سلام گلم
بله من جز کسایی هستم که خیلی خیلی از رویان راضی ام حتی قبل از اینکه باردار بشم همیشه تو گروه به بچه ها اینو میگفتم.
تصمیم داشتم اگه بازم منفی شدم مجددا همونجا پانکچر کنم. چون به جنین شناسیش واقعا ایمان دارم. من یه بار اصفهان پانکچر شدم ولی جنینامو اول کار گذاشتن برای بلاست هیچ کدوم بلاست نشد و جنین شناسی اونجا کلی ناامیدمون کرد ک جنینای شما شانس بلاست نداره دیگه میکرو نکنید باید اهدایی بگیرید و...
ما هم اومدیم رویان تهران و با پانکچر اول و انتقال سوم باردار شدم. رویان همه جنینایی ک قبل از انتقالام میذاشتن برای بلاست، بلاست میشدن..
برای همسرم هم ارولوژ رویان نظرش این بود ک روز پانکچر نمونه ی عادی بده اگر نمونه اش مناسب نبود همون روز تسه میشه. که خداروشکر وقتی نمونه داد جنینشناسی بهش گفت نمونه ات خوبه نیاز به تسه نداری.
بله دکتر مشایخی بود و همیشه با خودشون ویزیت و سونو شدم. فقط انتقال اخرم اون تایم مرخصی بود و وقتی پذیرش اتاق عمل بهم گفت روز انتقالم دکتر مشایخی نمیاد و دکتر محیطی هست از استرس کلی گریه کردم میخاستم انتقالمو یکی دو روز جابجا کنم. ولی منشی بهم گفت به ف ال نیک بگیر دکتر محیطی خیلی خوب و باتجربه ست شاید قسمت باشه ایشون برات انتقال بده مثبت بشی.