2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
سلام عزیزم  اگر هنوز کسی رو پیدا نکردی من می تونم احتمالا. اسم دکترت چیه؟

سلام عزیزم. شما هم رویان میری؟ دکترم مشایخی هست.

اگه برات امکانش هست و اذیت نمیشی بهم اطلاع بده. دوست ندارم سختت بشه.

من اصفهانم و الان باردارم دلم نمیخاد همسرم فعلا بیاد تهران. بخاطر راه دلشوره میگیرم. نمیدونم احتمالا بخاطر بارداریه تازگیا خیلی استرسی شدم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من آزمایش پرولاکتین دادم2۳هستش رنج نرمال تا ۳۰،به نظرتون برای انتقال مشکلی ایجاد میکنه ...

سلام آستارا جون. توی رنج نرمال هست، مشکلی نداری. چون نوشتی نرمال تا ۳۰ است و شما ۲۳ هستی 

شما این کاربرها رو از کجا میارید مگه اینجا فعالن؟ اخه خیلی هاشون تشکر نمیکنن بعدش برام سوال شد😃

حق با شماست😊

مثلا من میدونم نسرین مهر، الان دوقلو بارداره و چند ماهه سر نزده ولی خب اسمش از قبل تو لیست دوستمون بوده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
پری جون ژل رویال و اینوفولیک که خوبه منم قبلا اینارو‌میخوردم ‌اما توی این دوره نمیخورم  ویتامی ...

ممنونم رز♥️ذخیرم بار اول که آزمایش دادم ۴ بود قبل از تخمک کشی هام بعدشون آز دادم ۳ بود.اما جنین هام کم میشه ،،،اول قراره آزمایش dheaبدم اگه لازم بود بخورم اوکی پس همون نزدیک رفتن دوماه قبلش اگه نیاز بدنم بود میخورم . بنظرت اسفند و فروردین مراکز ناباروری تهران باز هستن چون من اواخر اسفند و اوایل فروردین تعطیلاتم بهتره و میتونم سیکل رو شروع کنم فکر میکنم این موقع ها مراکز تعطیل کنن کلا🙊

سلام آستارا جون. توی رنج نرمال هست، مشکلی نداری. چون نوشتی نرمال تا ۳۰ است و شما ۲۳ هستی 

سلام باران جون خوبی عزیزم .نی نی خوبه ؟چند روز پیامهات رو ندیدم نگرانت شدم .هر کار کردم تگت کنم نشد 

مرسی که جواب دادی گلم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

یه بار یکی از آیتم های سی دی مارکر ها داخل رنج بود ولی دکتر گفت باید پردنیزولون بخوری .به خاطر همین دیگه چشمم ترسیده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من متفورمین رو صبح ها بعد صبحانه با یه لیوان پر آب میخورم. شما چه زمانی میخوری؟ فکر میکنم صبح ها بهت ...

دقیقا منم امروز چون صبحانه کامل خوردم همین کارو کردم بعد صبحانه با یه لیوان آب

یه چیزی البته حالت تهوعم از صبح نبوده،بعد اینکه ساعت ۷ آمپول hmg زدم ساعت ۸ به بعد حالت تهوعم شروع شد،میشه هم مال متفورمین باشه هم آمپول؟

شماره ای داری ازشون ؟

09201045120 عزیزم این شماره تشیدی

بهش واتساپ بده

برای استرادیول خارجی بهتره نسخه پزشک نشونش بدی که خیالش راحت بشه چون قاچاقی میارن

مرسی فدات شم . دوستان اگه بدونن راهنمایی کنن خوبه . کاش بیان و بگن

خدا نکنه . ببخشید ب درد نخورد اطلاعاتم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بسلامتی عزیزم خیلی خوشحالم که زندگیت روبراه شده!خیلی خوشحال شدم کلی جنین داری و تو سیکل انتقالی امید ...

مرسی نیاز جونی

یاد گذشته ک میوفتم خیلی دلگیر میشم از دست خدا و بنده هاش 

خداروشکر تموم شد اون روزا 

بچه دار نشدن در برابر اون عذاب هایی ک میکشیدم چیزی نیست ، فقط از رفتو آمد دکترا خسته شدم

انشالله توام به زودی مثبت بشی😍😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️