2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
کی میری برا انتقال ۲..۳ ماه صبر کن اثر داروهات بره و قشنگ اصلاح سبک کن خیلییییییی  مؤثره تو مثب ...

سلام عزیزم خوبین؟❤

من پانکچر کردم ،  دو تا پریود بعدش باید برم پیش دکترم که انتقال بده برام،اولین پریود بعد از پانکچرم تمام شده، میخواستم ازتون بپرسم تا زمان انتقال چی کار کنم چی بخورم چی نخورم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخمکشیشدی وای به سلامتی چندتخمک چند جنین بیا بگو بعد

سلام عزیزم اره. ببخشید الان دیدم پیامتو.

۷ تا فولیکول داشتم ک ۶ تا تخمک کشیدن. و شکر خدا ۴ تا جنین شد.

بچه ها اون تخمکایی ک کمتر از فولیکولن چی میشن؟ ازاد شدن یا چی میشن ک تعداد تخمک کمتر میشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای خدا چقد گرون 😭شوهرم گفته ۹تا جنینمونو انتقال بدیم نشد ازهم جداشیم توافقی😔

اصل اصل زندگی اینه که دوتاتون با هم خوش باشین . ان شاالله لطف خدام شامل حالمون میشه و  ان شاالله با همون انتقال اولی میگیره براتون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وااای عزززیزم خداروشکر🤲😍😍😍😍 بیااا بغلم🤗🤗🤗😘😘😘❤ خبلی خوشحال شدم برات عزیزم، انشاالله کی ا ...

قربوووونت برم عزیزم😍😍❤️❤️❤️🤗🤗🤗

خیلی ممنونم. هنوز معلوم نیس. دوباره امپولو شروع کرد دکتر برا پانکچر دوم

نه عزیزم چون فقط ماماها مینوشتن سرش شدید شلوغه دوتا اتاق فقط مخصوص اونه یه سرک میکشه میپره اون یکی ا ...

دقیقا همین جوریه سرسری رد میشه زود خاتمه میده

منو اینسری اصلا سونو نکرد حتی بهش گفتم سونو نمیکنید منو؟

گفت ن با اینکه هزینه ی سونو رو پرداخت کرده بودم

لااقل برای راحتی خیال بیمار باید سونو کنه

من بعد پانچرم هنوز سونوگرافی نشدم خب نگرانم ببینم وضعیت داخلیم چطوره 

مخصوصا ک بعد عملم موقع پریود ۲ روز خونریزی دارم کلا ، منی که ۷ روزه بودم ۲ بسته نوار استفاده میکنم هرماه

بعدشم ازش خواستم خراش بده گفت نمیکنم دفعه اول اینکارو،

خب اون چیکار داره پولش رو میگیره رایگان ک انجام نمیده

اصلا درک نداره که چند ساله منتظر مثبت شدنم یا یه ای وی اف ناموفق داشتم یا هزینه های ای وی اف سرسام آور هست

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چقد بد

سلام عزیزم خوبی 

شما تو تاپیک بید مجنون بودین؟ یا تشابه اسمی هست؟

نمیدونم همونی هستید ک فکر میکنم یا اشتباه گرفتم

من نام کاربریم امید ب آینده بود 

با همسرم مشکل داشتم ب طلاق ختم شد بخاطر رفتار زشت پدر شوهرم منو یادته؟

اسمم فاطمس

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

برای سی دی مارکر ها باید ناشتا باشیم از ۷/۵ دیشب منظور شماست؟🤔مگه یک بار قبلا سی دی ها رو آز ندادی ...

سی دی نه خواهرتومورمارکر،دکترانکولوژبرام چکاپ نوشته بود16ابان ازمایش بدم ک روزانتقالم 14م شدنشدبدم دیگه گفتم برم چکاپموانجام بدم،چون حجم هورمونی ک میگیرم زیاده،خطرناکه برام هرسه ماه چکاپ میدم وسالی یبارسی تی شکمولگن بایدبشم،خدای نکرده عودنکرده باشه،دیگه گذاشتم شنبه انجام بذم ک پریدمم تموم شده باشع،استرومارینم ازروزسوم پریدبایدشرومیکردم اونم دیگه نخوردم ک فعلاهورمون کمترواروبدنم شع اونم نخورم پریدنمیشم  ک،بدبختیم یکی دوتانیست

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خب بزار پریودت تمام شه بعد برو عزیزم

اره دیگه همبن تصمیموگرفتم عزیزم شنبه میرم،دیگه از7ونیم غروب چیزی نخورده بودم ک صب برم ازمایش منم شکموئم،دودل شذم ازمایشگاه اونجوری گفت گذاشتم شنبه🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
 اصل اصل زندگی اینه که دوتاتون با هم خوش باشین . ان شاالله لطف خدام شامل حالمون میشه و  ا ...

یکبار انتقال منفی داشتم!ممنون عزبزم همچنین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم خوبی  شما تو تاپیک بید مجنون بودین؟ یا تشابه اسمی هست؟ نمیدونم همونی هستید ک فکر م ...

همونم فاطمه !خوبی فاطمه چیکار میکنی الان 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭