2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست
الهی عزیزمممم چقدر خوشحال شدم برات 😍😍😍 ان شاالله که بزودی با انتقالشون مامانم میشی 😍😍🤲🤲 خیلی ...

ممنووونم عزیز دلم. ان شاالله با دعاهای شما😍😍❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله توی پانکچر دومتم کلی جنین خوب داشته باشی 🤲🤲 تاریخ پانکچر دومت کی هست؟

ممنونم عزیزم. هنوز مشخص نیس. از دیروز شروع کرد دو شنبه وقت داده برا سونو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش شانگهای رو انجام میده دو پانکچر تو یه سیکل. ولی با روشی ک بچه ها میگفتن متفاوته داروهاش

چی میده دارو اره رویان شانگهای میکنه  خوبه اونجا انجام میشه داروها  مثل ایو یاف سنگینن همونقدر؟   ب

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
@asrin1372   عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم ان شالله حاجت رواشی

فدات بشم عزیزم خیلی خوشحالم کردی ،یکی که منو ندیده و تو یه کشور دیگس برا آدم دعا کنه خیلی حس خوبیه ایشالا که هزار برابرش برگرده به خودت 

دفعه اول ۵ تا تخمک داشتم ۳ تا جنین شد همشو انتقال دادم منفی شدم  نه تقویت نکردیم خودمون رو سپ ...

پس مشخصه تنها دلیل فقط داروهای سیکل تون بوده که بهتر بوده😍فکر کنم‌اون کارتون که عربی نوشته داروش خوب بوده . در واقع میشه خارجی از خانواده آمپول سینال اف که ایرانی هس

انقدی دلم شکستس که فقط خدا میدونه بس ببخشید ناراحتتون کردم عزیزم!ممنونم خاهرم

می دونم حقم داری 😔😔 فعلا بهش فکر نکن و تمرکزت رو ردی انتقالت بزار و حال دلت رو خوب کن .ان شاالله که خیلی زود جواب میگیری و مامان میشه .نه بابا این چه حرفیه .ما اینجاییم که به دردو دلهای هم گوش بدیم 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنونم عزیزم. هنوز مشخص نیس. از دیروز شروع کرد دو شنبه وقت داده برا سونو

ان شاالله کلی جنین دیگه توی این پانکچرت داشته باشی 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...