2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
ای جانم. ان شاالله که خیلی زود جاشو خدا با دو تا فرشته کوچولو پر می کنه😍 امروز تو مرکز ی خانومو دی ...

انشالله خدا از دهنتون بشنوه🙏

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطب خیلی سخت نوبت جدید میدن من تو مطب راحت ترم چون بهم نزدیکه بله اقدسیه 

ممنون که جواب میدید، خوب پس چی‌کار کنم نوبت جدید نمیده؟؟؟؟ شما فکر‌ می کنید پیگیری تو مطب بهتره ، کل مراحل شما از ویزیت اول چند ماه طول کشید؟

ممنون که جواب میدید، خوب پس چی‌کار کنم نوبت جدید نمیده؟؟؟؟ شما فکر‌ می کنید پیگیری تو مطب بهتره ، کل ...

تو نیکان هم که یه،بار سونو رفتم خوب ساپورت میکنن

شروع ویزیت برای سیکل آی وی اف ۲۵ تیر بود که روز اول پریودم بود ۱۱ مهر هم انتقال دادم

تو نیکان هم که یه،بار سونو رفتم خوب ساپورت میکنن شروع ویزیت برای سیکل آی وی اف ۲۵ تیر بود که روز او ...

سونو خود دکتر تهرانی نژاد انجام میدن؟ 

نیکان به ما خیلی دوره اما گاندی نزدیک تره ولی نمیدونم کدوم بهتره، به شما خود دکتر تهرانی گفتن نیکان و انتخاب کنید؟

تو نیکان هم که یه،بار سونو رفتم خوب ساپورت میکنن شروع ویزیت برای سیکل آی وی اف ۲۵ تیر بود که روز او ...

پس حدودا سه ماه طول کشیده، دارو تحریک تخمک گذاری هم دادن به شما؟

دکترت کیه تو ابن سینا؟میشه بگی داروهای چی بودن من پانکچر شدم ولی جنین برام تشکیل نشد گفتن بد ...

خوبی عزیزم 

سهیلا انصاری پور

دارو هامو یادم نمیاد فقط هرمونی ها رو عکس گرفتم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دکترت کیه تو ابن سینا؟میشه بگی داروهای چی بودن من پانکچر شدم ولی جنین برام تشکیل نشد گفتن بد ...

اخی عزیزم چرا اینجوری 

تو سونو چیزی نگفت؟

والا منم روز سونو گفت بالای ۲۰ نت تخمک داری 

ولی ۱۲ تا جنین دارم

پرونده مو ک نگاه کردم ۱۳ تا تخمک برداشتن

نمیدونم بقیشو چیکار کردن شایدم آزاد شده دیر عملم کردن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سونو خود دکتر تهرانی نژاد انجام میدن؟  نیکان به ما خیلی دوره اما گاندی نزدیک تره ولی نمیدونم ک ...

بله همه کار خودشون انجام میدن

بستگی به روزی که پانکچر انجام میشه و ایشون تو کدوم بیمارستان باشن انتخاب میشه 

روز پانکچر من تو بیمارستان نیکان بودن برای همونجا هم نامه دادن

بسلامتی انشالله . خب اگه ۴ تاشون a هست چرا دکتر گفت کیفیت دوتاشون خوبه ؟ منظورش تعداد سلول جنینها بو ...

اره فک کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله همه کار خودشون انجام میدن بستگی به روزی که پانکچر انجام میشه و ایشون تو کدوم بیمارستان باشن انت ...

آهان متوجه شدم، یعنی ایشون روی بیمارستان گاندی یا نیکان تاکیدی ندارن، سونو تو مطب چنده؟ دستگاهشون خوبه؟

بازم شکمی انجام دادی ؟ منم فقط واسه سرویس پا میشم خونه بابام هستم ولی مجبورم برم خونه خودم دیگه اونج ...

اگه تا ده روز دوش نگیری برات بهتره 

نه شکمی گفت درس نمیبینم بعد گفت واژینال هم نمیشه چون سرکلاژی از رو لیبیا انجام داد که‌دکترم گفت همچین چیزی نداریم اصلا این درست نیس

برا استراحت به من گفت نیاز ب مطلق نداری اما من الان فقط برا سرویس پامیشم و غذا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بله مثل بیمارستان هست  نمیدونم باید بپرسید  من پانکچر و انتقال اونجا انجام دادم  س ...

چون احتمال داره دکتر پیشنهاد هیسترو بهم بده میگم اگه کلینک بستری نکنه و صبح زود بستری بشم خیلی خوب میشه .همه جهات فکرمون درگیره🙁

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍