2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048367 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@پشمالووو    

سلام عزیزم 

امشب به نیت سلامتی امام زمان ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و از حضرتش درخواست کردم که فرزندتون رو در پناه خودش حفظ کنه و به سلامتی بغلش کنی.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۱_یامنان✔️

۲_ پروانه۲۱✔️

۳_ آستاره ۷۲✔️

۴_ عبدالواحد✔️

۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️

۶_ سحربانو۶۸  ✔️

۷_ khanomiman✔️

8_alae✔️

9_ poweroflove❇✔️

۱۰_ ماهییا✔️

۱۱_ niloo68✔️

12_ رادیس۱۲✔️

۱۳_ pariii73✔️

14_sara123✔️
✔️15_ hannaneh74✔️

16_ کاربر تکراریست✔️

۱۷_ asemaneabii✔️

18_باران۳۱✔️

۱۹_ پشمالووو✔️

20_ Ati7966

21_baharak2017

22_ترسو ۶۸

۲۳_mamannazaninandaryan

۲۴_  houra۱۴۰۰

۲۵_elahe_الهه

۲۶_زینب ف

۲۷_لیمولیمولیمو

۲۸_mehremah

۲۹_گونشمم

۳۰__sharareh_

۳۱_raha16

۳۲_هدیه۹۹

۳۳_فرزان3228

۳۴_پاپیون_سفید

۳۵_نگار80

۳۶_sssefat

۳۷_ favali

۳۸_ گیسوگلابتونم

۳۹_ farzi99

۴۰_ بررا۹۶

۴۱_ داداشممم

42_sarvesahi

۴۳_rose_710

۴۴____sara123

۴۵_haniiijoooon

۴۶_جی۲

۴۷_محلا20

۴۸_صدف_۶۹

۴۹_آسمانیترینم

۵۰_99lili

51_ماهک۱۱5

52_94rima

53_مرجانه ساحل

54_هانیلsآریل

55_زهرااااباااانو

56_نازنینnazi

57_narsis_

58_sseeaa

59_مامان۱رقیه

atefe71h _60

61_atefe9907

۶۲_baran1467

۶۳_فاطیما259 

64_رزیتا22

65_فرشته12345

۶۶_سنجاقک_جون

۶۷_طوطططیا

۶۸_جانان۱۱۱

۶۹_جی۲
۷۰_سروصنوبر
۷۱_blueskys
72_آناشید۹۹
۷۳_نیاز6973

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
شما این کاربرها رو از کجا میارید مگه اینجا فعالن؟ اخه خیلی هاشون تشکر نمیکنن بعدش برام سوال شد😃

عزیزم روزی که من ختمم رو شروع کردم گفتم هر کسی اعتقاد داره و دوست داره به نیتش بخونم پستم رو لایک کنه تا بدونم منم اسم تمام کاربری هاشون رو لیست کردم همشون بودن تو تاپیک یا گاهی میان 

بچه ها اگه اشتباه نکنم میگفتن تو اولی لتروزول و کلوموفین و‌‌‌ ... میدن و امپول نداره  تو دومی ا ...

الا جان فکر نکنم توی روش شانگهای هم دارو برای همه یکسان باشه ،شاید به‌ وضعیت ‌تخمدان ‌هر کسی نگا‌میکنن و‌دارو‌ میدن‌ ، مهم اینه که تخمدانات به این دارویی که داده واکنش نشون‌دادن ، اگه توی مرحله دوم دارو رو زیادتر از این بکنه فکر نکنم نتیجه خوب باشه‌ چون ذخیره پایین به داروی زیاد جواب نمیده ، اون دوستمون هم‌که‌توی مرحله دوم داروش زیادتر شده بود تا همین حد بود بیشتر از این‌نبود ،اگه‌درست یادم‌باشه ۱۲ درجه اینا سینال بود با hmg 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خانوما بنظرتون کیوتن مردانه زنانه داره؟🤭

نه از همون کیوتن قرمز بگیر ، به شکل کپسول تقریبا گرد هست هم خودت بخور هم همسرت 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
@پشمالووو     سلام عزیزم  امشب به نیت سلامتی امام زمان ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم ...

سلام مهتاب جون 

مرسی عزیزم 🥹🥹🥹 خدا خیر دنیا و آخرت رو بهت بده 🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم روزی که من ختمم رو شروع کردم گفتم هر کسی اعتقاد داره و دوست داره به نیتش بخونم پستم رو لایک کن ...

اها پس من اون موقع نبودم اگه لیست تون قابلیت اضافه شدن داره منم لطفا اضافه کنید انشالله خوشبخت باشی و عاقبت بخیر اگه هم دیگه نمیشه که بازم فدات😍😘🙏🏻

نه از همون کیوتن قرمز بگیر ، به شکل کپسول تقریبا گرد هست هم خودت بخور هم همسرت 

سلام رز خوب شد اومدی میخوام انشالله امشب برم خرید دارو یه مشورت میخواستم ازت ببین من چون سرکارم فعلا اصلا نمیتونم شروع کنم چون مرخصی ام ندارم هم اینکه چون ماه قبلی انتقال دادم هنوز بدنم هورمونی گفتم استراحت بدم بی فایده ست تکرار الکی،بگذریم تو این فاصله که تا اسفند و فروردین بخوام برم مرکز مام اگه بخوام از الان همش واسه خودمو شوهرم فرتیل ها رو بخرم حساب کردم تا اون ماه کلی پول مکمل هامون میشه ببین من قراره اینا رو بگیرم یه راهنماییم کن هرچی ننوشتم بگو 

۱)ای پی۶ (محتویاتش اینوزیتول داره مثل اووابوست اما این قیمتش ارزون تر)

۲)پودر اینوفولیک(محتویاتش اینوزیتول و فولیک اسید)

۳)رد کیوتن(همون قرص قرمز تیره که گفتین)

۴)ژل رویال(که البته اینجایی که هستم نیس باید بگم از شهر دیگه بفرستن برام🤦🏻‍♀️)

۵)آپو متفورمین(به تجویز دکتره،قبلا متفورمین میخوردم گفت اونو بنداز دور ایرانی هست.آپو متفورمین بخر کانادایی)

۶)ال ارژنین و ال کارنتین که در واقع نمی‌دونم چه دزی و مایع یا نه اطلاعاتی ندارم فقط میخوام ایندفعه امتحان کنم

۷)قرص دها

۸)برای ویتامین های ای و سی و دی اینا مکملی میشناسی که نخوام جدا جدا بخرم؟

۹)اها راستی چون تیرویید دارم قرص ناشتا میخورم و آهن و فولیک هم کلا دارم

میبینم چقدر دارو شد🙆🏻‍♀️

چیزی هس کم و زیاد کنم؟

بچه ها اگه اشتباه نکنم میگفتن تو اولی لتروزول و کلوموفین و‌‌‌ ... میدن و امپول نداره  تو دومی ا ...

عزیزم میتونی عکس قوطیdheaرو بفرستی برام چون چندتا شرکت داره و دز های مختلفه.البته شنبه آزمایشش رو میدم چون به دکتر گفتم برام زد تو سیستم شما وقتت آزاد شد بفرست من شنبه از بدم جوابش بیاد و بالا نباشه عددم میگیریم این لعنتی هم امتحان میکنم🙊