2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048131 بازدید | 684645 پست
دوتا منفی یه مثبت حالا جنین شناس ابن سینا خدای جنینمو خراب نکرد ویه دلم میگه دکترمو عوض کنم ابن سینا ...

به نظرم هرچی دلت میگه بکن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاریخ همش یه سال اعتبار داره

اره ولی من رویان گفت تاریخ عکس رنگی مهم نیس مگر اینکه سقط کنی!دوستمم مام رفت نگفتن بهش که عکس رنگی بده همونو مال قبلا بود قبول کردن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم تو سنو فولی هارو میشمردن احتمال داره پوچ باشن شاید برایه شما پوچ بوده از انصاری پور راضی من سه ...

یعنی راضی نبودی؟

من واسه انتقال یکم نگرانم چون فکر میکنم سر سری رد میشه

حتی بهش گفتم خراش رحم انجام بده واسه انتقالم قبول نکرد

بیشتر با کارآموز هاش سرکار داری

ولی دکتر دیگه ای هم نمیشناسم انصاری پور رو هم یکی دیگه بهم معرفی کرد 

یکی از دوستام ک پیشش می‌رفته بهم گفت انصاری پور از همشون بهتره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اخه سقط داشتم خواهر😭😭😭😭😭😭

عزیزه دلم انشالا خدا دلتو شادکنه خاهر و جاشو بزودی پرکنه

یعنی راضی نبودی؟ من واسه انتقال یکم نگرانم چون فکر میکنم سر سری رد میشه حتی بهش گفتم خراش رحم انجا ...

نه عزیزم چون فقط ماماها مینوشتن سرش شدید شلوغه دوتا اتاق فقط مخصوص اونه یه سرک میکشه میپره اون یکی اتاق والله من نصف داروهامو خودم سر خود خوردم خیلی برایه من سهل انگاری کرد اولاش خوب بود ولی انگار سرش شلوغ شده توجه نمیکنه اگرم بخوام ابن سینا برم با انصاری پور ادامه نمیدم چون سه بار انتقال کم نیست هر بارم روششو عوض نمیکرد میگفتم سیکل کوتاه میگفت اصلا نداریم😳😳😳😳اصلا به حرف بیمار گوش نمیده هر کاری بخواد میکنه پروندمو نگاه کرد اصلا توجه نکرد سنو کرد بعد میگه روز چندم پریودیته درصورتی من ۱۱ روز استرادیول خوردم من هی میگفتم میگفت خانم مطمینی حالا خدا کنه برایه شما خوب باشه

نه عزیزم چون فقط ماماها مینوشتن سرش شدید شلوغه دوتا اتاق فقط مخصوص اونه یه سرک میکشه میپره اون یکی ا ...

رویان هم همینه اصلا دکتراهات حرف نمیزنه که

بچه ها الان کارت فریز رو دادن. خدارو شکر ۴ تا جنین تشکیل شده🥺😭😭😍😍 ممنوووونم از همتون که قوت قل ...

وااای عزززیزم خداروشکر🤲😍😍😍😍

بیااا بغلم🤗🤗🤗😘😘😘❤

خبلی خوشحال شدم برات عزیزم، انشاالله کی انتقال میدی؟