2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
الهی که 9ماهوبسلامتی بگذرونی خواهری،دلتوبدراه نبر،به چیزای منفی فک نکن،الهی بهترینهاپیش روت باشه،درک ...

توی همین جمع دوستان، خیلی ها متاسفانه سقط رو تجربه کردند، فکر کنم تقریبا همه ما همین احساس رو داریم که ناباروری از نظر روحی قابل تحمل تره تا سقط که کلی امید یهو جاش رو به ترس میده. 

امیدوارم همه باردارها به سلامت بچه هاشون رو بغل کنند و منتظرها به سلامت باردار بشند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خیلی بهت تبریک میگم خدارو هزار بار شکر عزیزم انشاله سالیان سال در کنار دختره خوشگلت خوش و ...

سلام گلم، ممنونم عزیز دلم ان شاالله قسمت خودت باشه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم. من مقاومت به انسولین دارم و ریسک دیابت بارداریم بالاست. از همون پارسال قبل پانکچر و انتقال ...

نوش جونت عزیزم ایشالا که این مدت بارداری رو هم به خوبی سپری کنی . دانشگاه میری اذیت نمیشی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام دوستان شبتون بخیر من ماه ششم بارداریم یک ماه سر درد شدید دارم با چشم درد و ... رفتم مغز و اعصاب گفتن چیزی نیست هر شش ساعت استامینوفن میخورم یک شب در میونم زیر سرمم .عاجز شدم از درد چشم و نبض سر کسی مثل من بوده? راهی داشته که سردرذش قطع بشه?

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
زنده باشی گل قشنگم، از بچه ها جویای احوالت بودم، خیلی خوشحال شدم بابت جنین‌های قشنگت، ان شاالله بازم ...

اااای جاااانم ممنوووونم قربووونت برم. حتی تصورشم شیرینه😍😍😭😭

ان شاالله با دعای شما❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آلا جون خوبی ؟سلامتی؟؟  چه خبرا؟ چیکارا میکنی؟ از خرداد که منفی شدم نیومدم سایت دلم برای ه ...

سلام نیکاد جان خوبی عزیزم؟ قربووونت برم منم دلم براتون خیلی تنگ شده. تک تک بچه های اینجا مث خواهر نداشتم هستین😍😍❤️❤️

اره بچه ها کم میان دیگه نمیدونم چرا. ان شاالله همه صحیح و سالم و شاد باشن.❤️

خودت چیکار می کنی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم انشالله نتیجه بگیری به نظرم همش بسته به شانسه دکتر وسیلس دارو چی بهت داده زخیرت چنده موفق باشه ...

پروانه جان چندبار با انصاری انتقال ناموفق داشتی؟منم دکترم انصاری پوره همه خیلی تعریفشو میکنن.من سه تا انتقال ناموفق داشتم.