2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم ممنون که جواب دادین،منم سه ماه اوابووست خوردم روزی یکی،دو ماه داروی محرک گرفتم ولی در کمال ناب ...

من تو این شش ماه هر روز ۲تا اووابوست میخوردم بجز یک ماه روزی یکی خوردم چون تا داروخونه قرص رو برام آورد طول کشید منم تنظیم کردم که بدون قرص نمونم.اره مخصوصا من که سه سال تقویت کردم کلا تقریبا ماهی نبود که قرص نخورده باشم دیگه اگه میخواست تاثیر بذاره میذاشت اگه پول های تقویتی رو،روی هم کنم تا الان یه ماشین زیر پام بود😂😂😂

واسه بعضیا تقویت جواب میده شاید اونا بدن شون ضعیف تر بوده یا واقعا کمبود ویتامین داشتن🤷🏻‍♀️ دکتر توی مام میگن همه شون خوبن یکی میگه منتظری یکی تمیزی یکی طاهری من آخر قصدم علیرضایی شد ولی خب هنوزم ویزیت نشدم که چون دو هفته پیش آز بتا واسه انتقالم دادم منفی بود فعلا نمیتونم جایی برم .

عزیزم برای شوهرت( فرتیل من) بگیر تعداد و حرکت رو برای همسرم دو برابر کرد . اسپریژن هم حتما براش بگیر ...

مرسی مهربونم.اسکرین گرفتم چون این ماه کلی دارو خریدم واسه یک ماه تموم که بشه اینا رو که گفتید میگیرم اخه گفتم حداقل یکی دوماه آخر برم سراغ اون مکمل خارجی ها .فعلا با همین ای و سی و اینا سر کنیم ولی اسم شون لازمم میشه ممنونم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من دیگه نمیشم بقول دکترم میگف کف دست مو نداره ممکنم نیست مو دربیاره منم همسرم آزو اسپرمه و‌ممکنم ...

اگه خدا بخواد هرمشکلی ام باشه باردار میشی انشاالله که برات میخواد😍

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خب خداروشکر خوب جواب داده روی فولیکولهات. ایشالا جنینهای خوبی داشته باشی عزیزم من سه تا سمت چپ داشت ...

ممنونم عزیزم. ان شاالله از هر طریقی که بود پر خیر و برکت باشه برات  نمیدونم ولی منم برا دومی خیلی امیدی ندارم. هیچ حس خاصی ندارم در حالیکه تو سیکل اول این روزا خیلی درد داشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من فکر میکنم شانگهای به درد کسایی میخوره که ذخیره شون خوبه منظور فولیکول ها زیاده ولی فولیکول ها با ...

منم همیشه فولیکولام رشد نامتناسب با هم داشتن. این دفعه اولین باره که هم سایز بودن تقریبا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدایه تو خاهره مهربونم خیلی به من لطف داری حالمو با حرفات خوب کردی

خداروشکر ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره  💐💐

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بله تو پانكچر دومم دو تا فوليكول داشتم و يك جنين گريد B داشتم

ان شاالله سری دیگه جنینهای بیشتری داشته باشین .سری دومم با الونوا سیکل رو شروع کردین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره واقعا😂😂😂عزیزم چهارشنبه رفتی چیشد؟

اره ندا جون. شکر خدا 4 تا جنین تشکیل شده بود. گف دوتا کیفیتش خوبه دو تا نه. 

چون چند تا فولیکول ریز هم بود گفتن تقویت کنیم برا پانکچر مجدد

ممنونم عزیزم. ان شاالله از هر طریقی که بود پر خیر و برکت باشه برات   نمیدونم ولی منم برا دومی ...

مرسی عزیزم، خب اولش فولیکولهات بیشتر بوده دیگه، الان چون مابقیش رو پانکچر می خواد بکنه احتمالا بخاطر همین درد کمتری داری. کارت جنینت رو هنوز نگرفتی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ب سلامتی عزیزم ایشالا همه چی خوب پیش بره 😍😘

عزیزم خوبی نی نی خوبه،؟دکتر علیرضایی ویزی اول چکار میکنه معمولا من تا زمان پانکچر تقریبا چندبار باید برم ویزیت بشم؟برای خودتون تقویتی قبل از شروع داروها چی نوشت؟

خداروشکر عزیزم انشالله که جنینا برات یه دختر و یه پسر خوشگل بشن

ممنوووونم عزیزم     

مرسی عزیزم، خب اولش فولیکولهات بیشتر بوده دیگه، الان چون مابقیش رو پانکچر می خواد بکنه احتمالا بخاطر ...

چرا گرفتم. 4 تا شدن.

اخه بچه هایی ک شانگهای انجام داده بودن یادمه که تو دومی فولیکولشون بیشتر از  اولی بود. بدبختی تو نت هم اطلاعات زیادی راجبه شانگهای نیس