2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048369 بازدید | 684651 پست
عزیزم عکس آمپول خارجی رو میفرستی و اسم داروخونه ای که خریدی ازش🙏🏻

باشه عزیزم ولی الان خونه نیستم بعدا میفرستم.من شیراز خریدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ۴ روزه دارم امپول برای تخمک گیری میزنم ولی هیچ حسی ندارم .خدا کنه این دفعه حداقل یک تخمک داشته باشم 

بعد از عمل اندومتریوز ذخیره تخمدانم دودهم شد .اومدیم ابن سینا دیدیم شوهرمم تحرک و موفو صفر هست .دیگه واقعا داغونم .حس میکنم اصلا زنده نیستم .دوساله با همه قطع رابطه کردم از بس بهم میگن چرا بچه ندارین .خودمم خیلی تنهام. نمیدونم چی کار کنم .فقط میرم سرکار میام خونه کار میکنم . مثل ربات 

واقعا؟چه عجیب اگه اینطور باشه که اینوفولیک رو بگیرم اخه من دیگه بیخیال اووابوست شدم چون هم قیمتش افز ...

به نظرم بیشتر از تقویتی اصلاح سبک زندگی مثله ورزش کردن عذاهای گرم  خوردن تاثیر داره ودر کنارش این ها هم اثر میزارن 

آره عزیزم میرم رویان. درسته سخته توی بارداری. منم قراره پانکچر رو باز شروع کنم با دکتر مصطفایی. فقط ...

سلام سرو جون خوبی؟ میگم خیلی جالبه ، من و شما و نازی که تا حالا چند بار شکست خوردیم داریم پیش مصطفایی

بجز سلنیوم که گفتید و برم بخرم چیزی جا انداختم که اضافه کنم چه خودم چه همسر بگین لطفا😘♥️

اسپریژن خوبه برا همسرت 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام سرو جون خوبی؟ میگم خیلی جالبه ، من و شما و نازی که تا حالا چند بار شکست خوردیم داریم پیش مصطفای ...

منم با مصطفایی ام 

شما مرحله پانکچری یا انتقال ؟

ایشالا برای تو هم همینطوریه. بنظرم به این چیزها دیگه توجه نکن. درسته توضیحات خاصی درباره ش نیست. من ...

عزیزم من به مصطفایی گفتم‌ بار قبل بدن‌من به سینال واکنش نشون نداد گفت اصلا روش شانگهای سینال نداره 

یه دوستمونم اینجا با مصطفایی انجام داده بود بهش به جای سینال ،گونال ایرانی داده بود 

قبلش بهش بگو‌ که قبلا داروهات چیا بودن شاید توی تصمیم‌گیریش تاثیر داشته باشه

ایشالا برای تو هم همینطوریه. بنظرم به این چیزها دیگه توجه نکن. درسته توضیحات خاصی درباره ش نیست. من ...

نگران نباش توی مرحله دوم دوز داروها رو بیشتر میکنن و تخمکهای خوبی میگیرن نسرین جان اگه خاطرتون باشه ۱۱ تخمک از این روش گرفتن که ۷ تا جنین شد براش و خداردشکر مثبت شدن .پانکچرهای قبلی نهایت سه تا تخمک و جنین میشد براش 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الان ۴ روزه دارم امپول برای تخمک گیری میزنم ولی هیچ حسی ندارم .خدا کنه این دفعه حداقل یک تخمک داشته ...

ان شاالله تخمکهای خوبی اینسری داشته باشین لزوما همه درد ندارن من توی هر دو سیکل پانکچرم اصلا هیچ حسی  نداشتم عادی عادی بودم .پس نگران نباش و استرس خودش برای تخمکها سمه .شاد باش و توکلت بخدا باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام سرو جون خوبی؟ میگم خیلی جالبه ، من و شما و نازی که تا حالا چند بار شکست خوردیم داریم پیش مصطفای ...

شما توی چه مرحله ای هستین .منم رویان دکتر مصطفایی رو برای درمان مجددم انتخاب کردم و پیششون ویزیت شدم