2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048323 بازدید | 684650 پست
ببین من فکر میکنم تو بسته اول یکی هشت سلولی و دومی شش سلولی و سومیش دوباره هشت سلولی اگه که نه باز ف ...

عه اون ۶ و ۸؟ من فک کردم دوتاشم ۸ هس😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیز دلمه وایی خوشم میاد دوستان منو یادشونه پیس کسوتم از سال ۹۸ اینجام بله متاسفانه سقط شد بدونه دلی ...

مگه میشه کسی تو رو‌ یادش نباشه پروانه جون ، اون اوایل که‌ من از هیچی سر در نمیاوردم‌ خیلی به من‌کمک کردی همیشه سوالامو‌ جواب میدادی ،خدا خیرت ‌بده ، به زودی یه پسر کاکل زری بذاره تو‌ دامنت 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه چندتا فولیکول داشتی؟

کلا ۷ تا داشتم. ک ۶ تا کشیدن و ۴ تا جنین شد.

تو سونوی امروزم گف چند تا ریز هس. تو برگه ای ک برا بیمه تکمیلی میده نوشته سه تا . 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر معلومه خوبه .هرچند وقتی برای بار دوم تو یه سیکل پانکچر بشی قطعا به کیفیت جنین های اولیه نمیشه چ ...

ممنونم ک اینارو نوشتی عزیزم. احساس می کنم کلی خیالم راحت شد. چون واسم سخت بود ک برا ۳ تا دوباره ۱۰ تومن بدم در جالیکه واقعا دیگه ته کشیده بودجمون. ولی ب نکته ای ک اشاره کردی دلمو قرص کرد یکم❤️❤️

میگم عزیزم پانکچرت همون ساختمان سلامت بود ؟اونجا عمل شدی ؟

اره عین جهاد اتاق عمل و نمونه گیری و ... تو خود مرکزه. فقط تو جهاد اتاق عمل طبقه پایین بود اینجا همه تو یه طبقه ان

پس اگه دکتر تایید کرده ۴تاست .  اولی ۸ سلولی  دومی بین شش و ۸ سلولی  سومی و چهارمی ...

اره . پس اون سومی و چهارمی کیفیت شون پایینه حتما

اینو زیتول چیه عزیزم 😁 ۴۲۰ تومنه من نگه داشتم هر موقع ال دی رو شروع کردم بخورمش چون هنو نمی دونم ق ...

عزیزم ماده ی اصلی تقویت تخمک در اصل خوراک تخمک اینو زیتوله الان پودر اینوفولیکو اوابوست داره گفتم اگه اینم داشته باشه مصرف کنم و اوابوست نگیرم ولی نداره مجبورم بگیرم 

این مرکز نهال مشهده؟

نه برا تبریزه

هزینه تخمک کشی چقدره دوباره برای مرحله دوم همونقدر باید پول بدی؟

۱۰ و خورده ای. آره دوباره باید همینقد بدیم😰😰 اولی رو هم خدا ی وامی رسوند حل شد برا دومی نمیدونم چیکار باید بکنیم. توکل ب خدا ان شاالله تا اون موقع پول اونم حل میشه.همون طور ک برا اولی انتظارشو نداشتم

مرسی عزیزم نمی دونم چرا یهو خالی کردم. هر چقدر به ان تی نزدیک میشم دلم آشوب میشه  دیگه از خود ...

میفهمم . انقد هممون سختی کشیدیم میترسیم. این چند روزه از عمل تا امروز منم خیلی نگران بودم ک نکنه نشه.

ان شاالله همه چی عالی پیش میره

مگه میشه کسی تو رو‌ یادش نباشه پروانه جون ، اون اوایل که‌ من از هیچی سر در نمیاوردم‌ خیلی به من‌کمک ...

عزیزه دلم خوشحالم مفید بودم برایه دوستان انشالله همه به مرادمون برسیم اینجا همه مثله خواهرامم وابستگی عجیبی بهش پیدا کردم هیچکی جز دوستان اینجا دردمو نمیفهمن

ممنون عزیزم،من دو هفته پیش هیسترو شدم دکتر گفت رحمت سالم بوده فقط بخاطر یائسگیت یه کم رحمت کوچیک شده ...

یعنی الان دیگه پریود نمیشی یا اینکه ذخیره ت کمه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ان شاالله❤️ فقط سه تا تو تخمدان راست نوشته هس تخمدان چپ ظاهرا نداشته . نمیدونم همینا میمونن یا بیشت ...

برای من گفت  توی تخمدان چپ ی فولیکول ۱۷ و توی راست چند تا کوچک هست ، خوبه؟ هیچ‌دارویی هم مصرف نکردم

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری