2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
سلام عزیزم خوبین؟❤ من پانکچر کردم ،  دو تا پریود بعدش باید برم پیش دکترم که انتقال بده برام،او ...

سلام عزیزم ممنون ببخش دیر جواب میدم .ببین پیج فلورا تاجیک تو اینستا  یا تو نت بگرد اصلاح سبک زندگی مفصله باید نگاه کنی و بخونی...کارهای من به جز اصلاح سبک  ورزش روزانه ماساژ رحم و تخمدان  و قرارگیری جلو نور آفتاب مستقیم ...آب زیاد می هوردم مکمل ها مثل EوD ...ب کمپلکس ...ژل رویال  می خوردم روز انتقال هم تا بیمارستان کیسه آبگرم  روی رحم گذاشتم و ماساژ دادم قبل انتقال تو حیاط ۱۵دقیقه راه رفتم و تنفس عمیق و چن تا حرکت پروانه رفتم ...بعد انتقال تا ۲ساعت تکون نخوردم بعد یکسره بدون تعویض لباس و ...رفتم پشت ماشین دراز کش و نهار لقمه سیب زمینی  آب‌پز و تخم مرغ  خوردم  هر روز یکم نشاسته تو اب ...مربای به ...انجیر خیس خورده...استراحت مطلق  تا ۹روز  توالت فرنگی داشتم و نماز و نشسته خوندم رکوع و سجده نرفتم  هر روز سوره یاسین خوندم با صدای بلند ...فیلم طنز نگاه می کردم  و سعی می کردم اروم باشم و توکل به خدا کردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم ، امیدوارم همگی در سلامتی و آرامش باشید 🤲🌹 خیلییی وقتا دلم برای اینجا تنگ میشه، ت ...

به سلامتی عزیزم دختر قشنگمون خوش قدم باشن ان شاالله خدا حفظش کنه واستون 😍

عزیزم یه سری یه موضوعی رو مطرح کردی درباره قرعه کشی که ببینیم اسم کدوم امام برامون در میاد  چی شد پس اون 

وفتت ازاد شد برامون انجام بده عزیزم

گلم من واقعا میخوام ولی شوهرم میگه همدیگه رو نمیشناسیم و ببخشید بهم میگه از کجا معلوم پرداخت کردی ار ...

من بلد نیستم درخواست دوستی بدم عزیزم اگه شما بلدی درخواست بده و اینکه اصلا نگران نباش منم یکی ام مثل شما هدفمم پول نیست بخدا حیفم میاد شاید به درد کسی خورد چون خودم با مکافات پیدا کردم ۲قوطی پارسال  که شکر خدا مثبت شدم و این اضافه موند بازم تصمیم با خودتون 

عزیزم من یه چیزی بگم تجربه ی خودمه یه روز که من دکترم نبود دادنم شفیقیان منو سنو کرد باور کن یه ربع ...

من روز دوم پریود رفتم پیشش و دارو هامو شروع کرده

چون قبلش چند تا از دوستام پیشش رفته بودن و تو انتقال اول مثبت شدن واسه همین انتخابش کردم 

حتی یکیشون شوهرش آزو اسپرم بود و خودش هم مشکل زیاد تخمدان و تخمک گذاری 

اما با اولین انتقال مثبت شد خداروشکر

سلام آستاره جون، ممنون عزیزم‌. شکر خدا میگذره. نینی هم ان شااله حالش خوبه، هفته دیگه سونو انومالی دا ...

باران جون منم پریرپز دقیقا سمت راستم درد شدیدی داشتم که نمیتونستم اصلا تکو‌ن بخورم زنگ زدم دکترم گفت اکه شدید شد زنگ بزن امبولانس بیاد دنبالت ولی این دردا تو بارداری طبیعیه استراحت کن اگه بهتر نشدی زنگ بزن خلاصه پریروز و دیروز کلا دراز کش بودم چون ترسیدم ولی امروز خداروشکر بهتر بودم مامام گفت احتمال داره جنین خودش رو به اون سمت جمع کرده و به تخمدان و روده ات فشار اومده نمی دونم جی بود ولی هر چی بود خیلی درد داشتم 

ممنون عزیزم. ان شااله.   رفتم پیش پزشک خانواده، آزمایش خون دادم و سونو هم کرد، البته آپان ...

اپاندیسم با سونو اگه ملتهب باشه قابل رویته عزیزم نگران نباش مامای منم گفت قطعا فشار جنینه 

سلام دوستان گلم ، امیدوارم همگی در سلامتی و آرامش باشید 🤲🌹 خیلییی وقتا دلم برای اینجا تنگ میشه، ت ...

تبریک میگم عزیزم ان شالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه و شاهد موفقیت هاش باشی 

سلام عزیزم. خدا رو هزااار بار شکر. مبارک باشه عزیزم. خیلی خیلی خوشحال شدم ان شاء الله زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه. 🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

ای جانم😍 نمیدونم چرا ولی گریه م گرفت از شوق ناخوداگاه ی لحظه به این فکر افتادم که تو هم احتمال زیاد خیلی نا امید شدی و الان  بهترین حال دنیار رو داری ی فرشته کنارته 😭😭😭😭😭 خداروشکر الهی همیشه سلامت باشید و قدم نی نی مبارک باشه عزیز دلم برا منم دعا کن..

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ممنون عزیزم. ان شااله.   رفتم پیش پزشک خانواده، آزمایش خون دادم و سونو هم کرد، البته آپان ...

عزززیزم امیدوارم که همه چی به خیر و خوشی برات بگذره و واقعا مساله مهمی نباشه🙏 نگران نباش خدا خودش حافظ نی نی هست 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم. شما هم رویان میری؟ دکترم مشایخی هست. اگه برات امکانش هست و اذیت نمیشی بهم اطلاع بده. دو ...

آره عزیزم میرم رویان. درسته سخته توی بارداری. منم قراره پانکچر رو باز شروع کنم با دکتر مصطفایی. فقط یک برگه رو باید امضا کنه دکترت؟ برام بفرست هر زمان که دکتر مشایخی بود با منشی یا کارشناسش صحبت می کنم می دم بهشون. برات دعوت به دوستی فرستادم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام من هیلا هستم  ۳۹ سالمه تازه وارد سیکل ivfشدم تو مرکز ابن سینا با دکتر شفیقیان  هم ...

سلام هیلا جان .خیلی خوش آمدی .امیدوارم که خیلی زود مامان بشی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...