2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵۰ تومن 

به نظرتون قبل تشکیل‌ پرونده تو گاندی یا نیکان اول برم مطب؟ چون برای تعیین جنسیت میخام ، مهمه که کدوم مرکز جنین شناسش بهتره 

نیکان اقدسیه؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
بچه ها من با دکتر تهرانی نژاد انجام دادم که هم تو گاندی هست هم نیکان مطبش که همیشه شلوغه خیلی ها هم ...

اون خانما تعیین جنسیت بودن ؟ اخه شرایط تعیین جنسیت متفاوته جنین شناسش مهمه از جنین شناس گاندی خبر داری

سلام ،خانوما حدسم دقیقا درست بود من مثل همون دو سال پیش که لتروزول استفاده کردم و جواب میداد الان رفتم ۴تا ۵تا فولیکول به سایز۱۹و۲۰ بود همش گفت دارو خیلی خیلی خوب جواب داده آزادسازی داد بهم ولی گفت خب حالا لوله هات هم که مشکل داره ولی اقدام کن .خواستم بگم دلیل اینکه بهمون تو ای وی اف لتروزول نمیدن نمی‌دونم چیه🙆🏻‍♀️اخه جواب دهی واسه من یکی که همیشه خوب دلیل نگرفتنم میتونم اسپرم و لوله هام هم باشه

اون خانما تعیین جنسیت بودن ؟ اخه شرایط تعیین جنسیت متفاوته جنین شناسش مهمه از جنین شناس گاندی خبر دا ...

بله تعیین جنسیت هم بودن چندتاشون

من واقعا اطلاعی ندارم از جنین شناس نیکان یا گاندی فقط دکتر تهرانی نژاد مهم بود برام

ممنون از امیدواری که بهم میدی ، چون ۴۰ سالمه، من ۳ ماه پیش طبیعی حامله شدم اما سر ی اشتباه که تقصیر ...

ای جانم. ان شاالله که خیلی زود جاشو خدا با دو تا فرشته کوچولو پر می کنه😍

امروز تو مرکز ی خانومو دیدم ک قبل شروع سیکل من انتقال داده بود و استرس داشت. تو سیکل دیدمش مثبت شده بود. امروزم دیدمش شکر خدا نی نیش دو قلو بود. خیییلی ذوق کردم. ادم اینارو میبینه دلش گرم میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی شکر 😍😍 وای چقد خوشحال شدم برات🥲🥲🥲🥲 عزیزدلم الهی هر چهارتاش نی نی های قشنگ و سالم بشن برات ...

ممنونم عزیزم❤️❤️❤️ ان شاالله بزودی خوش خبری شما😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله تعیین جنسیت هم بودن چندتاشون من واقعا اطلاعی ندارم از جنین شناس نیکان یا گاندی فقط دکتر تهرانی ...

امروز دیدم تهرانی نژاد رویان هم هست،البته حدودی میدونستم ولی امروز مطمان شدم

الا جون یه سوال 🙊شما تخمک کشی قبلی چند ماه پیش انجام دادی؟ منظورم تا این تخمک کشی چقدر فاصله گذاشتی ...

من تخمک کشی دومم مرداد بود. اخری هم ک آذر.تقریبا ۳ ماه فاصله شد. پانکچر اولم ۵ تا جنین گرید a بود. دومی ک مرداد ماه بود فقط ی دونه بود ک نگفتن گریدش چی بوده فقط گفتن خیییییلی ضعیفه و روز قبلش بهم گفتن فردا بیا برا انتقال ولی خیلی مشخص نیس ک تا فردا جنین بمونه و بتونه رشد کنه یعنی تا این حد ضعیف بود.

الانم ک ظاهرا هر ۴ تا aهستن ولی دکتر گف دوتاش فقط کیفیتش خوبه. واقعیتش اصلا یادم نیس سری قبلی سینالم چند درجه میزدم. این دفعه ۴۰ درجه گفتن. فقط میدونم قبلی ۴۰ نبود. hmg   هم داشتم ولی این سری نه

من یادم رفته کدوم یکی از بچه ها سیکل شانگهای داشتن.

ولی تا جایی ک یادمه داروهارو با دوز کمتر شروع می کردن و تو پانکچر دوم  دوزشون بیشتر میشد.

ولی برا من دقیقا با همون دوز قبلی دادن دوباره. کسی اطلاعی داره در موردش؟

خدارو هزار بار شکر . خیییلی خوشحال شدم . دوباره میخوای پانکچر کنی ؟

ممنووونم عزیزم. آره از امروز شروع کرد همون داروهارو

سلام ،خانوما حدسم دقیقا درست بود من مثل همون دو سال پیش که لتروزول استفاده کردم و جواب میداد الان رف ...

چقد خووووب😍😍😍 ان شاالله نی نی بشن بیان تو دلت😍😍