2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
سلام خانم گل،من امروز دیگه نخوردم و از خوابم بلند شدم بهترم البته قبل خواب دیشب آخرش قرص ضدتهوع خورد ...

موفق باشی عزیزم با همون سینال و هاچ ام جی شروع کردی؟ النوا و اینا رو نخواستی امتحان کنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام باران جون خوبی عزیزم .نی نی خوبه ؟چند روز پیامهات رو ندیدم نگرانت شدم .هر کار کردم تگت کنم نشد& ...

سلام آستاره جون، ممنون عزیزم‌. شکر خدا میگذره. نینی هم ان شااله حالش خوبه، هفته دیگه سونو انومالی دارم. من همچنان یه درد مثل آپاندیس دارم که معلوم نیست چیه، دکتر میگه اگه خیلی شدید شد برم بیمارستان که اونها تصمیم بگیرند.

یه سوال بنظرتون من اگه آزمایش ایمنی انعقادی رو قبل از تخمک کشی ندم و بذارم اول پانکچر انجام بدم و بعد فریز که شد این آزمایش ها رو بدم کار اشتباهی میکنم؟ منظورم سی دی مارکرها و ایمنی انعقادی روی کیفیت تخمک تاثیری دارن یا فقط و فقط تو گرفتن جنین به رحم مانع میشن و باید کنترل بشن؟

یه بار یکی از آیتم های سی دی مارکر ها داخل رنج بود ولی دکتر گفت باید پردنیزولون بخوری .به خاطر همین ...

دکترها گاهی محض اطمینان دارو میدند و گرنه خیلی از داروها هم نیاز نیست. چون واقعا نمیدونند دلیلش چیه که توی سیکل یه خانم جواب نمیگیره و یا سقط میکنه.  تمام دلیلهایی که میگند احتمالاته

دقیقا منم امروز چون صبحانه کامل خوردم همین کارو کردم بعد صبحانه با یه لیوان آب یه چیزی البته حالت ت ...

متفورمین رو ساعت چند خوردی؟ اگه به خاطر متفورمین باشه، یه ربع تا نیم ساعت بعدش حالت تهوع داری دیگه یک ساعت بعد قرص نمیشه. 

والله اینجا دوستان گفتن فرق نداره وای من رفتم دارو خونه قرمزرو برایه خودم داد بزرگ بود یه دونه دیگه ...

پروانه جون قرمزه فرم فعاله کیوتن است و رنگ آبی یا زرد، فرم غیر فعال. یعنی اولی سریع میتونه جذب بشه و فعالیت کنه. ولی دومی اول جذب میشه بعد باید به فرم فعالش تبدیل بشه و بعد بره واسه فعالیت. تاثیر فرم فعال خیلی بیشتر از غیر فعال است و معمولا ۳۰ درصد از فرم غیر فعال میتونه قابلیت استفاده داشته باشه.

سلام آستاره جون، ممنون عزیزم‌. شکر خدا میگذره. نینی هم ان شااله حالش خوبه، هفته دیگه سونو انومالی دا ...

انشاالله که مرحله آنومالی رو هم به سلامتی طی میکنی عزیزم کاش پیش یه دکتر دیگه هم میرفتی تا کامل بررسی بشی که خیال خودت هم راحت بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ان شاله که اینبار یه جواب شیرین و مامانی میگیری و دلت شاد میشه 

قربونت عزیزم .انشالله😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشاالله که مرحله آنومالی رو هم به سلامتی طی میکنی عزیزم کاش پیش یه دکتر دیگه هم میرفتی تا کامل بررس ...

ممنون عزیزم. ان شااله. 

رفتم پیش پزشک خانواده، آزمایش خون دادم و سونو هم کرد، البته آپاندیس با سونو معلوم نمیشه ولی بقیه ارگانها مثل کلیه و کبد و مثانه رو سونو کرد. اون هم میگه تا درد شدید نشده کاری نکنیم بهتره، چون جراحی و بیهوشی  واسه نینی هم خوب نیست . دکتر میگه ممکنه اصلا فشار بچه باشه و واقعا عفونت آپاندیس نباشه. البته فاکتورهای خونی کمی بالاست ولی میگه شدید نیست.

سلام خانم گل،من امروز دیگه نخوردم و از خوابم بلند شدم بهترم البته قبل خواب دیشب آخرش قرص ضدتهوع خورد ...

سلامصب عزیزم میشه من و راهنمایی کنید شما رویان پیش کدوم دکتر میرید از رویان راضی هستید؟

قبلا مراکز دیگه نرفتید؟

من بین مام و رویان و بهمن موندم کجا برم😒

موفق باشی عزیزم با همون سینال و هاچ ام جی شروع کردی؟ النوا و اینا رو نخواستی امتحان کنی؟

پیشنهاد خارجی دادم بعد قانع شدم که خارجی شاید نتونم سالم و اصل گیر بیارم اینه که با سینا شروع و از چهارشنبه hmgو آنتارلکس اضافه شد

متفورمین رو ساعت چند خوردی؟ اگه به خاطر متفورمین باشه، یه ربع تا نیم ساعت بعدش حالت تهوع داری دیگه ی ...

ساعت ۹ صبح خوردم عزیزم خوب بودم تا ۸ شب بعد شروع شد،اگر اینطور که شما میگی پس از عوارض آمپول hmgهست،حالا امروز بزنم آمپول رو متوجه میشم دقیق