2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
سلامصب عزیزم میشه من و راهنمایی کنید شما رویان پیش کدوم دکتر میرید از رویان راضی هستید؟ قبلا مراکز ...

بله من رویان تشکیل پرونده دادم پیش اشرفی میرفتم ولی روزهای زوج جای ایشون معدنی هستن،من این بار رفتم مطب اونجا شروع کردم به نظرم کلا میخوای بری هر مرکزی برو پرونده تشکیل بده بعد برو از مطب ادامه بده توجه بیشتره،نه مرکز دیگه نرفتم و از دکتر و مرکزم راضیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله من رویان تشکیل پرونده دادم پیش اشرفی میرفتم ولی روزهای زوج جای ایشون معدنی هستن،من این بار رفتم ...

یعنی کارهای پانکچر و انتقال و عمل و تو رویان انجام میره دکترتون ولی برای چکاب مطب میرید؟

اشرفی با  اشرف معینی فرق داره ؟

من اونجا اشرف معینی خیلی شنیدم شما نمیشناسید؟

یکم به خودت زمان بده ماهیا جون  شرایط سختیه منم سال ۹۸ تا ۴۰۱ زمان برد تا به آرامش رسیدم و آما ...

ممنون قشنگم🥰 توکل به خدا هرچی بخواد همون میشه، اتفاقا من اصلا جلوگیری نداشتم هیچوقت ولی خب نشده که باردار بشم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بچه ها کسی اینجا با دکتر شفیقیان ivfکرده؟ یا اطلاعاتی دارین از ایشون؟ تو ابن سینا که زیاد سرش شلوغ ن ...

عزیزم من یه چیزی بگم تجربه ی خودمه یه روز که من دکترم نبود دادنم شفیقیان منو سنو کرد باور کن یه ربع طول کشید انقدر دستشو رو تخمدان هام فشار داد داشتم میترکیدم اخرشم تخمدانمو ندید 🙄🙄بعد گفت فردا بیا دکتر خودت ببینتت من نمیتونم دارو بهت بدم ۱۰روزی بود دارو برایه تحریک تخمک میگرفتم فرداش دکترم نه ماماش سنو کرد سایز فولیکول تعدادشم نوشت از اون موقع از چشمم افتاد یه ساعت میگفت دستتو مشت کن بزار زیر لگن خودشم از بالا فشار میداد منم دارو زده بودم تخمدان هام تحریک شده بود درد میکرد اخرم هیچی من فقط همون یک بار بود  رفتم پیشش الان تو چه مرحله ای هستید؟

سلام دوستان گلم ، امیدوارم همگی در سلامتی و آرامش باشید 🤲🌹

خیلییی وقتا دلم برای اینجا تنگ میشه، تنها جایی که بدون دغدغه و استرس درد دل میکردم و از تجربیات دوستای دیگه کلی استفاده میکردم ⁦❤️⁩

یادم نمیاد اطلاع دادم یا نه ولی من ۲ هفته پیش بخاطر خونریزی و درد زایمان کردم، ۳۲ هفته و ۳ روز. خدا رو شکر حال عمومی دخترم خوب بود فقط یکم تنگی نفس داشت، ۵ روز توی NICU  و ۲ روز هم بخش نوزادان بستری بود و شکر خدا بعدش مرخص شد الان هم کنارم خوابیده خدا رو هزار مرتبه شکر 🤲🌹

من همیشه مدیون دعاهای خیر و مهربونیای همتون هستم و هررر لحظه دعاگوی تک تکتونم مخصوصا موقع زایمان خیلی یادتون کردم تا جایی هم که یادم بود اسماتون رو از ذهنم گذروندم.

گاهی میام سر میزنم ولی حقیقتش خیلی فرصت نمیکنم اینجا صحبت کنم هم بخاطر کارهای بچه هم جابجایی خونه.

حالا بعد از جابجایی ان شاالله خلوت تر میشم بیشتر میام پیشتون 😍⁦❤️⁩

دوستتون دارم و برای همتون دعای خیر و آرزوی بهترینها رو دارم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم