صلاح بدونه که جنین ها بلاست بشن، یه فرم می برین جنین شناسی، اونجا باید ...

مرسی گلم ، اون‌موقع جنین شناس تشخیص میده‌و‌میگه‌ که‌ممکنه‌بلاست بشن‌یا‌نه ؟چون خیلیا به مرحله بلاست نمیرسن‌

مرسی گلم ، اون‌موقع جنین شناس تشخیص میده‌و‌میگه‌ که‌ممکنه‌بلاست بشن‌یا‌نه ؟چون خیلیا به مرحله بلاست ...

روز انتقال بهتون میگن چند تا بلاست شدن، برای من از چهارتا دو تا بلاست شده بود و موقع انتقال جنین بهم گفتن

فک می کنم اگه گرید A باشه بعد می فرستن برای بلاست شدن، چون دکتر قبلش از ماما پرسید جنین با چه گریدی هستش بعد نامه دادن برای جنین شناسی

چند روز پیش که رفته بودم دکتر، دوباره ی نامه به جنین شناسی دادن که می تونن توی محیط با کیفیت تری جنین ها رو لقاح بدن، که قرار شد نوبت ویزیت بعدی پیگیر این موضوع بشم که موافقت می کنن یا نه