2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048419 بازدید | 684655 پست

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۴۱_ داداشممم

42_sarvesahi

۴۳_rose_710

۴۴____sara123

۴۵_haniiijoooon

۴۶_جی۲

۴۷_محلا20

۴۸_صدف_۶۹

۴۹_آسمانیترینم

۵۰_99lili

51_ماهک۱۱5

52_94rima

53_مرجانه ساحل

54_هانیلsآریل

55_زهرااااباااانو

56_نازنینnazi

57_narsis_

58_sseeaa

59_مامان۱رقیه

atefe71h _60

61_atefe9907

۶۲_baran1467

۶۳_فاطیما259 

64_رزیتا22

65_فرشته12345

۶۶_سنجاقک_جون

۶۷_طوطططیا

۶۸_جانان۱۱۱

۶۹_شطرنجی

۷۰_جی۲

۷۱_سروصنوبر

۷۲_blueskys

۷۳_آناشید۹۹

۷۴_نیاز6973

۷۵_هیلا۱۴۰۱

۷۶_7zooozi۸

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خیلی خوشحالم که نتیجه دیدی عزیزم من تازه شنیدم !عزیزم من باره اول رویان منفی شدم میخاستم ببینم برا ب ...

مرسی گلم انشالله به زودی قسمت شما هم میشه و مثه من میری رو ابرها😍 بنظرم با تکرار به نتیجه میرسیم. یکی از بچه هایی که رویان بود میگفت دکتر مشایخی بهش گفته شانس مثبت شدن انتقال سوم خیلی زیاده. اکثر انتقال سوم مثبت میشن.

تنها تفاوتی که این انتقالم با قبل داشت این بود که دوتا انتقال قبلیم سیکلم لانگ بود انتقال آخر کوتاه بود. همیشه استرادیول خارجی مصرف کردم و فرتیل سی ام هم میخوردم.

دو انتقال اول برای ایمنی، اصفهان ویزیت شدم و دوتا متخصص بهم گفتن سرم آی وی آی جی نیاز داری و هر دو انتقال زدم. برای انتقال سوم رفتم پیش دکتر زرنانی بهم گفت اصلا آی وی آی جی نیاز نداری و اینبار نزن. برای اولین بار خودم سرخود هیدروکسی کلروکین خوردم و به دکتر زرنانی گفتم گفت خوبه اگه باردار شدی تا آخر بارداری ادامه بده.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

⁦‼️⁩    🤲فوری.  فوری.  ف ...

سلام هانیل عزیزم وای که چهقد خوشحالم کوچولوت رو به سلامتی بغل گرفتی.بهت تبریک میگم عزیزم ایشالا از این ثانیه فقط خنده رو‌لبتون و آرامش تو‌دلاتون باشه.وقتی دخترم nicuبود این دعا های تو عزیزم آرامش قلبم بود میگفتم خدا اگه صدای منو نمیشنوی صدای هانیل رو‌بشنو از عمق قلبم باور دارم خدا صداتو شنیده.برات بهترین هارو آرزو میکنم

غذاهای گرم مثل چی،من تو زمینه گرمیجات اطلاعاتم صفر فکر کنم طبع دوتامونم سرد

عزیزم صبح ها گردو بخور گرمیه خرما بخور برنج سرده یا شوید بزن یا زعفران گوشت مرغم همین طور سالاد ها سردیه من نعنا و شوید خشک میریزم روش دوغ با نعنا بخور تو چایی دارچینو زنجفیل بزن 

مرسی گلم انشالله به زودی قسمت شما هم میشه و مثه من میری رو ابرها😍 بنظرم با تکرار به نتیجه میرسیم. ی ...

انشالا سالم بغل بگیریش عزیزم !ارت واقعا درسته به نظرم تکرار خیلی مهمه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ایشالا برای تو هم همینطوریه. بنظرم به این چیزها دیگه توجه نکن. درسته توضیحات خاصی درباره ش نیست. من ...

منم انتظار همچین سیکلی رو داشتم. ولی توکل ب خدا دیگه چاره ای نیس بابد اعتماد کنیم.

نه تو ذوقت نخوره. خیلی وقتا با ی داروی ساده تغییرای مهمی اتفاق میفته😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله تخمکهای خوبی اینسری داشته باشین لزوما همه درد ندارن من توی هر دو سیکل پانکچرم اصلا هیچ حسی ...

منونم عزیزم. تو قبلیا همیشه درد داشتم و احساس سنگینی ولی الان هیییچی.

توکل ب خدا. ان شاالله ک هر چی خیره❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام،منم امروز بعد کلی دردسر رفتم مطب دکترم،اونجا سونو شدم نوبت سه شنبه رو برای پانکچر داد،قرار شد ف ...

چقد خوب. ان شاالله بهترینا برات پی میاد عزیزم😍

مرسی گلم انشالله به زودی قسمت شما هم میشه و مثه من میری رو ابرها😍 بنظرم با تکرار به نتیجه میرسیم. ی ...

مبارک باشه گلم آمپول های سیکل پانکچر سوم چی ها بودن و تقویت قبلش چی استفاده کردی ؟♥️

پیشنهاد خارجی دادم بعد قانع شدم که خارجی شاید نتونم سالم و اصل گیر بیارم اینه که با سینا شروع و از چ ...

سلام گلم خوبی تماس گرفتم سوال هام رو پرسیدم گفتم خبر بدم به شما که دیگه تو زحمت نیفتی😍♥️🙏🏻گفت هزینه ها ۱۸ میلیون میشه دیگه برای انتقال های بعدی باید هر بار جدا هزینه کنین و بیمه هم همونطور که گفتید تامین اجتماعی و تکمیلی ایران که دارم قبول نمیکنن گفتن نامه میدیم خودتون برید بگیرید برای کارت بسیج فعال هم گفتن مرکز ما قبول نمیکنن مرسی که خواستید کمک کنید😘🌹

برای مام هم که ۱۴تخمک کشی با انتقال ۶ تومنی میشه ۲۰ میلیون اینم گفتن بیمه ها رو اینا رو هیچکدوم قبول نداریم آزاد میدید بعد بهتون برمیگردونن فکر کنم تفاوت رویان و مام همون دو تومن باشه تقریبا زیاد فرقی ندارن.

سلام گلم خوبی تماس گرفتم سوال هام رو پرسیدم گفتم خبر بدم به شما که دیگه تو زحمت نیفتی😍♥️🙏🏻گفت هزی ...

سلام من الان اومدم رویان زحمتی نبود عزیزم

من امروز هزینه های پانکچر و انتقالو با تامین اجتماعی میپرسم باز میگم بهت

سلام من الان اومدم رویان زحمتی نبود عزیزم من امروز هزینه های پانکچر و انتقالو با تامین اجتماعی میپر ...

متشکرم 😘

موندم چرا ابن سینا انقدر متفاوته یکی بچه های اینجا گفت تخمک کشیش ۹ تومنه😯