2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048309 بازدید | 684650 پست
دوستان تا الان میگفتم خداکنه جور بشه پولم الان خداخواستهو جور شده استرس دارم نمیدونم چرا دلم میخواد ...

دقیقا همینه مثل زمانی که میخوایم بتا بدیم اولش همش می‌گیم چرا نمیگذره وقتی هفته دوم میشه استرس جواب و مکافات بعدش رو داریم

دوستان تا الان میگفتم خداکنه جور بشه پولم الان خداخواستهو جور شده استرس دارم نمیدونم چرا دلم میخواد ...

نگران نباش عزیزم طبیعیه خب ادم استرس داره.

ولی سعی کن ب آخر خوبش فک کنی استرست میره هی ویرت میگیره که کاش همه چی زود جلو بره😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من گفت  توی تخمدان چپ ی فولیکول ۱۷ و توی راست چند تا کوچک هست ، خوبه؟ هیچ‌دارویی هم مصرف ن ...

اره وقتی بدون دارو اینه خیلیم خوبه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

به خدا توکل کن شروع کن ، تا ازمایش اینا رو هم بدی استرست تموم‌ میشه میره ،استرس که همیشه هست ولی اگه شروع کنی باز کمتر میشه یکم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره وقتی بدون دارو اینه خیلیم خوبه

ممنون از امیدواری که بهم میدی ، چون ۴۰ سالمه، من ۳ ماه پیش طبیعی حامله شدم اما سر ی اشتباه که تقصیر خودم بود سقط کردم

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری

پروانه جان انگار شما مکمل های خوبی رو میشناسی واسه تخمک و اسپرم هرچی که خوبه و استفاده میکنی بنویس ببینم اینجا کدومش پیدا میشه😘

ممنون از امیدواری که بهم میدی ، چون ۴۰ سالمه، من ۳ ماه پیش طبیعی حامله شدم اما سر ی اشتباه که تقصیر ...

دوستان تو آزمایشات اولیه باید آزمایش ژنتیک هم داد؟ دیگه چه آزمایشاتی لازمه؟

عه اون ۶ و ۸؟ من فک کردم دوتاشم ۸ هس😅

حالا خودت برگه دستت ما از تو عکس میبینیم😅

ولی اگه میخواست دوتاش آ هشت سلولی باشه تو یک بند مینوشت 😊منظورم مثل ۴ آ که پشتش زده دوتا 

اگه اینم ۸ آ دوتا بود پشتش میزد ۲تا نمیومد جدا کنه 

تو بسته اول دومی رو نوشته که بین ۶تا۸ منظورش در حال رسیدن به ۸ مثلا دو سه ساعت دیگه😂

سلام خواهرا بنظرتون مام بهتره یا ابن سینا یاکجا؟ کاملا سردرگم شدم 🤯🤯🤯🤯

به جمع سردرگم ها خوش اومدی،من فکر میکنم خانم های باردار که اینجا هستن خیلی از دست ما حرص میخورن چون همش دائم دنبال مرکز و دارو و مکمل هستیم حوصله شون سر بردیم🤦🏻‍♀️😃 در جواب شما فعلا مام بیشترین آمار رو داشته اما میگن بخاطر اهدایی هاش هم بوده نمی‌دونم دیگه تحقیق کن ببین چجوره

من فعلا انتخابم گاندی با دکتر تهرانی نژاد 

و 

کلینیک امید با دکتر آل یاسین 

گاندی وقت گرفتم 

اما کلینیک امید اصلا تلفن جواب نمیدن

به جمع سردرگم ها خوش اومدی،من فکر میکنم خانم های باردار که اینجا هستن خیلی از دست ما حرص میخورن چون ...

اخه پارسال رفتم رویان کاری نکردن واسمون فقطحالمونو خراب کردن از پارسال بیخیال شدیم الان تصمیم دارم دوباره شروع کنم یکی میگه ابن سینا خوبه یکی مام 

ازاونورم دوس داشتم برم مطب دکتر اسرافیلی ولی غروب نوبت میده تا من ازین سر بخام بیام و برم مطب وبرگردم خونه میشه نصف شب نمیتونم 🤧

اخه این چ دردیه ،چی میشد جای اینایی ک بچه نمیخان وهی سقط میکنن ما یبار باردار میشدیم بی دردسر