2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
ای جونم فسقلیای خاله دلم من رفت براشون😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🤗🤗🤗🤗🤗 انشاالله که به زودی بیان تو دلت جان ...

قربووونت برم عزیزم😍😍❤️❤️❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران سونوی ان تی ام.چند شب پیش مجبور شدم برم خونه مادرشوهرم تو این سه ماه باداری نرفته بودم.بندگان ...

ااای جااانم نگران نباش عزیزم. ان شاالله سالم و شاد و خوشحال بغلشون میگیری😍 هر روز آیه الکرسی بخون 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای وای چقدر خندیدم ، برم اسم کاربریمو عوض کنم اومد پیدا نکنه بگه چیکارم داشتی  ۶۲ سالش باشه زی ...

😂😂😂

خدا رو شکر عزیزم .انشالله که با همون انتقال اول نتیجه میگیری 🙏

ممنوووونم عزیزم. ان شاالله خوش خبری شما😍

ااای جااانم نگران نباش عزیزم. ان شاالله سالم و شاد و خوشحال بغلشون میگیری😍 هر روز آیه الکرسی بخون&n ...

مرسی عزیزم نمی دونم چرا یهو خالی کردم.

هر چقدر به ان تی نزدیک میشم دلم آشوب میشه 

دیگه از خودم گذشتم همش میگم به خاطر همسرم پدر ومادرش

مامانم خانواده ام این بچه سالم باشه وسالم بدنیا بیاد.دارم تجزیه میشم دیگه

شادی صدام کنید
عزیزم این ‌پیامتو ‌الان دیدم ،خیلی خوشحال شدم ،نمیدونم اینبار خیلی دلم برات روشنه‌ قبل پانکچرت هم اح ...

قربووونت برم عزیزم. ممنونم که دل گرمم میکردین❤️❤️❤️ ان شاالله هممون بهترین نتیجه رو بگیریم. اره از امشب گف دوباره سینال رو شروع کنم

چه خوب پس انشالله بازم جنین های خوب و باکیفیت😍

ان شاالله❤️

فقط سه تا تو تخمدان راست نوشته هس تخمدان چپ ظاهرا نداشته . نمیدونم همینا میمونن یا بیشتر میشه باز. ۳ تا خیلی کمه با این هزینه ها اونم چند تاش جنین بشه.

توکل ب خدا

بچه ها دم غروبی دلم گرفته

دختر این همه فکر و‌خیال چیه میکنی ، شاید هورمونات ریخته بهم ، هر روز چند بار نفس عمیق بکش ،به چیزای مثبت فکر کن و از بارداریت هم لذت ببر ،میدونم دست خودت نیست ولی به چیزای مثبت فکر کن ، خدا داده خودشم‌حفظش میکنه تازه اون‌قسمتهای سختشو رد‌کردی از این به بعدم همه‌چی خوب پیش میره انشالله

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون عزیزم،من دو هفته پیش هیسترو شدم دکتر گفت رحمت سالم بوده فقط بخاطر یائسگیت یه کم رحمت کوچیک شده ...

بسلامتی والا من اینو نشنیدم حالا بذار شاید کسی تجربه داشته جوابتو بده

خداروشکر آلا جون خیلی خوشحال شدم برات ان شاالله دیگه قراره خدا جواب صبرتو بده😍

😭😭😭 توکل بر خدا. ان شاالله هممون خیلی زود اون روزو ببینیم😍

اره بخدا دوباره من ازبوشهر فقط بخاطر داروهه رفتم شیراز.مرکزمون داروخونه داشت نرفتم.رفتم داروخونه دیگ ...

عوض کردی خارجیشو گرفتی ؟ 

خدا نگذره ازشون شاید یکی اصلا سواد نداره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
به امید خدا  دوقلو دار بشی حسابی سرت شلوغ بشه

ای جااان ینی میبینم اون روزو😍😍😭