2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
ی چند تا عدد نوشتن ک سر در نیاوردم عکسشو میفرستم.  ینی دو تا ۸ سلولیه دو تا ۴ سلولی ...

بنظر من تو بسته اول هم شش سلولی داری هم هشت سلولی و انگار سه تا جنین تو اولی هستن بازم بپرس😊

جلبک دیگه چیه خدایا🤦🏻‍♀️😂اینو از کجا گیر بیاریم 

اسپیرولینا و آلگومد  هستش راحت گیر میاد و ارزونه نسبت به بقیه و مؤثره انتی اکسیدان هستن تو همین نی نی سایت خیلی ها استفاده کردن گرده نخل نر هم خوبه از عطاری ۱۰۴۰گیاه سرچ کنید تو نت می تونید بخرید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربووووونت برم فاطمه جانم 🥺😭❤️❤️❤️ خیلی شرمندم کردید همتون ممنونم😍❤️❤️ ان شاالله خیلی زود برا دی ...

جانیمسان باجی 😍😍😍ممنون از دعای قشنگت جییریم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فکر کنم اینجوری باشه من ۱۵ ام آذر تازه میخام پرونده تشکیل بدم ۱۵ ام دی حامله ام😂😂😂😂😂

اگه اینجوری بود چقدر خوب میشد ،کاش‌همینجوری باشه منم ‌شهریور پرونده تشکیل دادم الان باید تقریبا ۳ ماهه باردار بودم اما تا حالا فقط چندتا آزمایش ‌دادم اونارم بردم نشون دادم گفتن ناقصه برو‌کاملشون‌کن بیار 😃

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها الان کارت فریز رو دادن. خدارو شکر ۴ تا جنین تشکیل شده🥺😭😭😍😍 ممنوووونم از همتون که قوت قل ...

ای جونم فسقلیای خاله دلم من رفت براشون😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🤗🤗🤗🤗🤗 انشاالله که به زودی بیان تو دلت جانیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اگه اینجوری بود چقدر خوب میشد ،کاش‌همینجوری باشه منم ‌شهریور پرونده تشکیل دادم الان باید تقریبا ۳ ما ...

آره والا همین پروسه ی آزمایشو سنوی روز سوم و … کلی طول می کشه

اما الهی برای همه همون یک ماه طول بکشه🤣😂

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
گلم همش کیفیتش آ😍

دکتر الان گف ۲ تاشون کیفیت شون خوبه . دو تا نه.

دوباره همون دوفاستون و سینال رو شروع کردن برا پانکچر مجدد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

نگران سونوی ان تی ام.چند شب پیش مجبور شدم برم خونه مادرشوهرم تو این سه ماه باداری نرفته بودم.بندگان خدا خیلی خوشحال شدند من دیدند .ولی من دلم آشوب بود.همش میگم ااگه اندفه طوری اش بشه.هی میگم خدا بزرگه بعد میگم این خدا کم اذیتم نکرده.نکرانی سلامت این بچه یه طرف 

یه فامیل منتظرن حتی داداشم زنگ می زنه حالم می پرسه قلب ام می گیره.حسابی انگشت نما شدم تو فامیل

شادی صدام کنید
واااای الان رفتم دیدم . آقاست😂۶۲ سالشم هس

ای وای چقدر خندیدم ، برم اسم کاربریمو عوض کنم اومد پیدا نکنه بگه چیکارم داشتی 

۶۲ سالش باشه زیاد نمیاد نگران نباشم 😂

تاثیر نداشت رو شوهرت ؟فرتیل ؟گرده نخل و جلبک چی ؟

گرده نخل و‌جلبک امتحان نکردیم ولی در کل اسپرم بعد از عمل همون ماهای اول خوب بشه شده ،خوب نشه دیگه در یک حد میمونه 

همه زندگیمون جوونی مون رفت واسه بچه نخوردیم نپوشیدیم نگشتیم همه شده خرج درمان.همه سالهای بعد از ازدواج مون شده تو راه دکترها.به قول اون دوستمون مثل یه بیماری لاعلاج که همه چیز زندگیت می گیره.

شادی صدام کنید

[QUOTE=261561535]وای ی ی سلام عزیزم چطوری ؟  چقدر خوشحال شدم‌ پیامتو ‌دیدم ، چیکارا میکنی ؟ دختر نازت چطوره ؟&n ...[/QUOTEفدات عزیزم دخترمم خوبه شکر ولی زود دنیا اومد مشکل قلب و ریه داشت الان بهتره شکر  اون جنین گریدش چیه ؟  منم یادت باشه فقط یه جنین بود  کار خوبی میکنی رویان کارش  و تجربه اشون بیشتره  مطمئنم  نتیجه می گیری به امید خدا