2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
ازمایش Indirrect coombs من اینقد اژن ازمایشو این چند سال دادم میشناسمش بهش میگم اقای کومبز  ،حت ...

عزیزم منم دقیقا همین بود نگاتیو زده یعنی منفی ولی من دکتر ن۱ف روگام تو ۸ هفته گفت بزنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم منم دقیقا همین بود نگاتیو زده یعنی منفی ولی من دکتر ن۱ف روگام تو ۸ هفته گفت بزنم

اشکال نداره زدنش من راضی بودم اگه بهم میگفت بزن ،خونه بهداشتم رفتم گفت حتما۲۸ هفته باید بزنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزیزم چرا اینجوری  تو سونو چیزی نگفت؟ والا منم روز سونو گفت بالای ۲۰ نت تخمک داری  ...

دفعه اول که ایرانی بود چندتا تخمک و جنین شد؟ایندفعه تقویت هم داشتید از قبل آمپولا ؟

دفعه اول که ایرانی بود چندتا تخمک و جنین شد؟ایندفعه تقویت هم داشتید از قبل آمپولا ؟

دفعه اول ۵ تا تخمک داشتم ۳ تا جنین شد

همشو انتقال دادم منفی شدم 

نه تقویت نکردیم خودمون رو سپردم دست خدا

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام من رفتم سونو گفت احتمالا رشد جنين پنج هفته متوقف شده و بايد الان شش هفته و سه روز باشه ولي سونو نشون ميده پنج هفته هست.حالا گفته دوروز ديگه سونو و بتا تكرار بشه.بنظرتون اميدي هست براي رشد؟

چرااا 

روش شانگهای رو انجام میده دو پانکچر تو یه سیکل.

ولی با روشی ک بچه ها میگفتن متفاوته داروهاش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها الان کارت فریز رو دادن. خدارو شکر ۴ تا جنین تشکیل شده🥺😭😭😍😍 ممنوووونم از همتون که قوت قل ...

الهی عزیزمممم چقدر خوشحال شدم برات 😍😍😍 ان شاالله که بزودی با انتقالشون مامانم میشی 😍😍🤲🤲 خیلی خیلی برات خوشحالم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانم خيلي ممنون از محبت شما، اميدوارم خدا بهت سلامتي بده و بارداد بشي و اگر بارداري بارداري خوب ...

ان شاالله که اینسری تخمکهای بیشتری داشته باشید .توی پانکچر دومتون فقط یک جنین تشکیل شد یعنی؟ چون یادمه توی پانکچر اولتون سه تا جنین داشتین ولی ان شاالله که با تقویت کردنتون تعداد بیشتری اینسری داشته باشین و کلی جنین پسر توش باشه 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
روش شانگهای رو انجام میده دو پانکچر تو یه سیکل. ولی با روشی ک بچه ها میگفتن متفاوته داروهاش

ان شاالله توی پانکچر دومتم کلی جنین خوب داشته باشی 🤲🤲 تاریخ پانکچر دومت کی هست؟

چطوری نیاز دلم برای اون روزا تنگ شده ، برای تو و تمام دخترای دیگه از هیچکدوم خبر ندارم. منم هیچی یه ...

بسلامتی عزیزم خیلی خوشحالم که زندگیت روبراه شده!خیلی خوشحال شدم کلی جنین داری و تو سیکل انتقالی امیدوارم که با انتقال اول باردار بشی عزیزم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ای خدا چقد گرون 😭شوهرم گفته ۹تا جنینمونو انتقال بدیم نشد ازهم جداشیم توافقی😔

چقدر ناراحت میشم  که زندگیها به خاطر نداشتن بچه از هم بپاشه 😔😔 دعا میکنم با اولین انتقال مادر بشین 🤲🤲

سلام عزیزم شما پیش کدوم دکتر تو رویان میرید؟ امروز رویان راضی هستید من میخوام بیام اونجا میشه راهن ...

عزیزم من شهرستانیم هزینه رفت اومدم زیاد شد فریز ۷۵۰پانکچر فک کنم ۷۵۰۰دقیق یادم نی و انتقال ۳۸۰۰البته پارسال بود!دکترم غفاری !راستش من راضی نبودم شلوغ بود و رسیدگی کم تمام کارا رو ماما انجام میدن اصلا دکتر حرفی نمیزنه. !روند درمان خیلی طول میدن !البته این نظره منه عزیزم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره عزیزم کنار مرکز یه دارو خونه هست از اونجا گرفتم البته داروخانه ی خود ابن سینا هم داره

عزیزم ابن سینا آدرسش کجاست؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
چقدر ناراحت کننده که زندگیها به خاطر نداشتن بچه از هم بپاشه 😔😔 دعا میکنم با اولین انتقال مادر بشین ...

انقدی دلم شکستس که فقط خدا میدونه بس ببخشید ناراحتتون کردم عزیزم!ممنونم خاهرم