2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
ممنون قشنگم🥰 توکل به خدا هرچی بخواد همون میشه، اتفاقا من اصلا جلوگیری نداشتم هیچوقت ولی خب نشده که ...

💞

هرچیزی یه حکمت و دلیلی داره که ما ازش بی خبریم

درواقع چاره ای هم جز صبر نداریم🤪😂

مواظب خوبی هات باش

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم، شما باردار هستید؟ هزینتون چقدر شد؟

ن گلم هنوز انتفال ندادم 

حدودا ۳۰ الی ۳۵ ت میشه از اول تا آخر انتقال

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چند هفته ایی سر درد داشتم فکر کنم ۴ هفته ایی باهام بود. سردرد و درد پشت چشمام که همون به خاطر سرد ...

وای خدا خیرت بده جواب دادی منم همینجوریم خیلی اذیت میشم عاجز شدم از درد

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
به آینده فکر کن و گذشته رو فراموش کن انشالا بزودی مادر هم میشیم🥰

به امید خدا😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متشکرم گلم از صبح هرچی زنگ زدم فقط شارژم تموم شد همش تو صف انتظار اصلا هم جوابگو نبودن لطف میکنی جان ...

چشم میپرسم این بار،منتهی من تامین اجتماعی هستم و اینو میدونم غیر هز نیروهای مسلح و بیمه دانا بقیه رو فاکتور میدن خودمون بعد باید ببریم بیمه تکمیلی،اگر تامین اجتماعی هستین خیلی تو هزینه ها و کم شدنشون نسبت به آزاد تاثیر داره

سلام دوستان گلم ، امیدوارم همگی در سلامتی و آرامش باشید 🤲🌹 خیلییی وقتا دلم برای اینجا تنگ میشه، ت ...

قدمش مبارکت باشه عزیززم🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 انشاالله برای همه بچه های چشم انتظار گروه خوش قدم باشه خیلی خوشحالم براتون شما خودتون از کسایی بودین ک جوابمونو. همیشه با حوصله دادین 

خواهرجان من حاالاحالاهارفتم تواستراحت جنین ندارم که،تاحالاشوهرم دوباره راضی کنم بره دکترارولوژازمایش ...

عزیزم ای وی ای جی ضررش چیه ؟ 

چون من انتقال قبلی تا 18 هفتگی دلشتم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام به سلامتی ،من احتمالا مرکز مام.برای پانکچر فعلا نمیرم احتمالا اول سال دیگه یا آخر امسال جور بشه ...

عزیزم ممنون که جواب دادین،منم سه ماه اوابووست خوردم روزی یکی،دو ماه داروی محرک گرفتم ولی در کمال ناباوری اصلا فولیکول نداشتم ،منی که با لترازول تنها همیشه فولیکول داشتم😔شما اوابوست رو روزی چندتا میخوردین؟

مرکز مام کدوم دکتر مدنظرتونه؟

من بلاخره اینا رو خریدم  ال کارنتین برای شوهرم ال ارژنین برای خودم کیوتن هر ۲نفرمون ویتامین ...

عزیزم برای شوهرت( فرتیل من) بگیر تعداد و حرکت رو برای همسرم دو برابر کرد . اسپریژن هم حتما براش بگیر .من دکترم رو این دوتا خییییلی تاکید کرد . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم اره. ببخشید الان دیدم پیامتو. ۷ تا فولیکول داشتم ک ۶ تا تخمک کشیدن. و شکر خدا ۴ تا جنین ...

خداروشکر عزیزم انشالله که جنینا برات یه دختر و یه پسر خوشگل بشن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چشم میپرسم این بار،منتهی من تامین اجتماعی هستم و اینو میدونم غیر هز نیروهای مسلح و بیمه دانا بقیه رو ...

مرسی🙏🏻شما با تامین اجتماعی که هستید چقدر کم میشه

چرا فقط دانا رو قبول میکنن مگه بیمه تکمیلی های ما چشه😂