2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست
با ال دی و پرژسترون پریود میشم،این ماه ۸تا دونه ال دی خوردم ۶روز گذشته فعلا خبری نیست ،میگن برا رحم ...

عزیزم منم فقط باداروپریدمیشم امااسترومارین وپروزسترون میخورم قطع ک کردم 5روربعدپریدمیشم ،اره بدبختی کلی هورمون واروبدنمون میشه هرماه،منم انتقالم منفی شداین ماه دیگه شرونکردم استروماریندکه یکم بدنم استراحت کنه خیلی هورمون گرفتم این ماه 

شماهرماه همین داروهارومگه نمیخوردین ک الان نگرانی؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
pcoهستم تازه بهم داده دوروز فقط خوردم،برم بهش بگم ببینم چی میگه،میترسم بگه برو خارجیشو بگیر اونم نسا ...

عزیزم علائم pcoc چیه؟ 

من پریودام منظمه و آخرین باری که سونو دادم گفت ی فولیکول ۱۷ تو تخمدان چپ و چند تا کوچک تو راست و چپ‌داری، ی خانومه تو همینجا گفت pcoc داری 

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من بخاطر یائسگی زودرسم پریود نمیشم دکترم ال دی داده گفت ۸تا دونه بخور قطع کن که پریود شی ...

سلام. منم همینجوری شدم بعد از قطع ال دی، ۱۲ روز گذشته هنوز پریود نشدم و تابحال سابقه نداشته. رفتم دکتر سونو کرد گفت ضخامت آندومتر کمه میشی. و کارشناس هم گفت بتا بده اول، اگر مثبت نشد دوتا پروژسترون در یک سرنگ تزریق کنم تا پریود بشم. ولی من فعلا کاری نکردم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم قربونت خدا رو شکر خونریزی کامل قطع شد ولی هنوز لک قهوه ای دارم  دکتر خودمم سونو کرد ...

ایشالا که چیزی نیست عزیزم با استراحت حتما بالا میره نیاز به سرکلاژ که نبود

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
هیچ کس به اندازه خدا کنارمون نیست گلم،راستش من شمارو درک میکنم خیلیم زیاد،استرس داشتن مال هممون هست ...

قربون خدا برم می دونم این هم بخشی از زندگیه می دونم این هم امتحان مااست ولی واقعا دشواره من با این خدا روزها وشب های زیادی گذروندم.

توکل به خدا امیدوارم هرکس تو زندکی اش هر ارزویی داره بهش برسه.اول که سلامتی بعد ازدواح وبخت خوب وبچه سالم

شادی صدام کنید
ببخشید عزیزم دکتر معترف خودش انتقال میده من دکترم خودش سنو دستش بود و ماما انتقال داد

معمولا دکتر جنین شناس میاره جنین ها رو ماماها هم پوزیشن رو اماده میکنن دکتر خودش انتقال میده 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
هیچ کس به اندازه خدا کنارمون نیست گلم،راستش من شمارو درک میکنم خیلیم زیاد،استرس داشتن مال هممون هست ...

چقد قشنگ نوشتی عزیزم😍 با اجازت اسکرین شات گرفتم ازش ک خر از گاهی بخونم.

ممنونم❤️

ان شاالله خدا هممونو حاجت روا کنه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم . چه طوریه برای شما؟

برا من همون دارو تقویتا ک قبلا میخوردمه + اینکه از رو ۲۰ پریود روزی ۲ تا استرادیول تا ده روز. بعدم ک از  روز ۳ پریود دوفاستون شروع کرد روزی دو تا .و سینال فقط. مثل مرکز قبلی hmg ندادن. و روز قبل عمل هم دو تا امپول واریوپپتیل با هم. 

سیکل دوم هم ک الانه دقیقا همونارو نوشت برام. تا ببینیم دوشنبه چجوریه وضعیت.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بهارک جون خیلی پایینه، تقریبا میشه اون پایین دیگه🙈، اینقدر پایین طبیعیه؟

معمولا تو سه ماهه دوم جنین بالاتره ولی چیزی نیس که بخوای نگرانش باشی مخصوصا که چندین بار سونو شدی و قطعا اگه مشکلی بود مشخص می شد 

میشه خواعش کنم یه خانومی که بارداره برام توضیح بده بارداری چه حسیه؟توی شکمت تکون میخوره خیلی قشنگه؟سونو صدای قلبشو میشنوی اشکت در میاد قسافشو تو سونو میبینی دلت هری میریزه کلن حسشو کامل توضیح مسدید تصورش کتم 

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
بله من از روزای اول باداری ام اینجا می تونستم با شما حرف می زنم کاملا من درک می کردید البته اکه اشتب ...

عزیزم تمام ماها که با سختی باردار شدیم شرایطت رو درک میکنیم چون بارداری برا ماها ساده نبوده و با سختی بارداریم و این کاملا طبیعیه که نگران باشیم و استرس داشته باشیم همه به من میگن تو که بچه دومته چرا استرس داری ولی کسی نمیدونه که برا بارداریمون چقدر سختی کشیدیم و حالا برا حفظ اش و داشتنش انقدر استرس داریم ان شالله همه باردارا صحیح و سالم بارشون رو زمین بزارن

قربون خدا برم می دونم این هم بخشی از زندگیه می دونم این هم امتحان مااست ولی واقعا دشواره من با این خ ...

امتحان خیییییییلی دشواریه،اینقدر که گاهی کم میاریم،انشااله با بهترین نتیجه قبول بشیم هم خدا راضی باشه ازمون هم ما خوشحال از نتیجه

شادی جان من جدای از این راه و امتحان سخت،یه امتحان دیگه شدم تو اول زندگی متاهلیم تا الانم تو امتحان همونم، که از ته دل دارم اینارو میگم یعنی با گوشت تنم دارم میفهم که (رشته ای بر گردنم افکنده دوست،میکشد هرجا که خاطرخواه اوست)پس قوی باش و بدون بعترین نتیجه رو با این قوی بودن میگیری،ما هم لایق باشیم حتما برات دعا میکنیم

واقعا وقتی استرس میگیری ناراحتت میشم و دلم میخواد کاری بکنم حالت خوب و دلت آروم بشه

عزیزم منم فقط باداروپریدمیشم امااسترومارین وپروزسترون میخورم قطع ک کردم 5روربعدپریدمیشم ،اره بدبختی ...

منم انتقال اولم منفی شد، نه من دارو نمیخورم این ماه ال دی خوردم که پریود شم برا قبل انتقال که داروهام رو شروع کنم

سلام. منم همینجوری شدم بعد از قطع ال دی، ۱۲ روز گذشته هنوز پریود نشدم و تابحال سابقه نداشته. رفتم دک ...

احتمالا منم باید پروژسترون بزنم ،کاش ۲۱دونه ال دی رو کامل میخوردم نه ۸تا