2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست

دوستان ابن سینا یا بیمارستانی تو تهران نمیشناسید که برای تعیین جنسیت فرزند سوم بیمه قبول کنه یا هزینش کم باشه ؟؟؟ لطفا اگه اطلاعی دارید کمک کنید 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای سونو قبل از انتقال منظورمه تا ببینن ضخامت اندومتر به حدش رسیده یا نه. من مطب میرم عزیزم فقط انت ...

عزیزم ممنون

شما چجوری نوبت گرفتید؟ تلفنی؟ 

مطب اصلا جواب نمیدن

میخواستم برم گاندی پرونده باز کنم اما چون برای تعیین جنسیت میخام گفتم اول برم پیش خودشون بپرسم کجا جنین شناسش بهتره

و اینکه برای پانکچر یا انتقال که به شما برای نیکان وقت‌ دادن، نیکان روز مورد نظر و قبول کرد؟ نگفت اول باید پرونده داشته باشید

ببخشبد سوالاتم طولانی شد

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
سلام عزیزم ممنون ببخش دیر جواب میدم .ببین پیج فلورا تاجیک تو اینستا  یا تو نت بگرد اصلاح سبک زن ...

عزیزم مرسی من هم ویتامین E D فولیک اسید گرفتم میخورم مکمل اووژن هم میخورم،ژل رویال و عسل ارده شیره اسفناج بوقلمون ماهی سالمون کلم بروکلی  شیر سویا میخورم و  ماساژ تخمدان با روغن سیاهدونه انجام میدم خوبه؟؟

پاپیون جان چقدر مونده تا انتقالت ؟ اینجا بچه ها قبل انتقال فرتیل سی ام  و ال ارژنین میگفتن خوبه ...

گلم امپول میکرورلین زدم برای درمان آندومتریوز  الان منتظرم که پریود شم برم برای انتقال . فعلا سه ماه و نیمه که پریود نشدم . البته از طرفیم ۴ تا جنین دارم میخوام تعیین جنسیت کنم .  حالا نمیدونم توش هست یانه . ولی خب توکل بخدا انشالله هر چی صلاحه همون بشه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها من پنج شنبه ان تی دارم از الان داره حالم بد میشه چه جوری این یه هفته سر کنم همش میکم جمعه ...

سلام عزیزم، من اصلا نمیفهمم شما چرا اینقدر استرس دارید بویژه وقتی بچه اولته که نسبت به خیلی از مسائل نباید کنجکاوی کنی مثلا وقتی آن تی داری اصلا نباید مسائل مرتبط با ناهنجاری ها را چک کنی تا استرسی بشی، بخدا من سر بچه ام اصلا نمیدونستم آن تی یعنی چی ، با وجودیکه در رشته خودم متخصص هستم ولی اصلا به علم پزشکی کاری نداشتم خیلی راحت رفتم سونو بدون هیچ پیش زمینه ای .

شما با این حد از استرس در حق اون بچه جفا میکنی عزیزم  

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۱_یامنان✔️

۲_ پروانه۲۱✔️

۳_ آستاره ۷۲✔️

۴_ عبدالواحد✔️

۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️

۶_ سحربانو۶۸  ✔️

۷_ khanomiman✔️

8_alae✔️

9_ poweroflove❇✔️

۱۰_ ماهییا✔️

۱۱_ niloo68✔️

12_ رادیس۱۲✔️

۱۳_ pariii73✔️

14_sara123✔️
15_ hannaneh74✔️

16_ کاربر تکراریست✔️

۱۷_ asemaneabii✔️

18_باران۳۱✔️

۱۹_ پشمالووو✔️

20_ Ati7966✔️

21_baharak2017

22_ترسو ۶۸

۲۳_mamannazaninandaryan

۲۴_  houra۱۴۰۰

۲۵_elahe_الهه

۲۶_زینب ف

۲۷_لیمولیمولیمو

۲۸_mehremah

۲۹_گونشمم

۳۰__sharareh_

۳۱_raha16

۳۲_هدیه۹۹

۳۳_فرزان3228

۳۴_پاپیون_سفید

۳۵_نگار80

۳۶_sssefat

۳۷_ favali

۳۸_ گیسوگلابتونم

۳۹_ farzi99

۴۰_ بررا۹۶

۴۱_ داداشممم

42_sarvesahi

۴۳_rose_710

۴۴____sara123

۴۵_haniiijoooon

۴۶_جی۲

۴۷_محلا20

۴۸_صدف_۶۹

۴۹_آسمانیترینم

۵۰_99lili

51_ماهک۱۱5

52_94rima

53_مرجانه ساحل

54_هانیلsآریل

55_زهرااااباااانو

56_نازنینnazi

57_narsis_

58_sseeaa

59_مامان۱رقیه

atefe71h _60

61_atefe9907

۶۲_baran1467

۶۳_فاطیما259 

64_رزیتا22

65_فرشته12345

۶۶_سنجاقک_جون

۶۷_طوطططیا

۶۸_جانان۱۱۱
۶۹_شطرنجی
۷۰_جی۲
۷۱_سروصنوبر
۷۲_blueskys
۷۳_آناشید۹۹
۷۴_نیاز6973

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
پری جان ببخشید من جواب میدم گلم ،فکر میکنم که رویان تجهیزات جنین شناسیش بهتر باشه .خیلی از بچه هایی ...

ممنون که جواب دادی آستاره جان😘😍.اره منم برام محیط جنین شناسی مهمه با داروهای خارجی حتما برام تجویز کنن چون سینال واسم اصلا خوب جواب نمیده♥️🙏🏻شما انتقالت کی هست گفتین جنین خوب دارین😍

باران جون منم پریرپز دقیقا سمت راستم درد شدیدی داشتم که نمیتونستم اصلا تکو‌ن بخورم زنگ زدم دکترم گفت ...

سلام بهارک جون، ممنون عزیزم که گفتی. من هم از همون چهارشنبه گذشته درد دارم، ولی دردش ثابته نه زیاد میشه و نه کم. حالا حواسم رو جمع میکنم اگه شدید شد برم بیمارستان. ولی ان شااله که همون حرکات نینی هست و چیز مهمی نیست.

بهارک جون یه سوال، من یه حرکاتی رو زیر شکمم حس میکنم که میدونم حرکت نینی هست ولی خیلی پایین هست تقریبا ۷ انگشت زیر ناف میشه، طبیعیه که اینقدر پایین باشه؟