2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
متفورمین رو ساعت چند خوردی؟ اگه به خاطر متفورمین باشه، یه ربع تا نیم ساعت بعدش حالت تهوع داری دیگه ی ...

سلام باران جان،امروز متفورمین نخوردم و آمپولو زدم،حالم خوبه شکر خدا،فکر کنم از همون قرص بود،یادم میفته چقدر دیروز حالم بد بود اصلا نمیخوام نوع دیگشم امتحان کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می دونم استرسم زیاده.من ۴ تا بارداری داشتم که قلب تشکیل نشده کلا از باداری وروند بارداری می ترسم.دست ...

منم همين جورم. چون سابقه دو سه تا سقط دارم و یکبار هم حاملگی تا هفته 24 داشتم برای همین استرسم زیاده. همش نگرانم. نمی تونم استرسم کنترل کنم. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
عزیزم انشالله نتیجه بگیری به نظرم همش بسته به شانسه دکتر وسیلس دارو چی بهت داده زخیرت چنده موفق باشه ...

ذخیره ۲ بود 

فعلا هم روزی hmgو سینال اف با دوز ۴۸ داده تا یکشنبه که دوباره برم پیشش

من ماه پیش که باید روز دوم میرفتم دکتر نبود از بقیه که پرسیدم گفتن حداقل تو ابن سینا همه دکترا معمولا عین من داروها رو تجویز میکنن مگر در شرایط خاص بیمار 

به نظرم توکل بخدا و داشتن انرژی مثبت از همه چیز مهمتره 

ممنون که جواب دادی آستاره جان😘😍.اره منم برام محیط جنین شناسی مهمه با داروهای خارجی حتما برام تجویز ...

قربونت عزیزم😘😘

پری جان بهتره من یه مورد در رابطه با داروهای خارجی بگم ، داخل کانال دکتر لاهوتی یه بحث پیش اومد در رابطه با تخمک اهدایی .ظاهرا بعضی از تخمک های اهدایی هم کیفیت مناسب نداشته و بعضا پوچ هستن .دکتر لاهوتی گفت که یه طرف قضیه مربوط میشه به داروها .چون قاچاق هستن و شرایط نگهداری رعایت نمیشه .خواستم بگم اگر قصد تهیه داروی خارجی داری حتما حتما از جای مطمئن تهیه کن

من دیگه جنین ندارم عزیزم .داخل سیکل انتقال با جنین اهدایی هستم

ولی خوب تعداد جنین هایی که داخل رویان برام تشکیل شد بیشتر و با کیفیت تر بودن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
 قربونت عزیزم😘😘 پری جان بهتره من یه مورد در رابطه با داروهای خارجی بگم ، داخل کانال دکتر لاه ...

چقدر بد اینجور که دست آدم به جایی بند نباشه نه ایرانی جواب بده نه خارجیه واقعی وارد کشور بشه،با این همه هزینه دارو فاسد تزریق کردن خیلی بد میشه از اون طرفم سینال جواب نمیده اخه دوست مون خانم کاربر فردای روشن داروی خارجی شون خوب جواب داده بقول شما باید از داروخونه هایی که بچه ها جواب گرفتن حداقل تهیه کنیم که خاطرمون جمع باشه مرسی واسه نکته مهمی که گفتی چون من ناچارم خارجی بگیرم سینال برام مثل آب

منم همين جورم. چون سابقه دو سه تا سقط دارم و یکبار هم حاملگی تا هفته 24 داشتم برای همین استرسم زیاده ...

بله من از روزای اول باداری ام اینجا می تونستم با شما حرف می زنم کاملا من درک می کردید البته اکه اشتباه نکنم باران جون هم مثل ما هستند.کاش تو این روزای سخت خدا کنارمون بود انقدر که می گفت نگران نباش من کنارت هستم

شادی صدام کنید
چقدر بد اینجور که دست آدم به جایی بند نباشه نه ایرانی جواب بده نه خارجیه واقعی وارد کشور بشه،با این ...

اتفاقا خودم هم ذهنم درگیر همین موضوع بود که داروهای ایرانی که جواب نمیدن .به داروهای خارجی هم که دسترسی نداریم .چقدر دلم گرفت از این بابت 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
با دکترت صحبت کن، اگه مشکل خاصی نداری حذفش کنه از داروهات که اذیت نشی 

pcoهستم تازه بهم داده دوروز فقط خوردم،برم بهش بگم ببینم چی میگه،میترسم بگه برو خارجیشو بگیر اونم نسازه بهم،فقط هزینه و کلی قرص برام بمونه

بله من از روزای اول باداری ام اینجا می تونستم با شما حرف می زنم کاملا من درک می کردید البته اکه اشتب ...

هیچ کس به اندازه خدا کنارمون نیست گلم،راستش من شمارو درک میکنم خیلیم زیاد،استرس داشتن مال هممون هست اصلا هم نمیشه بی خیال شد،ولی دیشب بود به همسرم میگفتم،چرا من پوستم کلفته؟گفت چطور؟گفتم یادم تو دوره درمان بعد از کلی دارو دوسه روز بعد که باید پانکچر بشم دکتر گفت دارو برات درست جواب نداده کنسل کن،گفتم باشه،همین که از اتاق اومدم بیرون گفتم به خدا،هنوزم تو داری میگی نه منم بهت میگم چشم،تو دلمم نگفتم بلند انگار با کسی صحبت کنم،میدونی چرا؟چون دیدم از دست من خارج هست همه چی،خودش مارو فرستاده تو این راه خودشم همه جوره میچرخونه ماهم مطیع باید باشیم که زجرمون کم بشه،مطمان باش خدا تو این راه آوردتت تا آخرشم باهاته و قشنگترین چیزا درانتظارته،فقط فکر کن از هرکسی بهمون مهربونتره پس بهترینها رو برامون میچینه،مثل شما که تا اینجا اومدی بقیشم قشنگ برلت جور میکنه صبر کن بعد ان تی کلی خوشحال میای بهمون میگی ماهم ذوق میکنیم

من الان تو سیکلم ولی با چیزایی ک بچه ها میگفتن متفاوته ی مقدار. 

سلام عزیزم . چه طوریه برای شما؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
 قربونت عزیزم😘😘 پری جان بهتره من یه مورد در رابطه با داروهای خارجی بگم ، داخل کانال دکتر لاه ...

عزیزم شما اهدایی رو با کدوم مرکز داری انجام می دی؟ دونر گرفتین؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈