2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048221 بازدید | 684647 پست
اینو به شما‌گفته چون حتما ‌وضعیت رحمتو و تخمداناتو بررسی کرده دیده وضعیت خوبه به خاطر اون  خدا ...

حق با شماست عزیزم ، شنیدم بگیر نگیر داره ، من براتون دعا میکنم از ته قلبم، شما هم برام دعا کن 

خیلی سختی کشیدم پارسال که دخترم بدنیا اومد زیر زایمان فهمیدم مشکل داره ، دوماه باهاش اسیر بودم آخرشم نموند ، خیلی در این یکسال افسرده بودم و به زندگیم لعنت فرستادم که چرا این اتفاق باید برای من و همسرم بیفته که همیشه کمک گر بودیم به دیگران، هر دو خیلی اذیت شدیم و هم روحا هم جسما شکسته شدیم ، محتاجم به دعا 

دوستان تا الان میگفتم خداکنه جور بشه پولم الان خداخواستهو جور شده استرس دارم نمیدونم چرا دلم میخواد ...

منم مثل شما استرس دارم ولی توکل بر خدا ، انشالله سال دیگه همین موقع همگی بچه های سالم و دسته گلمون را بقا می‌کنیم عزیزم ، الهی آمییین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جان انگار شما مکمل های خوبی رو میشناسی واسه تخمک و اسپرم هرچی که خوبه و استفاده میکنی بنویس ب ...

عزیزم من اوابوستو پودر اینو فولیک کیوتن هفته ای یک بار نوروبیون یعنی تا تخمک کسشیم حدودا ۵تا میزنم متفورمین چون تنبلی دارم ملاتونینم شبی یکی بخوری خوبه برایه تخمک ولی من چون خییییلی خواب الودم میکنه نمیخورم فرتیل اید برایه خودم برایه شوشو محترمم الان ویتامین ای دی سی ال ارژنین میدم ولی برم برایه ازمایش ها و تشکیل پرونده فرتیل اید واسپریژن براش میگیرم با کیوتن مردانه  صبحی دوتا گردو میخوریم با پیاده رویی دیگه به امید اوس کریم به نظرم ای وی اف یه چیز کاملا شانسیه ببینیم این بار شانس باهامون یار هست یا نه 

منم مثل شما استرس دارم ولی توکل بر خدا ، انشالله سال دیگه همین موقع همگی بچه های سالم و دسته گلمون ر ...

یعنی آی وی اف کرده بودید جنین مشکل داشت؟ مگه نمیگن از لحاظ ژنتیکی هم بررسی می کنن؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
سلام خواهرا بنظرتون مام بهتره یا ابن سینا یاکجا؟ کاملا سردرگم شدم 🤯🤯🤯🤯

عزیزم من خودم دوبار تخمک کشی و سه بار انتقال ابن سینا داشتم خیلی از دوستانم اینجا تو ابن سینا نتیجه گرفتن ولی به نظرم جدیدا خیلی سهل انگاری میکنن ودیگه ادامه نمیدم اونجا هنوزم مام نرفتم ببینم چه جوریه ولی قبلا اونجوری نبود خداییش شایدم دکتر من انصاری پپور شانس من اونجوری بوده

الهی. قربونتون برم. شرمنده . حلال کنین تو رو خدا🥺

این چه حرفیه عزیزم دشمنت شرمنده واسمون مهمی که نگران میشیم انشالله همیشه سلامت باشی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
دوستان تو آزمایشات اولیه باید آزمایش ژنتیک هم داد؟ دیگه چه آزمایشاتی لازمه؟

برایه شما که دوتا دسته گل داری نمینویسن این برایه کسانیه که چند بار ای وی اف ناموفق و یا مشکل دارن برایه ما که اکنجوری بود با وجود یه سقطم ننوشتن گفت اگه تکرار بشه مینویسم🥺🥺🥺🥺🥺البته شایدم مام بنویسه ابن سینا که اهمیت نداد

بچه ها الان کارت فریز رو دادن. خدارو شکر ۴ تا جنین تشکیل شده🥺😭😭😍😍 ممنوووونم از همتون که قوت قل ...

الهی شکر 😍😍 وای چقد خوشحال شدم برات🥲🥲🥲🥲 عزیزدلم الهی هر چهارتاش نی نی های قشنگ و سالم بشن برات🥰

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
یعنی آی وی اف کرده بودید جنین مشکل داشت؟ مگه نمیگن از لحاظ ژنتیکی هم بررسی می کنن؟

نه نه ، اصلا نترس عزیزم 

من با اقدام اول و طبیعی باردار شدم ، سونوگرافی و سلفری همه چیزو عالی نشون داد حتی اکوی قلب ، تنها اشتباهم این بود که سه بعدی نرفتم چون می‌کند مادر بالای ۳۵باید سه بعدی بره، آزمایش ژنتیک هم دادم مشکل ژنتیکی نبوده ، عامل ناشناخته هست ، پارازیت ماهواره و و استفاده بسیار طولانی از وای فای(چون کلاسها آنلاین بود و مجبور به تدریس بودم) و سم و آفت‌ها …. هر کدوم ازینا میتونه عامل باشه ، واقعا یه مادر باردار باید از همه اینا به دور باشه 

نگران نباش عزیزم، مال من یه اتفاق بود، توکل بر خدا

عزیزم من خودم دوبار تخمک کشی و سه بار انتقال ابن سینا داشتم خیلی از دوستانم اینجا تو ابن سینا نتیجه ...

مام روهم یه عده میگن خوبه یه عده میگن نه 

من دارم سعی میکنم شوهرمو راضی کنم بریم برا ادامه درمان ومیکرو ولی قبلش باید مرکزمو انتخاب کنم 😑

یه سوال ؛من شوهرم الیگو اسپرمه ینی همه موارد صفررر 

رویان ک هیچ دارویی ندادبهش نمیدونم چجوری میخاس اسپرم بگیره ازشوهرم ،مرکزای دیگه هم دارو نمیدن ؟

حق با شماست عزیزم ، شنیدم بگیر نگیر داره ، من براتون دعا میکنم از ته قلبم، شما هم برام دعا کن  ...

انشالله نتیجه خوبی میگیری عزیزم ، ناراحت شدم ،فقط خود خدا باید بهمون ‌کمک‌ کنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مام روهم یه عده میگن خوبه یه عده میگن نه  من دارم سعی میکنم شوهرمو راضی کنم بریم برا ادامه درم ...

عزیزم بسته به شرایط شوهرت داره دارو دادن اگه بدونن اثر داره میدن اگرم بدوننن بی فایدس تسش میکنن

نگران نباش عزیزم طبیعیه خب ادم استرس داره. ولی سعی کن ب آخر خوبش فک کنی استرست میره هی ویرت میگیره ...

الا جون یه سوال 🙊شما تخمک کشی قبلی چند ماه پیش انجام دادی؟ منظورم تا این تخمک کشی چقدر فاصله گذاشتی و کیفیت جنین اون دوتا پانکچر چی ها بود منظورم چقدر تقویتی ها تاثیر داشت برات؟ تو اون سیکل ها هم ۲۴ درجه سینال فقط داشتی؟

مام روهم یه عده میگن خوبه یه عده میگن نه  من دارم سعی میکنم شوهرمو راضی کنم بریم برا ادامه درم ...

دلیل اینکه گفتن مام خوب نیس بگو شاید تو انتخاب ماهم تاثیر گذاشت و دلیل شون عقلانی بنظر اومد؟😅