2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048250 بازدید | 684648 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه خواعش کنم یه خانومی که بارداره برام توضیح بده بارداری چه حسیه؟توی شکمت تکون میخوره خیلی قشنگه؟س ...

اخ زی زی جانم دلمو بردی،  قبلنا خیلی میدیدمت تو تایپیکا چرا دوباره نمیری 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
به سلامتی عزیزم دختر قشنگمون خوش قدم باشن ان شاالله خدا حفظش کنه واستون 😍 عزیزم یه سری یه موضوعی ر ...

سلامت باشی گلم، آره متاسفانه فرصت نشد.

بروی چشم، طی چند روز آینده انجام میدم، روز قبلش اعلام میکنم حتما.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم. خدا رو هزااار بار شکر. مبارک باشه عزیزم. خیلی خیلی خوشحال شدم ان شاء الله زیر سایه پدر و ...

زنده باشی عزیز دلم همچنین ناز پسر شما 🤲🌹

ای جانم😍 نمیدونم چرا ولی گریه م گرفت از شوق ناخوداگاه ی لحظه به این فکر افتادم که تو هم احتمال زیاد ...

عزیزمممم ممنونم، بله من هم مثل همه خانمهای اینجا روزهای سختی رو گذروندم ولی شکر خدا الان ثمره ی صبر و تلاشم توی آغوشمه، قشنگترین و زیباترین هدیه خدا، ان شاالله قسمت تمام منتظران بشه به حق حضرت زهرا (س) 🤲🌹

بله من از روزای اول باداری ام اینجا می تونستم با شما حرف می زنم کاملا من درک می کردید البته اکه اشتب ...

شادی جون، من هم خیلی استرس دارم سعی میکنم کنترل کنم ولی گاهی نمیشه. ماها که تجربه سقط داریم اون هم چندبار، خیلی بهمون سخت میگذره. من قبل این بارداری همیشه دعا میکردم خدایا فقط به شرط عافیت به من بچه بده و اگه نه، نده قربونت برم من دیگه تحمل سقط ندارم. عوارض روحی سقط خیلی سنگینه. امروز به همسرم میگفتم که الان هفته ۱۹ هستم اگه خدای نکرده زبونم لال اتفاقی برای فندقم بیافته، من هم باهاش می میرم.

خدایا امید هیچ مادری رو ناامید نکن، امید ما رو هم ناامید نکن و بچه هامون رو سالم به بغلمون برسون

دوستان ابن سینا یا بیمارستانی تو تهران نمیشناسید که برای تعیین جنسیت فرزند سوم بیمه قبول کنه یا هزین ...

سلام فک نمیکنم هیج جا و هیچ بیمه ای تعیین جنسیت رو قبول کنه . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام سحرجان قدم گل دخترت مبارک باشه عزیزم💞 ان شاء الله عاقبت بخیری شو ببینی الحمدلله که هر دو صح ...

سلام عزیز دلمممم خوبی؟

سلامت باشی گلم، ان شاالله قسمت تمام منتظران 🤲🌹

من ۱۲ ساعت درد طبیعی کشیدم ولی در نهایت سزارین شدم.

سلام خواهرم عزیز دلمپارسال سره سقطم خیییلی بهم کمک کردی و از سقطط برام گفتی شمامبه مرادت رسیدی امیدو ...

سلام بروی ماهت عزیزم، الهی بگردم، همون واقعا روزهای سختی رو گذروندیم ان شاالله همگی به روزهای شاد برسیم و خدا برامون خیر و برکت رقم بزنه، ان شاالله شما هم خیلیییی زود حاجت روا بشی گلم 🌹🤲

سلام دوستان گلم ، امیدوارم همگی در سلامتی و آرامش باشید 🤲🌹 خیلییی وقتا دلم برای اینجا تنگ میشه، ت ...

قدم دخترت نازت مبارک 😍

ان شاالله زیر سایه مامان و باباش بزرگ بشه 😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍